Нашите кухни- тема 51

• 87 992
  • 774
  •   1
Отговори
# 480
  • В градината...
Няма нужда да се дават няколкостотин лева за микровълнова, аз си взех за 80лв. от Кауфланд  Peace

# 481
  • България-Варна
Кръстева да си готвиш във кухнята със здраве много е хубава .

# 482
mama na eva2 Благодаря ти много  Hug
perunika позволи ми да не се съглася с теб Naughty моя близка е на висока длъжност в кауфланд и знам за стоките им от този тип много. Първо, че за 80 лв не можеш да намериш читава микровълнова и второ дори да намериш, няма да те изкара дълго време. Все пак не искам да съм лош пророк, не ти го пожелавам ( не ме разбирай погрешно), но напълно си заслужава да се даде някой лев от горе (може за сметка на нещо друго) за да са качествени и да харчат по малко ток. Аз за нашата микровълнова дадох 400 лв (защото е за вграждане) и мога да правя всичко в нея, дори да готвя. Не съм съжалила и за момент, парите си заслужават
И все пак ти пожелавам да си уцелила кьоравото  Peace Hug

# 483
  • В градината...
Кръстева, това ми е втората такава микровълнова - първата пак от там я купих преди 7 години /ползвам я постоянно/. Няма смисъл от скъпа техника. Само марките са различни. Вътре общо взето, е едно и също.  Нали мъжът ми ги оправя и разглобява, до сега не е сбъркал /той е комп. инжинер и прави автоматиката на много машини, хич не е глупав да купува евтино/.

# 484
# 485
  • София
....
perunika позволи ми да не се съглася с теб Naughty моя близка е на висока длъжност в кауфланд и знам за стоките им от този тип много. Първо, че за 80 лв не можеш да намериш читава микровълнова и второ дори да намериш, няма да те изкара дълго време. Все пак не искам да съм лош пророк, не ти го пожелавам ( не ме разбирай погрешно), но напълно си заслужава да се даде някой лев от горе (може за сметка на нещо друго) за да са качествени и да харчат по малко ток. Аз за нашата микровълнова дадох 400 лв (защото е за вграждане) и мога да правя всичко в нея, дори да готвя. Не съм съжалила и за момент, парите си заслужават
И все пак ти пожелавам да си уцелила кьоравото  Peace Hug

Кръстева, 80 лв. за свободно стояща MW са като 400 лв. за такава за вграждане.
Казвам го като ползвател на свободно стояща за почти 500 лв. от 2001 г. и на свободно стояща за 240 лв. от 2013 г.  Като функционалност разлика почти нямат, разликата е само в литрите, марката е една и съща.... ако знаех, че ще пуснат след 2 месеца по-евтин модел с 80 лв. надолу щях да изчакам. Първата още работи след сменен магнетрон преди 1 година - 80 лв.
Колко ще изкара даден уред е божа работа.
Имам опита на активно използващ MW, само пита и кекс не съм правила в МВ.
Печено, задушено, крем карамел, баници, ... никакъв проблем.

# 486
 Heart Eyes Дойде ѝ реда.

# 487
Heart Eyes Дойде ѝ реда.
Скрит текст:

[/spoiler]
Честито! И нашия плот и гръбчета са такива - много красиви и много лесно се поддържат.

# 488
  • Нейде из лудите гори...
Честито!!! Много хубава кухня! Със здраве да се ползва   bouquet

Усещам , че след многото коментари на белите кухни, тази тема ще се напълни с показани такива  Grinning

# 489
И моята ще е бяла.  Laughing  (но не гланц) Ще е готова, живот и здраве другия месец. Дотогава ще надничам тук за разни идейки.  Wink
Като цяло ще "гоня" тази визия:
Скрит текст:

# 490
  • София
  Честитоо!Със здраве да си я ползваш.Много ми харесва! Peace  Като гледам красивите бели кухни, още повече намразвам моята.

# 491
  • България-Варна
Честито със здраве да си  ползвате новите кухни.

# 492
  • Нейде из лудите гори...
И моята ще е бяла.  Laughing  (но не гланц) Ще е готова, живот и здраве другия месец. Дотогава ще надничам тук за разни идейки.  Wink
Като цяло ще "гоня" тази визия:
Скрит текст:

И аз такава, плота ми е тъмен, плочните са ми тъмни, кухнята бяла с уреди инокс  Mr. Green
Нямам търпение да ми е сглобят. Тя е готова, но чак с понеделник ще я правят... нямам търпение  Whistling

# 493
Атлас страхотна е, честито и със вдъхновение да си я ползваш!   bouquet

# 494
  • Раковски
КоИ е страхотното, кухня като кухня  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт