ВМ-НВХ, част 66

• 38 627
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
Танче, това е добра доза като за 1 месец. Някои приемат вит. Д точно по този начин - висока доза еднократно и после след някакъв интервал от време пак нова висока. Може да ти е необходима по-висока (евентуално), за да си нормализираш нивото в кръвта, но и тази може да е достатъчна. А каква ти е стойността?

# 421
Благодаря, Шоки
fata_morgana, благодаря и на теб за съвета. Ако ми се наложи да взимам пак, ще поразпитам и за твоя.
 kaffeetrmker_2 Добро утро на всички
Не съм закусвала още, усещам си коремчето празно и ... нещо апетитът ми куца.Топло ми е,въпреки че спя само с олекотена завивка без допълнително отопление и смях не смях - през нощта ме болеше зигоматичната кост Mr. Green / ако съм я уцелила от картинката/. Ще си направя билкови чайчета и ще ги сложа в термоканата, за да си пийвам целия ден. Simple Smile

# 422
tania6, има достатъчно хранителни добавки с вит. Д, не е необходимо да го взимаш от аптеката. Според нашия доктор също е добре да се взимат ударни дози, ако нивото му е ниско.

# 423
Хехе
Този трипинг (защо ли звучи като "трипер"  Grinning) стават все по-сладки с агресивната си реклама

Вчера си купих кокос (https://www.google.se/search?q=creamy+coconut&source=lnms&am … e+creamed+coconut),    днес хапнах едно 40 гр към кафето и май това ще ми е храната до обяда в 18
Вече го продават и във веригата, в която пазаруваме, преди трябваше да ходя до специален магазин да го взимам и съответно се случваше рядко
А и на етикета пише, че бил ВМ НВХ хехе
Малко по малко и масовите търговци ще почнат да откриват откъде изгрява слънцето
Вече един куп знаменитости си направийа онлайн магазини
 А една по-префърцунена се оказа и че има магазин в най-снобския мол, случайно го видях, когато се отбихме до 00 там при редките ни разходки из ситито

Днес имам да приготвям едни големи количества  кайма, после ще пека кюфтета цяла вечер и ще трябва да измисля някакви сосове към тях

# 424
  • София
Тук за да стигнем до това, което описваш Уасп, сигурно още 20 години ще са ни малко  Whistling

# 425
Вив, не се знае
Тук има развитие за едно 7-8 год
Но все пак някои лекари бяха доста активни, за да се промени статуквото

Най-смешното е, че моите вчера домъкнаха едно манго
Сега лежи пред мен на масата и се чудя каква съдба да му спретна след задълбочен прочит на манговата тема  Laughing  Mr. Green

# 426
  • София
Ами освен семената да изсмучеш, какво друго  hahaha

Аз съм зачела стари теми ... преди няколко години доста се е дискутирал отслабващия ефект на режима.

# 427
Ааа не, няма да го хабя
Ще ги засадя да видим дали нещо ще изскочи
Костилката от авокадо вече има добър корен
Чакам да излезе и стъбълцето, вече се вижда вътре в разпуканата костилка, и да го бодна в пръст

Ще отглеждаме тропическа гора
Остава да намеря семена за кафе, какао и банани
И може да хвана две маймунки да обработват кафеената реколта и да я продавам на гурме-любители за 1000 евро кг  Joy
Канарчета винаги ще се намерят

# 428
Ааа не, няма да го хабя
Ще ги засадя да видим дали нещо ще изскочи
Костилката от авокадо вече има добър корен
Чакам да излезе и стъбълцето, вече се вижда вътре в разпуканата костилка, и да го бодна в пръст
Моето го засях на 1-ви октомври. Засега само е леко разпукано, но до там. Никакво развитие няма. Даже леко ме притеснява вида на костилката, по ръба където е потопена във вода ми изглежда като че ли ще мухлясва. Thinking

# 429
Търпение и му сменяй водата веднъж седмично
Моето имаше нова пукнатина на всеки десет дни докато не се отвори по средата

# 430
Да, сега я смених. На седмица я сменям. Сякаш е добре на вид. Напукано е отгоре.
Водата е хлорирана обаче доста и не знам това дали пречи, но... ще видим.

# 431
  • SA
Цитат
Хехе
Този трипинг (защо ли звучи като "трипер"  Very Happy) стават все по-сладки с агресивната си реклама

Абе накрая ще го направим и него привьрженик на нашия режим. Започнал е да се информира човека по вьпроса, а то така се почва. С времето ще му улегне информацията, ще попадне на полезни статии... Тя и Адриана много ни критикуваше в началото, пьк после почна и на други да препорьчва този режим.

# 432
Цитат
Хехе
Този трипинг (защо ли звучи като "трипер"  Very Happy) стават все по-сладки с агресивната си реклама

Абе накрая ще го направим и него привьрженик на нашия режим. Започнал е да се информира човека по вьпроса, а то така се почва. С времето ще му улегне информацията, ще попадне на полезни статии... Тя и Адриана много ни критикуваше в началото, пьк после почна и на други да препорьчва този режим.

Научих, че съм сектантка, а вие сте гурута. Mr. Green
А плацебо-бонбонките са по-здравословни от истинската храна.  Thinking

# 433
Чета ви отзад на пред и се присетих да напиша нещо. Краси беше писала че плодовете и карбс не са чак такова голямо зло...за нормалните хора, да вметна Simple Smile
В петък след прилично време без карбс отидох на фризьор, закъснявах нямах време да хапна нещо и там, доакто ме фризираха ме почерпиха с две сърмички с лозови листа. Нищо грешно до тук, само ориз...е този ориз така ме превъзбуди, че в къщи продължих , този път успях да спра и хапнах само 2 лъжички кондензирано мляко. Но слава богу няма и нищо нережимно, само хляб и това мляко, което е сладко. Та исках да визирам как за някой шепа ориз или малка филия хляб не е проблем, но за друг може да отвори големи проблеми Sad
Не е виновен ориза, разбира се аз съм си виновна, ама все пак.
И вчера си направих една тенджера лозови сърмички само с кайма и бекон и зленчуци и вече втори ден само това ям  Mr. Green

Как ги садите тези костилки ???? Аз опитах (тоест мъжа ми мен не ме бива с цветята) авокадо и ананас. Нищо не стана, а манго не съм пробвала, има ли някаква технология?

# 434
За авокадото следвам стъпките тук:
http://www.bg-damma.com/dom-i-gradina/gradina/6256_da-posadim-avokado
Някой беше пуснал в предните теми линка.

Общи условия

Активация на акаунт