ВМ-НВХ, част 66

• 38 598
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
  • София

(Снимки няма да кача, защото в момента е по-лесно да ме прескочиш, отколкото заобиколиш Simple Smile)

Това изобщо, изобщо не го вярвам  Naughty  Wink

Скрит текст:
Днес денят ми започна зле, напомни ми за съществуващи грижи и ми е много мъчно. Разсъждавам защо и как, но не намирам отговор. Има проблеми, на които просто не мога да намеря решение. Безисходицата е най-ужасното чувство, задушава ме  Cry
Рядко си позволявам да споделям подобни неща, но понеже духа на темата днес е такъв ...

# 571
Много хубави мацки видях тук  Peace
И аз така - много съм хубава, ама бива да сваля някоя и друга тлъстинка от коремната област - другите форми си ги харесвам, ако може бюста да не мърда...  Laughing

За житейските пътища - нищо ново няма да кажа и аз - вярвам, че всеки си има уроци, които трябва да научи и препятствия, през които да мине. Но това ни прави такива, каквито сме - вярвам, че е за добро Simple Smile

Assos, не се плаши, всичко ще е наред  Hug
Сетих се за първия кокал на щерката - беше на около годинка и така настървено се бори с него(ребърце). Още търси кокал и е по месцето  Joy

# 572
Няма човек, който да не е загубил близък и да не се чувства по този начин. Аз съм от многото, които приемаха всички около мен за даденост. Много често забравях да им казвам и показвам колко са важни за мен. Много е тъжен факта, че за да се осъзнаем, трябва да изпитаме тази болка и тази липса. Мен ме тормози най-много мисълта, че се налагаше със семейството ми да взимаме бързи решения - за лекари, лечение, медикаменти и др. подобни. Само при мисълта, че е възможно да сме допуснали грешка и че ако бяхме постъпили по друг начин, нещата можеха да са различни, ме побърква. Но съм и голямо момиче и просто трябва да се справя с това. Да се науча да се обичам и да не се самобичувам. Както казахте, дано сме си "научили урока" и съдбата не ни поставя пред подобни изпитания повече. В събота е задушница. Нека тогава да почетем паметта на всички, които обичахме и винаги ще обичаме, на тези, които въпреки, че не са до нас, ще продължат да живеят винаги в мислите и сърцата ни.  Flowers Rose А до тогава /а и всеки ден след това/ - ще продължаваме ежедневно да си правим равносметка за това какви сме и какви бихме искали всъщност да бъдем. Вярвам, че нашите близки са на по-хубаво място и че ни закрилят. Не исках да натоварвам, но много ми е мъчно тия дни.... Sad
Аги, отново те прекръщам. Бъди силна!
Чета ви от сутринта  и се чудя как може да казват, че месоядните са агресивни и жестоки. В този форум са събрани най-сърцатите, най-милите и най-любящите. Благодаря ви, че ви има  Hug

# 573
Чета ви от сутринта  и се чудя как може да казват, че месоядните са агресивни и жестоки. В този форум са събрани най-сърцатите, най-милите и най-любящите. Благодаря ви, че ви има  Hug
И за мен това е един от най-приятните форуми  Hug
А агресивни и жестоки са хора, които са си такива - не мисля, че е толкова свързано с храната. Въпреки, че мъжо по принцип е благ човек, но доста се изнервя като е гладен  Laughing

# 574
  • Бургас
 Вивиан,
Скрит текст:
понякога и да се задаваме въросът защо,не винаги имаме нужния житейски опит за да намерим отговор,но ако си настроиш мислите,към това,че има начин или че искаш съзнанието ти да намери начин,ще срещнеш хора,които ще ти помогнат да си отговориш на въпросите
давам ти и един линк в този дух,направи го ,дори и да не вярваш и ти гарантирам,че много скоро след това,ще намериш отговорите на твоите въпроси
http://www.youtube.com/watch?v=sATZDlOROLw

