ВМ-НВХ, част 66

• 38 600
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
kameloth   Hug ,
Скрит текст:
ще ще, само да се появи повода и ви почвам с въпросите още от форума, ако правилно се досещам какво имаш предвид. Не съм от полезните съфорумки, но с огромно удоволствие ви чета и ще бъда много щастлива да се запознаем на живо.

Тази вечер открих сезона на печената тиква с масло и овче сирене и по този повод имам един въпрос. Някой ми е казвал, че семките на тиквите балки не се ядат. Имате ли представа дали това е вярно или мога да си ги хапвам и тях.

# 556
Отново ви благодаря за идеите! В последните месеци и дори година имам чувството, че много се промених. Някак станах безразлична, устойчива. Преди ужасни дреболии ме изкарваха от кожата, а сега все едно нищо. Харесва ми така, някакси най-накрая съм това, което винаги съм искала. Но на каква цена? Чудя се дали съдбата не нареди всичко това, за да се увери, че съм станала голям човек? Дали човек трябва да плаща чак толкова висока цена за всичко това? Не знам...  Вие какво мислите? Какво сте преживели? Надявам се да не оспамвам темата...  Embarassed

На въпроса на уакамото: искам да изглеждам като нещо средно между Инес Субашка и Кели Дейвис. Ето я Кели (треньорката за дупета):
Скрит текст:

Няма да поствам своя снимка, но в тяло изглеждам горе долу така (е, тази е доста по-хубава и малко по-слаба Embarassed):
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 22:03 от AGLIKKA

# 557
Аги  Hug , казват, че господ или съдбата ни изпращат само такива изпитания, които можем да преодолеем и да продължим напред. Едва ли има човек, който да не е преживял тежки загуби в своя живот, независимо в каква посока. Винаги се питаш защо на мен и не можеш да си отговориш лесно. Но всеки има своя път и трябва след като отдадем дължимото на мъката си, да продължим и да очакваме хубавото в своя живот, защото то ще дойде.

# 558
[......поствам моята снимка отново. ................

Ох Kam-че като гледам каква мушичка си на снимката Heart Eyes, а и ти си подредена на опашка за отслабване. Ти 50кг дали имаш Grinning? Освен това и като си казвала че си била пухкава като дете, мъча се мъча се да си те представя пухкава, ама никак не ми идва във въобръжението newsm78 Crazy.

# 559
Мереленда, браво за постигнатото. Пишете много бързо и "изтървах" снимката, така че не съм те виждала, но съм сигурна, че изглеждаш и се чувстваш по-добре. Спортуваше ли ти?
Скрит текст:
Помня, че водихме кратка дискусия в темата за Хашимото за вредата от силовите спортове (фитнес) за нас с Хашимото, но не помня дали ти спортуваше нещо.

Камелот, не те виждам теб откъде ще свалиш, изглеждаш чудесно.

Искам да оформя атлетично и мускулесто тяло, тип Инес Субашка. Дали ще стане някога - не знам, но пък не пречи да се надявам  Mr. Green

Уакамото, има една амер. треньорка, Molly Galbraith, тя има хашимото и тренира като пушка, прави тяга с 120-140кг.  Била е първо състезателка в категория Мис Фигура, а после силова щангистка. Grinning Винаги можеш да тренираш, щом ти харесва!

# 560
Благодаря за окуражителните думи  Hug

Ето пак за малко моя снимка, ако някой иска да ме види:

Скрит текст:

Аглика, заинтересува ме за Моли определено. Ще проуча утре за нея   bouquet

# 561
.................................... Дали човек трябва да плаща чак толкова висока цена за всичко това? Не знам...  Вие какво мислите? Какво сте преживели? Надявам се да не оспамвам темата...  Embarassed......................

Уф Аги  Hugпо същия начин се чувствам и аз и същите въпроси си задавам непрестанно. Трябваше ли най-скъпото ми и свидно да плати за да осъзнае майка му, че не може 90% от нещата и хората в живота да те изкарват от кожата. А и си го чувала предполагам и това, че подобни неща се случвали на най-силните. Добре, ама аз съм човека който определя силите си, не искам никой да ме оценя колко съм силна и да ми пробутва гадости..... И така все в тоя дух си живея от дълго време, но по-кротко да речем.

# 562
  • SA
Миличка, Аги, сьзнавам колко ти е тежко в момента...
Виждам, че повечето момичета, от пишещите в темата са загубили близьк човек при подобни обстоятелства.
Аз сьщо не правя изключение. През последните 6-7 години загубих много близки и обичани хора, за които още страдам. С някои от тях ( баща ми и свекьрва ми) трябваше да се сбогувам, заминавайки за чужбина и знаейки, че едва ли ще ги видя повече.
Не успях дори да ги изпратя в последните им мигове.  Embarassed
Нашите близки винаги ще ни липсват. Просто трябва да запазим спомена за тях, за всички ценни неща, на които са ни научили, за цялата любов, която са ни дали.
Животьт ми се стече така, че бях свидетел на ужасно много трагедии на семейства, загубили деца.
Това ми помогна много да осьзная колко маловажни са заобикалящите ни материални неща и колко важни са взаимоотношенията ни с близките ни хора в този живот. Научих се да им казвам колко много ги обичам, да се наслаждавам на хубавите мигове, прекарани с тях, да им се радвам...
Всичко, случващо ни се в живота, ни учи на нещо. Просто трябва да имаме очи, за да го видим и проумеем.
Вярвам, че трябва да си научим уроците в този живот. Вярвам и , че сьществуването ни не свьршва с физическата ни смьрт. Вярвам, че някога пак ще срещнем нашите любими хора, незвисимо кьде , кога и как  Simple Smile.
vici75 ,  Heart Eyes
Снимките ми от по-дебелите ми години са правени, когато още нямаше дигитални фотоапарати. Та ги нямам качени онлайн, пьк и хич и не желая да ги гледам.  Embarassed
z.2012 , абе едва ли се сещаш за какво ще си говорим с теб, но вярвай, че темата ще е доста вьлнуваща!  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 07:50 от kameloth

