ВМ-НВХ, част 66

• 38 619
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аги, моите най-искрени съболезнования  Hug
Знам какво преживяваш и знам колко те боли, сили и кураж мила, нямаш друг избор  Hug Hug Hug
Аз също не можех да плача след смъртта на майка ми, исках, но не можех. Дали от това, че се бях стегнала яко по време на борбата, дали от друго, не знам.
Желая ти много сила в борбата и с роднините. Това пък е друг отвращаващ ме етап ... но такъв е живота.

Прегръщам те силно!  Hug

# 496
Аги, и моите.
Не зная какво да кажа, понякога живота е много тежък.
 Sad

# 497
  • Бургас
Аги, Hug
Когато на мен ми е тежко,по каквато и да е причина най-много ми помага тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=732669.585;topicseen
Дани,  bouquet   ме насочи към нея когато започнаха първите ми видими здравословни проблеми.От тогава много ми се промени начина на мислене,като за себе си открих,че всяко събитие в живота ни,макар и лошо,ни се случва за да се научим на нещо
Аз открих поуката от моите си житейски уроци в лицето на тази теми и на този хранителен режим,сигурна съм,че нищо в този живот не е случайно,не го приемайте като зла участ или наказание,а просто бъдете за пореден път силни и продължете напред
Обичам ви  Hug  и съм благодарна,че съм сред ВАС   bouquet

# 498
  • София
kameloth  Hug благодаря ти за подкрепата и окуражаващите думи!

Знам, че често си го казваме тук, на пак ще го повторя - на всички, които пишат тук и създават тази приятна атмосфера и помагат на толкова многа хора да променят живота си към по-добро - да са изпълнени с благодат и здраве дните им! Praynig

Лилава коса, ще съм ти благодарна, ако ми пратиш книгата на solima@abv.bg   bouquet

Хубав и успешен ден на всични!

# 499
  • SA
solima, изпратих ти на адреса "Wheat belly" и още няколко книги по темата.

# 500
Една идейка набързо от мен: карфиолен уок
Главата я нарязах на малки плоски парчета
В голяма и дълбока тенджера загрях малко масло (котлонът беше на 7-8 от 12 степени) и после изпържих-изпекох на порции нарязания карфиол, без да бъркам, само разтръсквах тенджерата от време на време
В началото си пое маслото, после леко се припече
Посолих след това, беше много вкусен и хрупкава

# 501
  • София
kameloth, благодаря ти от сърце!   bouquet
Нямаш представа как се зарадвах на Good Calories - Bad Calories!  Grinning

# 502
Аги, искрени съболезнования  Hug

Момичета, какво пък е това трипинг  newsm78

Знам, че не е много по темата, но искам да ви питам - доста често се говори за здраве и здравословни ползи, та в контраст на това и за малко разнообразие, въпрос: как бихте искали да изглеждате (ако спазвате този режим с цел промяна на телосложението в каквато и да е посока), имате ли "идея" за това какво искате да постигнете с външния си вид?

# 503
да нямам висящи/треперещи при движение сланинки
подобряване на кожата беше приятен сюрприз Grinning
особено на лицето,пу-пу
не искам и да съм дебело- мускулеста Sickвидях в една спортна зала Shocked
кам Hugблагодарности за разясненито
лекарката просто му е изписала лекарство,без никакво обяснение ooooh!
а той не заслужава такова отношение и иска да знае
ММ му се кара постоянно за храната та от там дойде
най-важното е има желание за промяна и ще успее
__
трипинг-а прави реклама на нещо "магическо" за отслабване
има тема
а бе ти си дай парите,но ако не отслабнеш си е твоя вината (оставя си портал за излизане)
сега с нас се е захванал

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 12:17 от tania6

# 504
Аги  Hug искрено ти съчувствам   bouquet
Преди 4 години загубих майка си от тази коварна болест. Аз бях на 29 години тогава Sad само аз и семейството ми знаем какви мъки преживя тя и ние с нея Sad не искам да говоря защото е много тежко....мъката не преминава, никога няма да премине. Бъди силна Аги  Hug

Аз не пиша, но често Ви чета. Ту минавам на режима, ту се отказвам от него....все чета и чета и чета, кое е най-здравословно и кое не.

Искам да Ви попитам, какво мислете за теорията за киселинност на видовете храна ? Месото, мазнините, яйцата се водят силно киселинни, а силно подкиселен организъм е предразположен към много болести Sad

# 505
...
Искам да Ви попитам, какво мислете за теорията за киселинност на видовете храна ? Месото, мазнините, яйцата се водят силно киселинни, а силно подкиселен организъм е предразположен към много болести Sad

самият факт, че не знаем какво е болест е показателен за верността и на тази "теория"

...въпрос: как бихте искали да изглеждате (ако спазвате този режим с цел промяна на телосложението в каквато и да е посока), имате ли "идея" за това какво искате да постигнете с външния си вид?

да, имам
не искам дръжки по талията, искам по-малко Д и по-стройни бедра и не искам двойна брадичка
второто  и третото никога няма да ги постигна, защото там имам от дете заложени страшно много мастни клетки, но не пречи да го искам  Laughing

отделно като всяка жена искам добра кожа, хубави нокти, добра коса
това го постигнах и то без да ползвам кой знае каква козметика
уверих се, че красотата идва отвътре и без да позлвам Dove примерно

# 506

Една кофти снимка с телефон как изглеждам сега със свалени 10 килца. В момента съм 75 кг.
Слагам я за малко и ще я махна. Simple Smile Вече имам лека талия. Embarassed

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 13:02 от Merelenda

# 507
Имайки предвид, че съм на 47 години, тази визия

Скрит текст:
напълно би ме удовлетворила.
Предпочитам здравето, пред мускули и стегнато дупе.
Лично мнение:прекаленият спорт също натоварва доста организма.А аз нямам нужда от това.

Болест е всяко състояние, което изкарва организма от кондиция.Дори една проста умора може да се класифицира като болестно състояние.

# 508
Аги, прегръщам те силно  Hug Кураж и бъди силна!
Цитат
Установих и че в такива тежки моменти човек трудно може да спазва стриктно хранене - просто налитах на захар, все едно животът ми зависеше от това, а реално не ми се ядеше и даже ми беше гадно. Направо пъхах в устата против волята си. Има ли някакво обяснение за това?
Сега не е важно залитането по захарта. Скоро това ще отшуми от самосебе си, не го мисли поне него сега.
Цитат
Аз също не можех да плача след смъртта на майка ми, исках, но не можех. Дали от това, че се бях стегнала яко по време на борбата, дали от друго, не знам.
И с мен беше така  Cry Но и до сега не минава и ден без да си спомня...
Вив и solima, браво за тренировките. Деразайте  Peace
W'A'S'P', идеята за карфиола ми идва тъкмо навреме  Heart Eyes
joya, утре и аз съм на "кръвопускане" за тестостерона и щитовидната. Дано не излезе още нещо при теб. ТСХ ще се регулира  Hug
А аз искам талия и плоско коремче, намаляване обиколките на бедрата и дупето  Laughing Оооооох, представих си се  Heart Eyes
Мери, иска парола...

# 509
Май успях да сложа друг линк. newsm78

W'A'S'P' , добра идея ми даваш. Аз досега го сварявах за 4-5 мин, отцеждах водата, добавях масло и сол и така го хапвах. Ще пробвам и твоя вариант.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт