Лондон - 5

• 84 238
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Честита Нова Година на всички! Да сме живи и здрави за още много пътувания!
И един въпрос - през нощта до колко се движи метрото и автобусите? Предния път като ходихме транспорта от Лутън до Лондон беше през деня, сега се замислям при кацане в 21.20ч. и транспорт до Лондон,примерно стане 00ч ,ако има евентуално закъснение де, може ли по това време да се придвижваме с метро до хотела?

# 271
Привет,

Признавам си, че не съм се връщала много назад в темата, за това се извинявам ако е коментирано.
Изибус са си сменили преди половин година спирките, може ли някой пътувал скоро, да ми потвърди - това ли е адреса на спирката, която е към Лутон?

137 Gloucester Place NW1 5AL

# 272
И мен ме интересува това,ще чакам отговор от някой ходил скоро.
При предишното  ни ходене слязохме и се качихме после за Лутън от marble arch.  Сега при пристигане е на Baker Street Stop A , това лесно-където спре,това е спирката няма друга. Но за отиване към Лутън е от Gloucester Place , видях че са еднопосочни тези улици, та затова.Но не е указано от кой Stop  .

# 273
Чудесна тема. Пътуваме в края на Април. Предишното пътуване организирах сама и за това смятам да се погрижа по същия начин. Много полезен първи пост.

# 274
  • София
Лятото искам да изпратя детето на курс по английски Peace

# 275
засега само записче...надявам се тази година да го видя този град най-накрая...

# 276
  • Belgium
Ние се върнахме от Лондон вчера, празнувахме НГ там  Party

Много съм доволна както от хотела (Ibis), така и от цялото изкарване. Качихме се на London Eye, посетихме Мадам Тюсо, националната галерия и British Museum. Разходихме се и пазарувахме по Oxford Street и Bond Street, както и в Selfridges. Вечер бяхме в Сохо и Мейфеър - страшно ми харесаха и двата квартала като атмосфера. Най-любимо ми беше пътуването с корабче по Темза, началната му спирка беше на 5 минути от нашия хотел, адски удобно.

Нямахме време да посетим Музея на Виктория и Албърт, както и Абатството за съжаление, но следващия път ще се поправим. На самата Нова година само ме очуди, че в ресторанта всички си тръгнаха пред 00.00 часа  Thinking Фойерверките на London Eye бяха много красиви.
Ако с нещо мога да съм полезна на тези, които сега организират пътуването си, само кажете.

Малко снимки:

Скрит текст:

# 277
  • Варна/Лондон
Благодарение на новата визия на сайта открих, че има тема за Лондон. Crazy
Запис, да не ви загубя...отивам да чета сега. Hug

# 278
Момичета, сами ли проучвате, организирате и резервирате или ползвате услугите на туроператори, които изготвят оферти?

# 279
Момичета, сами ли проучвате, организирате и резервирате или ползвате услугите на туроператори, които изготвят оферти?
В тази тема мисля, че не е писал някой ползващ агенция.
Лондон е благодатен за смоорганизиране.  Laughing

# 280
Темата и споделеното в нея са достатъчни за самоорганизиране Simple Smile
Ще имам възможност да проверя това в края на март, дано след пътуването и аз съм полезна с информация, както са сега завърналите се.

# 281
Благодаря за отговорите. Питам понеже искам да изненадам баща ми с подарък - посещение до Лондон, но не съм сигурна, че ще успея да се оправя сама.

# 282
Здравейте, имам въпрос - пусках си различни маршрути по картата,но ми прави впечатление че не ми дава за червената линия на метрото,напр. Marble arch - Queensway, пътували сме с червената линия, а сега ми дава варианти само с автобус.И за други спирки пробвах, напр. до Bank, дава ми варианти с друга линия ,а не с червената.
Лу, ти скоро беше в Лондон, знаеш ли нещо по въпроса? Или някой друг да знае ?

# 283
  • София
Аз мога само да споделя за шатъла на Нешънъл експрес.
По принцип, по указания и по мнения на други хора, които питахме на спирката на автобусите на Марбъл Арч, би трябвало да спира там от Лондон за Лутън.
Оказа се, но това по-късно го разбрахме, шатъла спитал само на Виктория стейшън и информацията на спирката не беше актуализирана и си стоеше на таблото информацията, че шатъла за Лутън тръгва от МАрбъл арч.
За съжаление това ни костваше, почти изпускане на полета за София, страшно много нерви и изгаряне на предварително закупените 2-у посочни билети за шатъла на Нешънъл Експрес.
След като се прибрахме в БГ, написах официално оплакване на сайта им и там- с най-ситен шрифт- беше отбелязано, че спирката на МАрбъл Арч била отменена от 13.05.2013.. Ама това си го знаеха само те.

Така, че съветът ми е да си потърсите и вземете информацията директно от сайта на компанията. Ние в отчаянието  си сме звъняли на хот линията им. Никой, абсолютно никой не вдигна телефона, след прослушване на близо 3 минутна рекламна емисия. #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 284
Здравейте, имам въпрос - пусках си различни маршрути по картата,но ми прави впечатление че не ми дава за червената линия на метрото,напр. Marble arch - Queensway, пътували сме с червената линия, а сега ми дава варианти само с автобус.И за други спирки пробвах, напр. до Bank, дава ми варианти с друга линия ,а не с червената.
Лу, ти скоро беше в Лондон, знаеш ли нещо по въпроса? Или някой друг да знае ?

Работи си Сентрал лайн. Предполагам, че си задала часове, в които метрото е затворено, затова ти дава само автобуси.

Общи условия

Активация на акаунт