Нашите кухни- тема 51

• 87 325
  • 774
  •   1
Отговори
# 15
След тези "задълбочени" определения, дано някоя се осмели да сподели,
своите мечти или пък фотки за практична и мечтана кухня  Mr. Green

Права си, така е .В крайна сметка ние тука си споделяме мечтите , красотичките ,които ние  сме искали и си ги харесваме.Това дали някой не му харесва -ок - въпрос на вкус все пак.

# 16
  • София
Хайде и аз тук този път! newsm44 Нищо, че се изисква "висш пилотаж" за оцеляване в темата.  Joy

Ако си с гланцова кухня трудно ще оцелееш  Wink

# 17
Vayana, не видях някой да оспори красотата на гланцовата кухня (а със сигурност има и такива, които не харесват гланц  Wink).
Идеята на темата е да си помагаме. Хората които от опит споделят някои недостатъци, правят точно това .
Дали не може да си малко по-толерантна?

# 18
  • София
Очевидно съм толерантна, щом до вчера не съм коментирала никоя от показаните от Вас кухни. Просто прекалихте с отрицанието на гланцовите - това и Ви казах, но очевидно четете изборно. Коментирате тези мои думи, които явно попадат право в целта и не Ви харесват.
Но дотук - всеки отговаря за себе си...

# 19
  • гр.София
Vayana специално за теб   bouquet http://mayskie.snimka.bg/daily/biala-kuhnia.781677.31784830

# 20
  • София
Благодаря! Е, страшно ли е да имаш кухня бял гланц?  Wink

# 21
  • гр.София
Кухнята не е моя, на моя приятелка е. Не, не е страшно! Бялото се чисти като всеки друг гланц, дори отпечатъците по него личат по малко. Приятелката ми твърди, че по скоро гланцирания mdf трябва да се пази от надиране, а не от цапане, тъй като лесно се наранява.
Каквото и да е, намирам я за много красива. Освен това се ползва ежедневно по предназначение, не само за красота.  Wink
Забравих да спомена - кухнята и вече е на 5 години и си е същата.

# 22
  • София
Има вече много варианти за бял гланц / и всички други цветове, разибра се/, които са устойчиви на механични влияния.
И е вярно казаното от нея. И да - отпечатъците на бялото личат много по-малко, казвам го от опит, защото имам и мебел от черен гланц. Аз също ползвам кухнята си ежедневно, обичам да готвя и я ползвам колкото и както искам. Амбицирате ме да засека за колко минути / хайде да не казвам секунди / се почиства оставеното от пръсти или друго зацапано място. За чистенето на цялата - предвидете повече време, но според мен е по-лесно и по-бързо в сравнение с кухня от ПДЧ.
Момичета, ще си позволя да Ви кажа - ако някоя от Вас много иска такава кухня, но по различни причини не смее да си я поръча , да го направи! Несравнимо е удоволствието да имаш красива мебел у дома си и да й се наслаждаваш.

# 23
ESTELITA, на мен твоята кухня страшно ми хареса!!! Приятен, жизнен цвят, а не бяла като кухненски бокс в болница или омръзналото ми от 80-90 години бежово и кафяво! Страхотна е, нищо че е ярка и цветна! Поне не е банална! На коя фирма са плоскостите? Чакаме снимки на завършената и обзаведена кухня!

Аз си харесах тази http://www.hosse.bg/product_details_142.htmlплоскост, но не мога да си представя кухнята как ще изглежда в готов вид, дали няма да е тъмно. Искам да е подобен цвят и отзад принт стъкло, може би с лавандула /но откъде ще се намери/..., така си я представям.

# 24
Незная защо,може би от незнание,но си мисля,че гланца се чисти по-лесно от другите материали.Все едно чистиш оцветено стъкло Winkдруг е въпроса колко бързо се цапа Grinning

# 25
  • София
Абсолютно си права! Както казах вчера - с препарат за стъкло без алкохол и  микрофибърна кърпа / на което някоя се присмя / се чисти с няколко движения, като огледало, като прозорец. Гърбът на кухнята ми е от черен лакобел - същата процедура, дори бих казала, че той отнема повече време от белия гланц.
Цапа се толкова бързо, колкото и всеки друг материал.

# 26
 Stop Мен пък ми е втръснало от лилавите "интериорни решения" - спални, кухни, дивани.
И си предпочитам моята бяла като болница кухня, че и гланцова. Мазохизъм.  Laughing

# 27
  • София
Атлас, станахме две мазохистки Wink. Преди време ми хареса твоя позиция в Интериорната тема за едни пердета  Simple Smile

# 28
  • България-Варна
Запис с надежда скоро да покажа и моята кухня. Embarassed

# 29
  • В градината...
Моята кухня също ще е бяла, но с релеф. По-скоро се опасявам от релефа - той много по-лесно се цапа и трудно се чисти. Но пък исках да наподобява естествен материал, та затова.

Общи условия

Активация на акаунт