# 563
На всички, на които им видях снимките искам да кажа, че изглеждат много добре!   bouquet

# 564
Темата ни е пълна с манекенки, от мен даже ще излязат две. Laughing

Момичета прекрасни сте, много ви се радвам. Hug

kameloth , направо ме хвърли в дълбок размисъл. А догодина е много далече, трябва да сънувам пророчески сън. Heart Eyes

# 565
За всички момичета, загубили близки хора, гуш от мен  Hug и помнете, че липсата на дадено нещо прави спомените за него толкова хубави!  Heart Eyes

П.С. Тук май наистина само манекенки сме се събрали  Laughing Доста от момичетата борят последните мазнинки, въпреки че вече са в супер форма и здраве! Големи сме перфекционистки, ей, ама като си знаем, че с режимчето всичко може да постигнем и...  Simple Smile

# 566
wackamotto, наистина изглеждаш прекрасно, браво! Simple Smile Hug

Аги, мисля, че си права... А и Камелот също. Споделям това мнение: че в живота нищо не е случайно, че всичко си идва с времето и по начина, по който трябва, за да ни покаже нещо, да научим някакъв урок. А ако не успеем да научим този урок първия път, когато има възможност за това, т.е. ако не успеем да осъзнаем ситуацията като урок и да се замислим каква точно е поуката от нея, тогава рано или късно пак ще се сблъскаме с нещо подобно и пак ще имаме възможност да анализираме и да си научим урока. Лошото е, че много от тези възможности ги пропускаме (пропускаме възможността да си задаваме въпроси и да търсим смисъл и поука в събитията), а така си удължаваме страданието и си усложняваме сами живота... Embarassed Аз съм вярваща, формално съм православна християнка, но иначе вярата ми е много неформална и лична, и не мисля, че определена религия може да я обхване. Склонна съм да вярвам в преражданията и кармата, доколкото съм наясно и разбирам какво предполага това Embarassed Така че със сигурност за мен най-логичното обяснение е, че идваме в това конкретно прераждане с определени цели - да научим определени уроци (а също и да поправим направени в предишни прераждания грешки). Неприятно е, че няма как да знаем предварително какви точно са тези уроци или пък грешките ни Embarassed Но е важно да се опитваме да поглеждаме отстрани на случващото се и да си задаваме въпросите "Каква поука мога да извлека? Какъв урок мога да науча? Къде греша и как мога да се променя?" Само по този начин мога да си обясня лошите неща, които се случват - като възможности, които ни дава животът/Бог/съдбата, за да поправим предишни грешки и да научим необходими уроци Embarassed

# 567
  • Бургас
.................................... Дали човек трябва да плаща чак толкова висока цена за всичко това? Не знам...  Вие какво мислите? Какво сте преживели? Надявам се да не оспамвам темата...  Embarassed......................

Скрит текст:
Уф Аги  Hugпо същия начин се чувствам и аз и същите въпроси си задавам непрестанно. Трябваше ли най-скъпото ми и свидно да плати за да осъзнае майка му, че не може 90% от нещата и хората в живота да те изкарват от кожата. А и си го чувала предполагам и това, че подобни неща се случвали на най-силните. Добре, ама аз съм човека който определя силите си, не искам никой да ме оценя колко съм силна и да ми пробутва гадости..... И така все в тоя дух си живея от дълго време, но по-кротко да речем.
Аги,Вили,не приемайте нещата лично,не плащате цена,а просто както е казала z.2012,всеки си има своя път и трябва да го извърви
За мен изпитанията са си изпитания(или поуки,житейски опит,както искате така ги наречете),не плащате на никой за нищо,моля ви не се самонаказвайте като мислите така  Hug

Cioccolata това което си писала последно е 1:1 с това,което мисля и аз
дет' са вика "Взе ми го от устата"  Laughing

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 08:54 от mis_val

# 568
По повод на проф. Тим Ноукс Sunglasses Тези дни се появи пдф на негова статия (http://www.samj.org.za/index.php/samj/article/view/7343/5494), в която показва провала на хипотезата за здравословността на нискомазнинното хранене. С две думи, анализира едно много мащабно проучване с жени (над 160 000) в постменопаузална възраст, които са били проследени в продължение на 15 години. Били посъветвани да се хранят нискомазнинно, с много плодове и зеленчуци, с пълнозърнести продукти, като се е предполагало, че така ще намалят заболеваемостта си от сърдечносъдови заболявания. Оказало се точно обратното - не само че здравите не успели да предотвратят сърдечносъдови инциденти, а и жените с вече прекаран ССИ се влошили, като освен това се влошил контролът на кръвната захар при диабетичките.

# 569
  • София
Ах, виждам, че споделяте цели ...
За себе си не искам много. Ще е хубаво ако бързо успея да върна положението от преди да забременея, когато с 4 месеца безмлечно НВ-ВМХ бях изчистила мазнините. Но повече от всичко ми се иска да родя здраво бебе или поне да знам, че съм направила нужното за това. Честно казано, момичета, гледайки децата по улиците, както и тези на приятелите ми, много, ама много сериозно започвам да се плаша!

(Снимки няма да кача, защото в момента е по-лесно да ме прескочиш, отколкото заобиколиш Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт