Тема 3 - МАЙски коремчета започват да личат

• 26 150
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Момичета само на мен ли не ми се отварят линковете от първата страничка? Rolling Eyes

# 76
писанка не си само ти, и при мен е така, ще видя какъв е проблема

# 77
Добро утро  момичета !

Да ви се оплача вчера за първи път ми стана лошо и аз  Sick . Какво е това чудо, аз в 3 месец влязох може ли тепърва да се разповръщам  Cry Плюс това и цяла нощ ме боля глава и сега пак ме наболява.... Да не би пък  да се разболявам нещо ?

В предната бременност нито веднъж не ми стана лошо и не съм повръщала, ама сега разбрах какво е, и много много ви съжалявам всички дето редовно си  Sick

# 78
Добро утро. Днес станах,  Sick и сега си правя филийки, че да се оправя. Аз се отказах от Търново, тъй като много лоши отзиви чух и най-различни случай. Ще ходя При доц. Стойков. Обаче имам голям проблем пак съм болна и не знам какво да пия. Някакви идеи? Sad

# 79
Добро утро коремчета,  Hug
забравих да ви кажа какъв лек ми каза вчера зъболекарката против гадене и повръщане. Не съм го пробвала, слава богу вече няколко дена нямам такива оплаквания, дано да са съвсем изчезнали.
Та лекарството е следното: слагаме две три ледчета в чаша и доливаме студена вода, изчакваме леда малко да се разтопи и изпиваме ледената вода. Ако можем цялата чаша, ако не на няколко пъти.
Не запомних обчснението, но каза, че било много ефикасно. Ако някой пробва да сподели дали има ефект  Hug

# 80
Ммомичета да питам иа з - от вчера не постоянно усещам нещо в ляво, започвам да си въобразявам пулс, мерих го моя си е (не мога да чуя бебешкия сигурно още). Но определно днес усетих сутринта нещо като топченце вляво, странно усещане.

Моля ако някой има нещо подобно да каже

# 81
 Привет на всички!
 madlene,току що хвърлих едно око на тво блог.Чуднички неща си сътворила-браво!Така като гледам не си в България.От колко време сте в Мюнхен?
 Моята щерка е у нас и разхвърля и разхвърля...Нямам сили да вървя след нея и да прибирам.Отивам да се изкъпя.

# 82
Привет на всички!
 madlene,току що хвърлих едно око на твоя блог.Чуднички неща си сътворила-браво!Така като гледам не си в България.От колко време сте в Мюнхен?

Мерси   bouquet
Доста отдавна...съвсем скоро ще станат 11 години  Crazy
Беше само авантюра, а направо си останах  hahaha

# 83
Охх да ви се оплача  Sad До преди една седмица сутрин все ми се гадеше и понякога и през деня също, но никога не съм повръщала. И вчера тъкмо се похвалих на приятеля ми, че вече почти не ми се гади и тази сутрин изпих около литър вода и след това си я върнах цялата  Sick Много ми беше кофти, надявах се, че съм се разминала без някои екстри, но....
Хапнах си едно лукче от тези билковите, много добре ми действат, може да пробвате Simple Smile

# 84
Здравейте момичета и от мен . Загубих се за доста време, но такъв е живота ти поднася какво ли не . Бабата на ММ почина и това беше един много тежък момент за всички. Но това е живота за съжаление. Виждам , че сте започнали и нова темичка . Не мога да ви изчета. Какво ли не сте обсъждали. С имената истински се смях. И аз на какво ли не съм попадала, но най-много съм се смяла на името Диван ( на дядо му Иван и на дядо му Диан). Кой ще причини това на детето си ?

И поне след всичко тежко се появи и една хубава новина. В понеделник видяхме пулсиращата точица  и вече е 19 мм. С това поне се разсея ММ. И се радваме , че поне и казахме за бременността преди да си отиде жената. От тук на натъка по ведро. И няма вече да ви изпускам  Grinning

Леко бременеене  Hug

# 85
Добро утро, майчета!  Hug
Мадленка, склонна съм да вярвам, че това с леда помага. Бях болна от остър бронхит и се чувствах толкова зле, и тежката кашлица не спираше вече две седмици. Инхалации правех, чай пих, загрявах се с едни компреси... И един ден някой ми каза "Ама защо се загряваш? Трябва даже да ти е хладно" И понеже какво ли не бях опитала и ми беше писнало да съм зле, спах една вечер на отворен прозорец и завита само с чаршаф. Беше ми хладно, доста. Но на сутринта и помен нямаше от кашлицата. Чак не можах да повярвам как е възможно от мъчителна кашлица, от която не можех да дишам предната вечер и последните две седмици... как така за една нощ студуване се оправих?!
И забравих да отбележа, че съм удивена как зъболекарката ти! ти е познала какво бебче ще имате. Ами нещо по зъбите ли гледа, явно има някакъв индикатор в устата..  Simple Smile

Ехеее, Златна, ми ти се появи бе, душо!  Hug
Много съжалявам за загубата! Но жената поне си е отишла спокойна - отгледала е децата си, внуците, та е спокойна вече, че вие ще продължите рода.
Много се радвам за хубавите новини и порасналото бебче! Все ще е така - само хубаво ще е от тука нататък!  Simple Smile И да, не ни изпускай!!

# 86
Каролка, според мен беше случайно, мисля, че това са бабини някакви "признаци".  Laughing Каза ми, че предния път съм изглеждала много уморена, кожата ми била много бледа, като мрамор...една прозрачна, суха...захабена (старите баби казват, че женските бебета взимат красотата на майката). А сега съм била хубава, свежа, кожата ми била като праскова, гладка, опъната  smile3534 с една дума сега цъфтя, направо пращя от красота  hahaha Та това било знак, че чакам момче- момчетата карали жените да цъфтят  Joy Освен това започна да ми разказва как еди кой си хормон бил в по=голямо количество като имаш момче....абе сложно, сложно стана  hahaha Аз не мога така много да слушам като ми говорят половин час без почивка  Stop Та част от нещата не ги запомних въобще. запомних само, че сега съм много красива и направо сияя  newsm08
А ММ ми снощи ми казва на вечеря:
той: знаеш ли...
аз: какво?
той:личи ти вече много, че си бременна...
аз: така ли, кое корема ли?
той: не, пак сияеш  Simple Smile
 hahaha
В кръга на шегата, но явно наистина имам някакъв ореол   hahaha

# 87
Мадлен, ние още не сме казали, но например на работа спрях да пия. Казвала съм ви в нашата фирма се пие, ама яко. Снощи си обяснявам,че не искам сирена да ям,че ми е гадно от тях, а шефа ми вика "Да не си бременна" и аз"Да,да". Той помисли,че се шегувам Simple Smile)) Но аз не съм казала не, негов проблем.
Колежката ми днес пия черен чай ми казва да внимавам,да не ми стане нещо Wink Сещай се. Нищо не казах.

Само една приятелка ми казва,че сия, имам вид на бременна, никой друг, то и незнаят. Мислим този уикенд да съобщим.

Вчера гледахме халки, мерихме, боже толкова се вълнувам. Беше много забавно. Мъжа ми му викам "абе ти ще си носиш ли халката", а той "ако трябва и на врата, но няма да я свалям".

*Съжалявам,че темата върви бавно с първата страница, но съм и на работа и гледам и двете неща да вървят. Линковете нещо не искат да станат както аз исках, и сега са малко телеграфни, но по-добре да върши работа, отколкото да няма.

# 88
Мадленка, много е готино това, което ти е казал мъжът ти!  Simple Smile Моя ми каза, че вече имам бузи  Mr. Green
CieraLeon, каква е тая фирма  Mr. Green Сигурно сте фирма за дегустация на алкохол и сирена?  Simple Smile

# 89
Каролка фирма с шеф ерген Simple Smile, дух за купони и танци, нищо,че е на 44.

А и ние сме малък екип и всеки носи нещо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт