Нашите кухни- тема 51

• 87 319
  • 774
  •   1
Отговори
# 45
  • София
     Impatiens, кухнята ти е разкошна, просто ми омекнаха краката от кеф!Това е човек с вкус и за най-малките подробности. newsm10

# 46
Simple Smile)) Ама е красиво нали Simple Smile  Ще им намериш мястото  Peace

# 47
  • София
Има дълбоки Чекмеджета  предвидени за тенджери и тигани. ТАЙНА, ако ги слагаш едни върху други в Чекмеджето не се ли събират ?
Едно върху друго и едно в друго са, но пак примерно дръжките на тиганите стърчат и чегъртат при всяко отваряне и затваряне.Ще свикна де, къде ще ходя. Peace

# 48
При мен са в един дълбок шкаф-колона (60/90/2,20). Пада се в ниша така че не изглежда визуално толкова голям обаче колко събира ... Simple Smile. Там е прибрана и микровълновата и всички големи съдове(тигани, тенджери, тави и т.н.).

# 49
     Impatiens, кухнята ти е разкошна, просто ми омекнаха краката от кеф!Това е човек с вкус и за най-малките подробности. newsm10
  Taзи кухня е на Лулуто. Аз също я ползвах като вдъхновение за нашата и се радвам, че толкова си приличат.  Heart Eyes С риск да ме нарекат старомодна, душата ми се бунтува срещу безвкусието, с което напоследък масово ни заливат от всички мебелни магазини(лъскавко, шаренко, бляскаво). Но все пак знам какво вълнение предизвиква направата на твоя си кухня, която въплъщава това, за което мечтаеш, а и самият факт, че е споделена тук означава, че всеки най-малкото иска да сподели щастието си. Не е хубаво да се обиждаме, аз не държа никой да харесва бялата ми кухня...даже изобщо. Важното е, че когато АЗ се прибера в дома си, ще почувстам това, което съм търсила при избора и- уют! Пожелавам на всички ви същото   bouquet

# 50
От обяд 4 страници написахте  bouquet аз обмислям идеи за ремонт и събирам цени на матеряли и качество....ще чета тук пък  да видим какво ще измъдря Hug

# 51
  • София
  Taзи кухня е на Лулуто. Аз също я ползвах като вдъхновение за нашата и се радвам, че толкова си приличат.  Heart Eyes С риск да ме нарекат старомодна, душата ми се бунтува срещу безвкусието, с което напоследък масово ни заливат от всички мебелни магазини(лъскавко, шаренко, бляскаво). Но все пак знам какво вълнение предизвиква направата на твоя си кухня, която въплъщава това, за което мечтаеш, а и самият факт, че е споделена тук означава, че всеки най-малкото иска да сподели щастието си. Не е хубаво да се обиждаме, аз не държа никой да харесва бялата ми кухня...даже изобщо. Важното е, че когато АЗ се прибера в дома си, ще почувстам това, което съм търсила при избора и- уют! Пожелавам на всички ви същото   bouquet
Ами аз видях,че пише Лулу, но помислих,че се е прекръстила.Извинявам се на Лулуто!

# 52
Благодаря за новата тема!   bouquet

# 53
ESTELITA, на мен твоята кухня страшно ми хареса!!! Приятен, жизнен цвят, а не бяла като кухненски бокс в болница или омръзналото ми от 80-90 години бежово и кафяво! Страхотна е, нищо че е ярка и цветна! Поне не е банална! На коя фирма са плоскостите? Чакаме снимки на завършената и обзаведена кухня!

Аз си харесах тази http://www.hosse.bg/product_details_142.htmlплоскост, но не мога да си представя кухнята как ще изглежда в готов вид, дали няма да е тъмно. Искам да е подобен цвят и отзад принт стъкло, може би с лавандула /но откъде ще се намери/..., така си я представям.
Не мога да ти кажа на коя фирма са плоскостите,но са от Турция,между другото цвета на кухнята не е розов както изглежда на снимките а е по-тъмен.Бях си харесала едно друго лилаво,мисля че се водеше патладжан,но ми се стори доста тъмно,затова се спряхме на този цвят.Цвета,който си избрала е хубав,но ако го комбинираш с нещо светло.

# 54
Не мога да им измисля място и това е  Cry, хем искам да са  на лесно, хем да не заемат място ... Под фурната шкафчето уж е дълбоко, ама не е практично изобщо, поне моето. Може би е трябвало да бъде малко по-височко за да мога да хвана поне две тави с различна височина и диаметър една върху друга, или пък тиганите.  Много ми харесват на мен тези острови, над които са окачени всякакви тигани и други прибори с дълги дръжки - така всичко е под ръка и пред очите, а също така е и на високо и не пречи на другите съдове. Но за съжаление при мен няма място за това. Мисля си за някаква стойка с  кукички, нещо като вертикална закачалка, но не мога да я измисля.

# 55
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте Simple Smile Чета ви от миналата тема.
Не мога да се похваля с готова нова кухня, но ще споделя за каква си мечтая - за бяла  Laughing Ето какво харесах - http://luluto.blogspot.com/2013/07/mission-completed-almost.html
Прекрасна е, нищо че го определиха ъъъъъъ как беше "старомодно" newsm78

Уха, страхотно. Много ми харесва, че има снимки "преди" и "след".

Между другото въпросът за тиганите е много добър. Не съм мислила досега къде да ги държа. Настоящата ми кухня е ужасно малка и си държа сбор от тави и тигани във...фурната  Whistling
Подозирам, че за новата кухня ще трябва да взема и нови тигани. Особено ако реша котлоните да са индукционни. Изобщо видът на кухнята го имам в главата си, обаче вътрешността на шкафовете изобщо не ми е ясна как да бъде. Освен да отида в ИКЕА и да наснимам вътрешностите на шкафовете, които ми харесват.

# 56
gadamer, наснимай си решавай и намисляй в кое чекмедже какво ще има. Аз така за някои неща бях измислила какво ми трябва като място и пространство, обаче пусти тигани и тави...  Може би тези с големи кухни с много шкафове и чекмеджета имат място за всичко, обаче за тези с по-малки кухни това си е цяло приключение и майсторлък да се наредят съдовете. То верно, че с времето някак си свикваш да ги "прибираш" някъде си, но не е там работата.
В някоя от по-старите теми имаше показана кухня с чудесни ниши за тави - едни тясни вертикални прегради, все едно ще се подреждат плочи, или книги вътре (дано ме разбрахте). В единия край на шкафа бяха тези ниши, в тях бяха подредени таблите и тавите. Но и за това се иска място и да се предвиди още в проектирането на кухнята.

# 57
# 58
  • Вила Великула
нова тема-нов късмет  Laughing

# 59
  • София

За тиганите...Ето, най-голямото чекмедже, 6-7 тигана, ренде и канче и за друго няма място.(снимах с телефон, нямам светкавица  Embarassed)

Общи условия

Активация на акаунт