ВМ-НВХ, част 66

• 38 596
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
alma, браво! И успех по-нататък! Hug

# 586
  • София
Момичета, каква е цената на изследването вит.Д и как се казваше точно?
Вив, в Цибалаб е Витамин D total (25-OH Витамин D), 24.70 лв.

Кам, благодаря за доверието, но вече са 10 може би  Mr. Green

Голяма мъка ми беше да си открия снимка в цял ръст, изобщо не обичам да се снимам. Но ето, това от преди бременността. Може би на някои изчистването ще се стори недостатъчно, но за моите възможности (и мързел Mr. Green) е повече от добре. Напролет - пак Simple Smile

Скрит текст:

# 587
Момичета, не бъдете толкова самокритични Hug Асос, как ти хрумна, че не си била достатъчно изчистена? Laughing А и какво, като си качила 10 кг до момента - бременна си все пак и със сигурност се храниш в пъти по-здравословно от повечето бременни. И за детето не се притеснявай Hug Мисля, че му осигуряваш много добър старт.

# 588
Здравейте и от мен Simple Smile
Надявам се,че приемате още нови попълнения.От няколко седмици съм на режима ,т.е. се опитвам да го спазвам по препоръка на ендокринолога заради ИР . Имам 5 излишни килограма и няколко безуспешни диети преди това.Приемам вит.Д и токоретиноли.
ПС Едва представила се,вече имам и въпрос - печената дюля без захар режимна ли е ?

# 589
Аз ще съм в ролята само на папарак тези дни, нямам свястна снимка в цял ръст откакто отслабнах.
 Simple Smile

# 590
Здравей, cupcake! По отношение на дюлите и на всички други храни, за които имаш въпроси, може да проверяваш в базите с данни в Интернет. Тази, в която аз имам регистрация и най-често ползвам, е fitday.com. Там сега видях, че 1 дюля има 14 грама въглехидрати, което не е много като за плод. С горе-долу толкова или дори малко по-малко е например 1 киви. Същата стойност има половин ябълка или половин банан. Така че дюлята е по-добър избор от банан или ябълка (ако гледаме съдържанието на въглехидрати). А вече ти си преценяваш колко въглехидрати да приемаш, от какви източници, колко често да си позволяваш отклонения. Дюлята не би била много съществено отклонение според мен Wink

# 591
хехе Мер, мерси, на голо се вижда добре какви са кебабчета нагоре
то и затова по-къса пола не си позволявам
а и да не говорим, че моите дългучи винаги ме снимат отгоре и почти нямам снимка, на която не съм излязла като табуретка, тази е една от малкото

руската салата е супер режимна, ако вместо картофи сложиш нарязани на кубчета и сварени патладжани
грах и варени моркови слагаш или малко за цвят или никак

каква торта ще правиш? или ще е купена?
приятно празнуване утре, а днес приятна подготовка
Де да бях видяла поста ти по-рано, ама я направих вече - с картофи. #Cussing out Помагам си от днес, че утре други неща имам да готвя.
И грах и моркови сложих малко - варени.
Ех, много ме хвана яд, че не видях по-рано.

А тортата я направих и нея. Какаови блатове, шоколадов ганаш с тъмен шоколад с малини и крем от заквасена сметана + животинска + пудра захар и ванилия.
Измазана с шоколадов ганаш и украсена с рози от сметана ( едните са с ванилия, другите с шоколадова сметана, а третите само с боя Mr. Green)
Скрит текст:

# 592
  • SA
cupcake, добре дошла в темата!
И аз мисля, че печена дюля напьлно се вмества в режима.
Твоят ендокринолог ли ти препорьча този режим? Ако е така, да знаеш, че си попаднала на правилния лекар!  Simple Smile
alma, браво! Хайде, дано по-бьрзо се раздвижат нещата при теб по-нататьк!

# 593
Кам това е теста, явно съм се объркала или не съм разбрала Simple Smile Ама като чета симптомите на този Кушинг, аз ги нямам не знам защо е решила да го изследва  newsm78

Кам, Асос, Уасп, прекрасни сте, само вас видях Simple Smile
Абе Аги това тяло на снимката съвсем не е чак толкова лошо  Twisted Evil Напротив, зависи от гледната точка, но пък е как да кажа, сочно и женствено Simple Smile

По темата за загубата на родителите....Аз съм от тези които не ги оценяват, макар всеки ден да се заричам, че повече няма да им се сърдя, карам и така нататък. И двамата са се посветили изцяло на мен и моите деца, и се ядосвам на себе си, че понякога ми писва даже да говорим по скайп. Защото винаги мама мрънка нещо, или ми се кара това защо така направи, а татко е толкова праволинеен и дисциплиниран.КАто заминавахме беше много тежко за тях, виждах го в очите им, може би на мен не толкова защото заминавах с мъжа ми и децата. Сега като ви чета ми става много тъжно за тях. Още тази седмица ще кажа на мама колко я обичам и няма да и се карам Sad

# 594
cupcake  Hug добре дошла
Мери, страхотно ти изглежда тортата /за протокола - не ми се дояде да не повярваш, ама наистина е супер/ Весел празник ти пожелавам   bouquet Пожеланията утре  Wink
Асос, за завиждане си, особено бюста  Wink И аз до талията изглеждам така, ама да ми видиш бедрата  Embarassed
Уасп, нагоре не си личат бедрата, явно подбираш правилно тоалетите  Peace Това, което се вижда е супер. И аз нося такива дължини, че бедрата са ми комплекс, но ти поне можеш да се похвалиш с хубави прасци  Hug /моите са тънки, пък бедрата пищни   ooooh!/
Браво, Алма   bouquet Така се почва - по половин кг, по половин кг, и ще показваш и ти снимки
Аз точно вчера се похвалих, че не боледувам. Ей затова не се говори така на едро. Да ме видите днес. Страшно ме боли стомах, и  "бързоклека" ме хвана, тресе ме, и главата си чувствам като чужда. А мускулите и костите....ох, дано бързо ми се размине  Sad Днес ми взеха кръв за ТСХ и Тестостерон, ама сутринта нямах никакви симптоми. Дали има някакво значение за резултатите  newsm78

# 595
  • Пловдив
Аги,  Hug Hug Hug
Момичета, много ме разчувствахте с всичко споделено. В момента ми е едно отнесено и не мога да си споделя многобройните мисли (със запушен нос съм и до мозъка имам намален приток на кислород... Laughing), така че...  bouquet Hug Heart Eyes
Абсолютно съгласна с Кам и Шоки  Heart Eyes
Просто исках да ви кажа, че много се радвам, че ви открих!И много съжалявам, че нямам време напоследък да следя темата, все прочитам набързо, връщам се, изобщо...изпуснах ви дирите малко, но и такива моменти има...
И за да не остана и аз по-назад, споделям 1 снимка след тренировка. Не се вижда колко ми е голям коремът  Joy , а също и останалите излишества някак са се попокрили...По стандартите на мнозина може и за дебела да мина, но пък аз си се харесвам все повече... Mr. Green
http://snimki.be//store/1/981383141488.JPG
Мер, страхотна торта!  bouquet
cupcake, добре дошла! Hug
Алма, браво на теб, давай все така!  Hug

# 596
Еее ама много сте готени всички на снимките Heart Eyes! Ама ние жените сме си така винаги може и още (това го казвам за естетичната част, а вече когато теглото е свързано със здравословен проблем трябва стриктност и педантичност определено) .
z.2012 а ти така ме разсмя с твоите две манекенки – сладурана.
joya това за родителите все едно мен и моите си описала. Моите също са посветени на мен и детето ми ( аз съм едно дете, нямам братя или сестри). По същия начин ми мрънкат за детето защо така, защо онака. А в същото време му пращат по десет шоколада периодично. Те са и от типа родители за които дебелото дете е здраво. И смятай какви битки водим като го гледат как супата я яде без хляб, и как може през уикенда да няма направена баница и мекици. И аз провокирана от мъката на Аги се замислих, че не ги оценявам, макар че и аз все се заричам че какво пък толкова да си говорят, не са ми пряко на главата. Като изключа скайпа както преценя така ще се грижа за детето си.

# 597
Ох, родителите и аз не ги оценявам май Embarassed Прекалено много се вторачвам в търканията, в разногласията, то аз по принцип съм си злопаметна Embarassed Ама тази злопаметност на мен най-много ми пречи ooooh! Но сте прави, трябва да се радваме на времето с близките хора, защото никой не е вечен и с годините все повече хора си отиват Cry

Мереленда, страхотна майсторка си, браво! Simple Smile

Юли, супер си! Hug

# 598
Здравей, cupcake! По отношение на дюлите и на всички други храни, за които имаш въпроси, може да проверяваш в базите с данни в Интернет. Тази, в която аз имам регистрация и най-често ползвам, е fitday.com. Там сега видях, че 1 дюля има 14 грама въглехидрати, което не е много като за плод. С горе-долу толкова или дори малко по-малко е например 1 киви. Същата стойност има половин ябълка или половин банан. Така че дюлята е по-добър избор от банан или ябълка (ако гледаме съдържанието на въглехидрати). А вече ти си преценяваш колко въглехидрати да приемаш, от какви източници, колко често да си позволяваш отклонения. Дюлята не би била много съществено отклонение според мен Wink
Cioccolata,благодаря за съвета,ще си направя регистрация,за да се ориентирам по-лесно,съставяйки режима си.
ПС определено ще се поглезя с дюлята.  Blush
Кameloth,да ендокринологът ми я препоръча,както и Вигантол,токоретиноли и Инофолик.Аз и преди бях позаглеждала темата ви,но съм ужасно пристрастена към сладкото Sad и затова я подминавах... ooooh!

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 17:58 от cupcake

# 599
cupcake, това ще да е много добре осведомен за новостите лекар, щом препоръчва НВ-ВМХ, витамин Д и инозитол Simple Smile Браво! Може ли да попитам кой е? Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт