Нашите кухни- тема 51

• 87 973
  • 774
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Gadamer, страхотен ти е целият проект! Точно по мой вкус Simple Smile Дано да спазят сроковете за изпълнение, че в България това е малко трудно.
Особено много ми харесва камината, цвета на стените и библиотеките, освен кухнята разбира се Simple Smile

И моята кухня е почти завършена. Остава ми да сложим осветлението и ще я пусна.

# 241
Здравейте.Понеже от доста време ви чета и сме почти на края на нашия ремонт,бих искала да се посъветвам с вас.Кухнята ми е сива,стените са слънчево жълто-според вас какъв цвят да са щорите(вертикални),дивана и кухненската маса?

Благодаря предварително.

# 242
  • София
Дървени щори?

Или сребристи с дупчици. Не знам обаче дали ги има навсякъде. Много е приятно като се затворят, ти може да гледаш навън, а отвън не могат да те гледат.

# 243
Здравейте.Понеже от доста време ви чета и сме почти на края на нашия ремонт,бих искала да се посъветвам с вас.Кухнята ми е сива,стените са слънчево жълто-според вас какъв цвят да са щорите(вертикални),дивана и кухненската маса?

Благодаря предварително.

Аз бих сложила бяла маса, изобщо сиво и жълто бих съчетала с бяло  Heart Eyes Щорите... не знам може би пак в жълто?

# 244
  • В градината...
Бяло. И бих гледала да заглуша жълтото.

# 245
  • USA
Здравейте, някой от вас сменял ли е цвета на шкафчета, в смисъл да се пребоядисат и как става? Този цвят не ме устройва, защото кухнята ми е свързана с хола и всичко останало ми е в бяло и черно, и това дърво все повече ме дразни.
http://prikachi.com/images/857/6745857u.jpg
http://prikachi.com/images/868/6745868U.jpg

# 246
  • ГОре на черешата...
Здравейте, позволете ми да надничам при вас, защото си мечтая за нова кухня, а с нищо, ама със съвсем нищичко не съм наясно, освен с едно - не искам старата Crossing Arms  Crazy Laughing!

# 247
  • В градината...
Здравейте, някой от вас сменял ли е цвета на шкафчета, в смисъл да се пребоядисат и как става? Този цвят не ме устройва, защото кухнята ми е свързана с хола и всичко останало ми е в бяло и черно, и това дърво все повече ме дразни.
http://prikachi.com/images/857/6745857u.jpg
http://prikachi.com/images/868/6745868U.jpg
Погледни в темата "Да преправим старите мебели с любов". Молжеш да я боядисаш или да я изшкуриш и омаслиш -  с бяло масло или с абанос Peace

# 248
Ето една нискобюджетна кухня на колежката.
/ апартамента се дава под наем/
Скрит текст:
Преди ремонта  ooooh! :
Скрит текст:

# 249
  • ГОре на черешата...
Аз тепърва ще влизам в крачка затова предварително се извинявам ако въпросите ми са глупави или вече обсъждани Embarassed, но се опитавм паралелно и да чета старите теми, така че ще наваксам.
Мивката ми е много голяма, лята, та се чудя да я оставям ли, защото ми е страшно удобна, или да къртим всичко и нова. Вчера в един магазин ми показаха като хубави бг мивки на ФАТ - ох, забравих името на материала, някакви минерални частици - харесаха ми на външен вид, но дали са здрави. Какви мивки се слагат сега? Мога ли да запазя големината на моето корито и с какво да го "облека" - преди 7-8 години лепиха отгоре плочки, но вече не ми харесва - между фугите явно си влиза вода, промениха си цвета, задържа се там и мухъл Sick...
И във връзка с последния пост - какво значи "нискобюджетна" - до каква сума е това Rolling Eyes, за да се ориентирам в цените и да знам до колко да се простирам. Подчертавам, че ремонтът се очертава едва за началото на лятото, сега не ми се разбива посред зима.

# 250
  • Раковски
Летите мивки са здрави (щото са от бетон), но си заминават в историята. Ако искаш нещо ново и хубаво бутай всичко, може да се закърпи положението с обличане, но ще трябва да се съобразите с лятата мивка, вероятността да сложите голяма мивка при това положение е почти нулева. Мивките фат ги бива, но има по-добри на тази цена (санитек), първите се драскат лесно и при удар се къртят малки парчета, ако това ви притеснява минавате на мивка от алпака/неръждаема стомана.

# 251
  • Раковски
Момичета, трябват ми мнения за аспиратор/абсорбатор?
Каква е разликата и кое е по -добрият вариант?
Ние нямаме, и не съм наясно.
Моя близка сега си прави кухнята и й предстои купуването на такъв уред.

Трябва да е за вграждане.
Кухнята е малка - 2,50/2,50.

Какво друго е важно?

Препоръчайте марки/модели, ако може.

Благодаря много!
,

Когато парите се извеждат с тръба навън е аспиратор, ако няма къде да се изведе тръбата се монтират активни въглени и аспиратора става абсорбатор.

# 252
И във връзка с последния пост - какво значи "нискобюджетна" - до каква сума е това Rolling Eyes, за да се ориентирам в цените и да знам до колко да се простирам. Подчертавам, че ремонтът се очертава едва за началото на лятото, сега не ми се разбива посред зима.
Кухнята е 3,85 л.м. - 1680 лв
/Гореният ред шкафове са до тавана с вградено LED осветление/
Включва ДДС, транспорт и монтаж.
Изработката е на "ПЕРФЕКТ ДИЗАЙН - Ц"ЕООД
https://www.facebook.com/perfekt.dizain
Не включва ел.уреди, мивка и батерия.

# 253
  • ГОре на черешата...
Шадоумен, благодаря  bouquet!
Пав, на мен ми дадоха цена за МДФ 400 -500 лв за линеен метър грубо, та да се ориентирам добре ли е...

# 254
  • В градината...
Мариета - цена на МДФ вратички - около 120лв. на м., ПДЧ - за корпуса около 60лв. плочата, плот - към 150лв.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт