Отговори
# 705
Джейн, със сигурност не е Хазалчи.
Навремето още повреме на АФК коментирахме тази снимка и е Диренч Аксой(така май се казваше). Тя ходеше допоследно на сета на ПЕ и имаше много снимки с Ча прегръщайки се.

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 15:29 от Neidjal

# 706
  • Варненска клюкарка
Навремето още повреме на АФК коментирахме тази снимка и е Диренч Аксой(така май се казваше). Тя ходеше допоследно на сета на ПЕ и имаше много снимки с Ча прегръщайки се.

Точно тя е Наде- Диренч Аксой, изпълнителния продуцент на АФК и щерка на бащицата.....

# 707

Точно тя е Наде- това е Диренч Аксой, изпълнителния продуцент на АФК и щерка на бащицата.....
Ок, мерси! Hug

Снощи като го гледах оня Сандоканя, си викам какъв двоен аршин, значи той спа с жена си преди сватбата, тя, че не и е първи е ясно, ама не е ясно колко са били преди него, и за него това е нормално, а Фери не може да с ецелува с Емир, това кво е #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire по Меметя  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 708
  • София
Айй слънчица  Heart Eyes :love

На вторите снимки от горе на долу това фъстъче как го гледа Ча  Joy винаги се спуквам от смях с тая снимка  Joy и как се е ухилило при Хазал  Mr. Green hahaha

# 709
  • София

Точно тя е Наде- това е Диренч Аксой, изпълнителния продуцент на АФК и щерка на бащицата.....
Ок, мерси! Hug

Снощи като го гледах оня Сандоканя, си викам какъв двоен аршин, значи той спа с жена си преди сватбата, тя, че не и е първи е ясно, ама не е ясно колко са били преди него, и за него това е нормално, а Фери не може да с ецелува с Емир, това кво е #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire по Меметя  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Джейн  Hug Hug и аз преди време същото споделих  Peace за единия може, а за другия край, Света свърши с една целувка  ooooh! Чакай и аз да пострелям по тоя неандерталец  #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper

# 710
  • Още у мъглата ...
Emir: My love, did something happen?
Feriha: No, I am just enjoying your smell

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Laughing

# 711
Айй слънчица  Heart Eyes :love

На вторите снимки от горе на долу това фъстъче как го гледа Ча   Joy винаги се спуквам от смях с тая снимка  Joy и как се е ухилило при Хазал  Mr. Green hahaha

Вярно, страхотно е това мъниче, а това с розовкото якенце, то е търсило Хазал, Ча е тръгнал да го успокоява, то не, иска си Хазалчи и едва в нея се е успокоило  Laughing
Ама как им отива с тези фастъчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, що не направят едно  newsm78
Йо, знаех си, че сме от един отбор срещу М. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ама, диалога май трябваше да е обратно Thinking

# 712
  • Още у мъглата ...

Ок, мерси! Hug

Снощи като го гледах оня Сандоканя, си викам какъв двоен аршин, значи той спа с жена си преди сватбата, тя, че не и е първи е ясно, ама не е ясно колко са били преди него, и за него това е нормално, а Фери не може да с ецелува с Емир, това кво е #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire по Меметя  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Джейн  Hug Hug и аз преди време същото споделих  Peace за единия може, а за другия край, Света свърши с една целувка  ooooh! Чакай и аз да пострелям по тоя неандерталец  #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper

Джейн  Hug
Той аршина троен направо, ама за Фери се късата клечка  #Crazy #Cussing out
Освен, че скъпата му женичка беше понаняла преди него и с другички, Гюлсумчик и тя предрема, ама щот ша га земат - пусна ножа, а Фери не може и да се поцелува даже, да не кажем, че и след брака й с Емко, пак беше гаднярката, използвачката и ква ли не, пак не беше доволен мръсника му тъп та вдлъбнат   #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 713
  • София
Чакайте,че искам да ви задам един свръх важен за мен въпрос ? Mr. Green
Употребявате ли в ежедневието си често употребяваното в турските филми "Вай" и "Вай бе"? Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Аз-да и всеки път ме напушва много на смях,ама ме кефи яко Grinning

# 714

Ок, мерси! Hug

Джейн  Hug Hug и аз преди време същото споделих  Peace за единия може, а за другия край, Света свърши с една целувка  ooooh! Чакай и аз да пострелям по тоя неандерталец  #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper

Джейн  Hug
Той аршина троен направо, ама за Фери се късата клечка  #Crazy #Cussing out
Освен, че скъпата му женичка беше понаняла преди него и с другички, Гюлсумчик и тя предрема, ама щот ша га земат - пусна ножа, а Фери не може и да се поцелува даже, да не кажем, че и след брака й с Емко, пак беше гаднярката, използвачката и ква ли не, пак не беше доволен мръсника му тъп та вдлъбнат   #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Габи Hug, абсолютно съм съгласна, за мен причината е една, оная жена му, нищо че се пишеше голяма експертка в кекса, нещо май не го е опраЯла кат хората, треаше му спретнем една любовница и да си го оправя, само дето не се сещам за кандидатки  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Верно се срещу сестра си вървеше, даже защити Емир, като Фери се върна от Америка  Whistling ooooh! #Cussing out

# 715
Употребявате ли в ежедневието си често употребяваното в турските филми "Вай" и "Вай бе"? Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Напоследък и аз ,и мен ме кефи, ама никой не ме разбира  Joy Joy Joy Joy Joy, щото около мен не гледат турски сериали Mr. Green
Същото ми се случва като пиша нещо, и все търся емотикони  smile3532
Линче, поздравления за избора на Я., готин е, и много ме кефи smile3521

# 716
Здравейте всички! Hug Hug Hug

Днес ми е ден и ми се полага да почерпя, както си му е реда!
На днешния ден, в далечната 1985, в 06:30 мин. се роди дъщеря ми!

Заповядайте на масата:

Скрит текст:

Има доволно количество за прочистване на гърлото:

Скрит текст:

Колкото повече, толкова повече:
Скрит текст:

За всички майки и деца:
Обичайте и бъдете обичани!

# 717
  • Още у мъглата ...

Вай беее, ма той действително много важен въпрос  Mr. Green Heart Eyes

Ами честно, не, не го използвам, виж като пиша във форума ми идва да го кажа, ама иначе у реала тц, виж в реала използвам брей, брях за майтап разговори, ма вай не ми е влезнало още  Joy Joy Joy

# 718
Линче, точно тези думи- вай, вай бе, не употребявам, но често използвам турски думи залегнали в нашия език от време оно.
Ренате, ЧРД на щерка ти,  bouquet честит празник и на теб,   bouquetобичана мамче.

# 719
  • София
Renatee ЧРД на дъщеря ти!!!  Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet Да ти е жива и здрава!!!  Hug Hug Hug

Габ  Hug Hug Джейн  Hug Hug споделям мнението ви  Heart Eyes  bouquet

Джейн абе и аз това викам, да си родят едно сладурче  Mr. Green Joy

Илинче аз "вай" не го употребявам  Joy Joy ама се усещам на моменти вмедто да кажа "както и да е" тръгвам да казвам "нейсе"  ooooh! незнам защо ми се е набила в главата тая дума Shocked ама се усещам и си казвам както и да е, защото кой знае как ще ме изгледат особено в нас  Shocked Shocked Shocked Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт