Лидл ::33::

• 64 551
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
Някой успя ли да се сдобие с мъжките боксерки и потници от предната брошура, които изчезнаха доста мистериозно от сайта?

# 706
В нашия магазин имаше. 

# 707
Някой успя ли да се сдобие с мъжките боксерки и потници от предната брошура, които изчезнаха доста мистериозно от сайта?
И тук имаше -боксерки,бегло видях.
Мандаринките днес са си на 1,99 а се бях запътила да се заредя Simple Smile
,

# 708
А някой с мнение за силиконовата форма за сладкиши?  Thinking Колебая се между двете форми, силиконовата и розовата метална и понеже няма да ходя лично се допитвам до вас  Hug

# 709
А някой с мнение за силиконовата форма за сладкиши?  Thinking Колебая се между двете форми, силиконовата и розовата метална и понеже няма да ходя лично се допитвам до вас  Hug

Аз имам силиконовата. Не се уплътнява много добре при захващането. Най-добре я извади от кутията и я пробвай. Иначе върши работа.

# 710
А някой с мнение за силиконовата форма за сладкиши?  Thinking Колебая се между двете форми, силиконовата и розовата метална и понеже няма да ходя лично се допитвам до вас  Hug

Аз имам силиконовата. Не се уплътнява много добре при захващането. Най-добре я извади от кутията и я пробвай. Иначе върши работа.
Силиконовата като чели е с по-голям диаметър,но другата ми се вижда по-стабилна.    Имаше една извадена и полуразкопчана -някак не ми стоеше стабилна.И това стъкло отдолу не прави ли конденз при печене.Имах опасения за керамиката,но е добре.
Имам силиконова форма за мъфини и много трудно я мия. Може силикона й да не е качествен,от Кауфланд е кафява на Фереро.
 Формите за мъфини ми харесват -тези с дупката са много интересни -идеални за кексче с глазура - с отверстието става за пълнеж.
Ако останат ще си взема,засега няма как.
 От другата седмица ще има прахосмукачка с воден филтър за около 120лв и някакви интересни пижами -мъжки и дамски -май за 18лв. На постерите -или как се казваше срещу касите ги зърнах-друг път не гледам.Блея си Grinning

# 711
Те се бяха объркали и бяха писали мандарини вместо лимони.

# 712
  • София
Върнах шприца.  Охраната само като ме видя с какво влизам и директно ме насочи към една от касите. Предложиха да ми го сменят, но след това, което изчетох тук предпочетох да не рискувам.  Върнаха ми парите без проблем. Всичко приключи за около минута.

Интересно ми е обаче как стои въпроса с хранителните продукти.  За втори път ми се случва да купя вратни свински пържоли в срок на годност ( поне още 3-5 дни) и след отварянето им вкъщи ( максимум преседяли 24 часа в моя хладилник) и да мирищат на мърша.....Кучето е доволно, но не и аз....

# 713
Имам силиконовата форма за печене от предишно зареждане.Доволна съм и си я ползвам редовно.Не оставя миризма след печене,както правят други силиконови форми,които имам.Мие се лесно--какво повече да иска човек...

# 714
Те се бяха объркали и бяха писали мандарини вместо лимони.
Вчера взех кило мандарини,цената им беше 0,99лв. за кг - днес отидох да взема пак.
 Явно е била промоция за деня.Сега имаше нар за 0,55лв броя.

# 715
  • Mediterraneo
Доволно напазарувах украси и декорации за сладкиши. ще ме бият вкъщи! Най- малкото, ще ме карат до откат да произвеждам курабии и сладкиши  Mr. Green

Имаше свинско бон филе на цена 2.69 лв за 400 г. Познайте не се ли награбих подобаващо  Mr. Green

# 716
  • Варна
Доволно напазарувах украси и декорации за сладкиши. ще ме бият вкъщи! Най- малкото, ще ме карат до откат да произвеждам курабии и сладкиши  Mr. Green
И аз така, набълбуках се и с марципани, но ще чакам довечера мъж ми, че да ги опитаме Laughing
Кефят ме Лидъл, как може да връщаш стоки без проблем. Има ли друга верига, в която това е толкова лесно?

# 717
И аз така, набълбуках се и с марципани, но ще чакам довечера мъж ми, че да ги опитаме Laughing
Кефят ме Лидъл, как може да връщаш стоки без проблем. Има ли друга верига, в която това е толкова лесно?

В Кауфлнад дори и без касова бележка, само с етикета.

# 718
В Кауфланд приемат обратно стока без проблем.
В Карфур съм заменяла два-три пъти. Те май не са много склонни да връщат пари, но сменят, обаче процедурата е дълга и досадна.

Яд, че в Лидл няма чаени бисквити и трябва да ходя в сто магазина, за да купя нещата, които ми трябват. Или имат?

Споменахте по-напред сметаната за разбиване, която е нов продукт. Тя е 100% растителни мазнини и не я одобрявам по тази причина. Не ми харесва вкуса.

Като казахте марципани, и в Билла са заредили тази година. С десетина-двайсет стотинки по-скъпи са от Лидл, но като ги гледам така по форма, май са на същата фирма, която прави и лидълските.

# 719
Тъй като ми се прияде сладичко /пак и отново Sunglasses/ направих американерите. От сладкишите за правене в кутийка - едни с черно-бяла глазура. Е - на вид не ги докарах като на опаковката, но много ми харесаха. Лимоновата глазура е страхотна. На опаковката пише 14 броя, при мен станаха 20.

Общи условия

Активация на акаунт