Нашите кухни- тема 51

• 88 083
  • 774
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Аз това исках да кажа, но съм изяла "ли"-то.  Отивам да си го сложа.

Няма смисъл да се търси Мондо, цените са еднакви.

# 331
Момичета,я кажете къде е най-добре да се сложат LED светленките - ленти.В смисъл -искам да ги залепя под горните шкафове,обаче има ли значение дали са в началото по средата или в дъното -къде ще е най-практично така ,че да не ми свети в очите и да свети надолу(аз мисля по средата newsm78 ).Момичето в магазина ми каза да съм сложила и силикон когато се залепят ,защото много се отлепяли от топлината или от парата на водата. Thinking

# 332
Някаква идея откъде мога да закупя такива релси за съхранение на капаците? Икеа може би? Иначе тези хоризонталните приличат на държачи за хавлии за баня.
Скрит текст:

# 333
kati_v, на 2та снимка e lid organizer oт Ikea точно, но като че ли от стара серия.
Ето тук и тук потвърждават, че е от Ikea, но може би вече не го произвеждат...
В момента намирам само този.
Както и този от 1ва снимка.

Ако направиш в ebay търсене за pot lid rack има не лоши резултати 1, 2 и 3, но трябва да се търси нещо с прилична доставка до БГ.

# 334
Много благодаря!  bouquet
Всъщност това дори ме устройва още по-добре, защото няма да се налага да пробивам дупки. Сега остава да го намеря в българската Икеа. Иначе ebay ми е малко мътен и ще го оставя като последен вариант.

# 335
# 336
Еййй, благодаря ти, златна си!  bouquet Аз го търсих по продуктовия номер от английския сайт и под името VARIERA. И понеже скоро ще имам ходене към Икея, а съм си намяркала доста неща, които да търся там, тъкмо се чудех как ще се вместя във времето да издирвам и това. Още веднъж благодаря за помощта!

# 337
  • София
Да, има го този органайзер в нашата Икеа. На горният етаж е при кухните Peace

# 338
Благодаря за ориентира!

# 339
Имах на предвид това WWW.mondoconv.it Видях на няколко пъти от автобуса камион с надписа но не успях да запиша телефон.

# 340
  • София
   Една идея за подновяване на стара кухня!

http://moidom.forblabla.com/blog/45190148139/Staraya-novaya-kuhnya

# 341
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, днес ще идва фирма у дома да поръчваме кунхята.
Ще ми се отцедника ми за измитите неща да е вграден в долен шкаф. Искам да попитам някой има ли такова чудо? Удобно ли е? Съответно и да препоръчате нещо.
  bouquet

# 342
Здравейте мили момичета и аз искам в тази уютна тема. Ичетох почти всички теми назад и видях, че много от вас са се спрели на бели кухни и имат дори такива.
Аз имам една молба и съвет довони ли сте от бялата кухня? Може и снимки на линчи.
Нистина ще съм много благодарна ако някой сподели мнение!!! newsm17
 Hug Heart Eyes newsm51 newsm51

# 343
  • Нейде из лудите гори...
В миналата тема няколко страници са изписани за бялата кухня  Wink
Според мен това е много индивидуално, за това съм решила да се пробвам с бяла  Mr. Green

# 344
  • Отвъд алеята зад шкафа
Повече се изписа не толкова за белия цвят, а за гланцовото покритие.

Бих те посъветвала да отидеш в някой магазин и там на място да "опипаш" повечко материали и цветове.

Общи условия

Активация на акаунт