# 575
къде снимки,какви снимки Thinking
пак съм изпуснала нещо ooooh!
но ако изглеждате като уакамото Hugнаистина това е най-манекенската тема
Шоки Hugтова,което казва Тим Ноукс го "изследвах" със себе си Confused в онзи деликатен период и още се боря с някои последствия
само да те питам къде беше по това време,а?
и това, за спирането на цигарте в другата тема,щеше да ми е от полза преди време
важното е ,че си тук сега и с Кам Hugи УАСП Hug ни помагате да се ориентраме
благодаря,ви  bouquet

# 576
  • София
Мис Вал,
Скрит текст:
благодаря ти за загрижеността мила  Hug Ще опитам, макар че, признавам, съм скептично настроена.

Момичета, каква е цената на изследването вит.Д и как се казваше точно?

# 577
хоп и аз тук за малко
Скрит текст:

това от пролетта някъде, вижда се добре колко съм си кръгличка още
ама при мен всичко става бааавно
важното ми е, че нямам нищо на корема
краката, когато им дойде времето, надявам се да е скоро
 Mr. Green

# 578
Ех, Танче, не знам кога е било това време, предполагам, че преди 2-3 години Embarassed Тогава почти не влизах в БГ-Мама, мислех, че няма особен смисъл Embarassed Но сега ми е приятно да влизам Hug

# 579
  • Бургас
тъй като аз още съм на вълна ензими,ще дам линк за тях,може за някой да е полезно
http://www.serrapeptase.info/
и още един линк,в духа на предния разговор,за вината и прошата
http://change-life.eu/articles/law/77-da-poiskash-proshka

# 580
  • SA
W'A'S'P'Heart Eyes, не си никак крьгличка, а доста стегната даже. Чудесно изглеждаш!Това новата ти кола ли е?
Assos , ти пьк с твоите 7-8 кг, дето си качила, за какво заобикаляне говориш?  Simple Smile Нямам никакви сьмнения, че си много красива, бременна жена.
Аз сьщо се чувствам много уютно в темата ни и сьм щастлива, че напоследьк толкова нови момичета се включват в нея и внасят нови аспекти, размисли, информация, които ме обогатяват.   bouquet

# 581
хехе мерси, кам
ама нали трябва винаги да имаме цел все пак

Скрит текст:
не е нашият красавец това, затова и се вижда номерът
тази е заместваща кола от сервиза, докато нашата беше на ремонт и две седмици се почесваха да открият какво ѝ има, докато не откриха, че забравили да свържат някакъв кабел

иначе тази беше много готина, спортен А1, кръстихме го "стършел", много яко бръмчеше
ако ни потрябва още една, ще е такава, но пак в любим перлен цвят, не стандартен

# 582
W'A'S'P' , какво не харесваш в краката си? Искам и аз такива дълги крака. Аз съм късокрака и с дебели колена. Бляк... Laughing
Много добре изглеждаш. Hug

Аз днес се вихря в кухнята и приготвям само вредни храни,, ама утре съм рожденичка и хората трябва да хапнат руска салата и шоколадова торта, та...  Laughing Жертвам се емоционално, най-вече за руската салата.

# 583
хехе Мер, мерси, на голо се вижда добре какви са кебабчета нагоре
то и затова по-къса пола не си позволявам
а и да не говорим, че моите дългучи винаги ме снимат отгоре и почти нямам снимка, на която не съм излязла като табуретка, тази е една от малкото

руската салата е супер режимна, ако вместо картофи сложиш нарязани на кубчета и сварени патладжани
грах и варени моркови слагаш или малко за цвят или никак

каква торта ще правиш? или ще е купена?
приятно празнуване утре, а днес приятна подготовка

# 584
  • Варна
Най-накрая кантарът мръдна с половин килограм надолу! Разгеле! Цял месец го чакам този момент, дочаках! Много съм щастлива! Ихуу! Hug
Явно ще става много бавно работата, но съм окрилена и даже се почерпих нови дънки и палтенце по този повод.
Пожелавам ви мъдрост в главата и пържола в торбата! Кхъхъ

Общи условия

Активация на акаунт