Правеше ли казармата от мъжете повече мъже?

• 80 129
  • 706
  •   1
Отговори
# 120

Каквото и да си говорите, имаше и хубави моменти, но простотията взимаше превес... да не говорим че двете откраднати години, никой не може да ни върне.
Е колко да са откраднати? Тоя старшина дъщери нямаше ли?  Whistling Wink

# 121
Не може, sote-full. Репликата ми беше по повод на това, че повечето искали да има, ами искат, доста са мъжете, на които не им се занимава с реалния живот  Mr. Green

# 122
  Кой иска да има? Я вижте момчетата около вас, кой е навит да иде за две години на майната си? Едва ли има някой такъв.
 Ако има някой да го влече военната служба, той отива във военно училище и там си има предимства, има си хора за всичко.
  Ама да искали повечето мъже да се върне казармата, ще прощавате Laughing

# 123

Не знам. notar така каза  Simple Smile

# 124
  Еми да иде да пита младежите искат ли.
  Аз и друго видях назад, някой се умиляваше, че бил на границата и как пазел Родината от диверсанти. Егати диверсантите... имам един колега, и той е бил на границата, за щастие не е имал случай да застреля никой от гражданите, решили да напуснат страната ни незаконно по посока на дивия капитализъм, но още умира от нерви като ми разказва разни случки.

# 125
Пазел той, те диверсантите много им е зор за България, направо на тълпи напираха  Joy

# 126
Аз имам познат, който е стрелял. Хич не се гордееше, след много години не беше забравил.

# 127
Един въпрос - какви са извращенията в казармата?

# 128
Все си мисля, че твърдението: ,,След казармата момчетата възмъжават,, на практика се оказваше правилно.
Ако нещо мама е пропуснала във възпитанието, там им го имплантираха успешно посредством дисциплина и  задължения.
В този дух съм против това, че отпадна задължителната военна служба.

Не съм против казармата/т.е. по-добре да беше останала/. Обаче съм и мъжка майка и като знам какви идиотщини имаше накрая в отбиването на службата - мерси.

# 129
Момчетата възмъжавали... глупости. Просто се сблъсквахме с такава простотия, на такова ниско ниво, че след казармата, бяхме "ваксинирани" и не ни влияеха ежедневните тъпотии от живота. Точно това се приема за "улегналост", "възмъжаване".........   А за матросовците с АК-то — границата се пазеше от към Стара Планина, откъм ферибота, откъм Одеса. Това дето граничарите и пилето дето прехвърчало... стреляха по бягащи, а не по пристигащи. Всъщност, единственото което научих, е че икономиката прави армията силна, а не хилядите наборници.

# 130
Един въпрос - какви са извращенията в казармата?

Искаш да ги знаеш ли?! Laughing

# 131
Да?
Баба ми,учителка ми е разказвала за нейн ученик,на мама детето.Та не успяли да му намерят връзки да не влиза в казармата.Мама му пращала луканки и той си ги ядал скришно,докато някой не го разкоспирирал и му взели всичкото бельо и той трябвало да си носи униформата на голо.

# 132
# 133
Да,виждам...Това са ''така наречените нови времена''...До толкова ли се е извратил българина след 10 ноември?
Не познавам живота пред това,обаче всички ми казват че са се чувствали по-сигурни и някак си човекът е бил човек...В днешно време забелязвам че всички се озверяват все повече и повече...

# 134
През комунизма нещата не са били по-различни, съвсем традиционно си е, не е започнало през 90-те. След комунизма просто имаше повече гласност, преди това всичко се потулваше и само потърпевшите си знаеха.

Общи условия

Активация на акаунт