Нашите кухни- тема 51

• 87 995
  • 774
  •   1
Отговори
# 255
  • ГОре на черешата...
Да разбирам, че ми дават много висока цена, или с монтаж идва пак толкова и е наред?

# 256
  • Някъде на път....
Здравейте, позволете ми да надничам при вас, защото си мечтая за нова кухня, а с нищо, ама със съвсем нищичко не съм наясно, освен с едно - не искам старата Crossing Arms  Crazy Laughing!
Ети, това е много добро начало!  Peace  Laughing

.........
Мивката ми е много голяма, лята, та се чудя да я оставям ли, защото ми е страшно удобна, или да къртим всичко и нова. ............
Моя съвет също е да махнеш лятата мивка и да си сложиш нова!  Peace

Мариета - цена на МДФ вратички - около 120лв. на м., ПДЧ - за корпуса около 60лв. плочата, плот - към 150лв.  Peace
Да, и според мен това са нормалните цени.  Peace

# 257
  • ГОре на черешата...
Здравей, Танче! И да знаеш, че като дойде време ще те тормозя с въпроси Hug...пък за мивката...само да изляза на глава с миУто Tired...

# 258
  • София
Здравейте,

Имам въпрос към правещите мебели:
Има ли подходящ механизъм за вграждане на изтегляща се маса в шкаф с дълбочина 40-45 см? Нещо от сорта на това:

Благодаря предварително!

# 259
Какъв механизъм искаш, на мен не ми стана ясно. Тази маса на снимката просто се изтегля от шкафовете. Иначе за размер 40-45см ще стърчи навън мясата освен, ако и тя не е с тези размери, но пък няма да е много стабилна ми се струва.

# 260
  • София
Момичета, имам въпросче: не искам водобранна лайсна м/у плота и гърба. Виждали ли сте такова нещо? Въобще какви са модните тенденции в тази насока?

По-рано бях пускала детайли на кухнята: врати от дъб, плочки за гръб. Та как да ги свържа? Само със силикон ще бъде ли достатъно?

# 261
  • София

По-рано бях пускала детайли на кухнята: врати от дъб, плочки за гръб. Та как да ги свържа? Само със силикон ще бъде ли достатъно?

Ще бъде достатъчно, да.

# 262
  • Раковски
Ако е само на силикон ще трябва да се изчисти добре понеже силикона потъмнява и винаги събира мизерия. Друг вариант е да се направи кухнята и след това плочките и може да се сложи на плота вътрешен ъгъл за плочки (лайстна за баня) с цвят подобен на плочките или с някакъв метален цвят (алумин, хром, сатен...)

# 263
  • София
shadowman , от тия тънките лайсни, които се ползват за ръб ли?

# 264
  • Раковски
Да от тях, по-малки са, някъде 1/1 см и между нея и плота повече силикон и почистване.

# 265
  • Варна
Момичета, имам въпросче: не искам водобранна лайсна м/у плота и гърба. Виждали ли сте такова нещо? Въобще какви са модните тенденции в тази насока?

Друг вариант е лакобел 15-20 см.Виждала съм комбинация с плочки за гръб и стои много красиво.Има всякакви цветове.Обикновено е същият цвят като плота.Не мога да си представя кухнята ти само давам идея.Аз ще слагам бял лакобел на плот бял гланц и гръб черен гланц.

# 266
  • София
Ние сложихме гърба от плочките след монтажа на кухнята и е само фугирано. Нямам силикон, именно заради потъмняването му.

# 267
  • София
Лакобел не е ли покритие? Или е някаква лайсна от лакобел?

# 268
  • Варна
Лакобел е боядисано стъкло.Вземат се размерите и се лепи на гърба май със силикон,но не съм сигурна.Не се вижда нищо отвън.Стои като лента,която продължава нагоре от плота.Няма лайсни,фуги и т.н.

# 269
  • София
Ще стане много шарено, моите плочки не са едноцветни. Май със лайсна е най-добре. Ако само се фугира, ще се цапа.

Общи условия

Активация на акаунт