Лидл ::33::

• 64 552
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Кефят ме Лидъл, как може да връщаш стоки без проблем. Има ли друга верига, в която това е толкова лесно?
В Кауфланд приемат обратно стока без проблем.
В Карфур съм заменяла два-три пъти. Те май не са много склонни да връщат пари, но сменят, обаче процедурата е дълга и досадна.

Яд, че в Лидл няма чаени бисквити и трябва да ходя в сто магазина, за да купя нещата, които ми трябват. Или имат?

Споменахте по-напред сметаната за разбиване, която е нов продукт. Тя е 100% растителни мазнини и не я одобрявам по тази причина. Не ми харесва вкуса.

Като казахте марципани, и в Билла са заредили тази година. С десетина-двайсет стотинки по-скъпи са от Лидл, но като ги гледам така по форма, май са на същата фирма, която прави и лидълските.

Чаени биквити имаш предвид маслени -има в големи опаковки при бисквитите.

# 721
Онзи ден видях, че имат настъргано твърдо сирене, а бяха заредили и рукола и...  Crazy Мням  Mr. Green

# 722
Онзи ден видях, че имат настъргано твърдо сирене, а бяха заредили и рукола и...  Crazy Мням  Mr. Green
Тази рукола все я гледам -за салати ли я ползвате? Рецепта или идея моля.
Ако я купя трябва само аз да си я ям,никой не харесва треви в къщи Grinning

# 723
Не, имам предвид от онези кръглите с дупка, които са по-ронливи и не са твърди. Например Еверест на Победа са такива.

# 724
Не, имам предвид от онези кръглите с дупка, които са по-ронливи и не са твърди. Например Еверест на Победа са такива.
Аз точно за такива говоря -тези са малко с по-завартяна форма и има и с щоколадова поръска и натюр ,маслени са.Твърди бискити са тип пти бер или обикновенните.Маслените са в кутии -картонени,по-голяма разфасовка -не в малки пликчета като нашите и са с краве масло.Бях чела рецепта за чийзкейк с тях ,май Сондей им беше марката.В старият сайт можеше да ги видиш в асортимента.Тези кръглите не бил сондей ,сега видях . Значи разгледай добре .

Този пудинг имало ли го някога http://www.lidl.se/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4179_10882.htm ,или е било в началото? Чела съм за него но в нашият Лидл не съм го виждала,както и какаото на същата марка -сега го има край коледните украси за сладкиши.

# 725
Здравейте вече изпробвани тези бонбони и този марципан , другите неща от Коледните сладки са пробвани преди и също са много хубави.
За месото в Лидл - вече няколко пъти се случва след приготвяне на свинско да не е особено добър резултата, а и самото месо да не е толкова свежо дори в деня на покупката. Напоследък само месо от Била купувам и за сега е ок там.

# 726
  • Mediterraneo
Аз пък, откакто има Лидл в нашия град, месо от друго място не вземам.

# 727

Онзи ден специално я ядохме на салата така: айсберг, рукула, малко сол, малко зехтин и балсамико и дооооооста от това твърдото анстъргано сирене, че дали и мъжа ми не беше сложил цялото  Mr. Green, и домат на малки кубчета. Мням. Сутринта аз я ядох на сандвич с черно хлебче, моцарела и филе - всичко пак от Лидл  Joy За по-натам съм набелязала една салата а айсберг, орех, рукола и круша...  Wink

# 728

Онзи ден специално я ядохме на салата така: айсберг, рукула, малко сол, малко зехтин и балсамико и дооооооста от това твърдото анстъргано сирене, че дали и мъжа ми не беше сложил цялото  Mr. Green, и домат на малки кубчета. Мням. Сутринта аз я ядох на сандвич с черно хлебче, моцарела и филе - всичко пак от Лидл  Joy За по-натам съм набелязала една салата а айсберг, орех, рукола и круша...  Wink
ВидЯх че има в кашоните и баласимко бланко,аз имам от тъмното.Кое е по-добро?
В кашончетата преобладава тъмният оцет ,1-2 розе и само сега видях бял,ако сваря ще си купя -обичам неутрален вкус и в къщи оцет почти не ползваме -ако взема още едно шише,ще има за векове оцет Grinning

# 729
  • Варна
За по-натам съм набелязала една салата а айсберг, орех, рукола и круша...  Wink
вместо рукола - синьо сирене, любимата ми салата  Crazy

# 730
За по-натам съм набелязала една салата а айсберг, орех, рукола и круша...  Wink
вместо рукола - синьо сирене, любимата ми салата  Crazy

Оооо да, ама си стискаме ръцете на рукола и синьо сирене  Mr. Green

yulmana, аз винаги съм взимала само тъмен, не знам каква е вкусовата разлика да ти кажа честно  Crazy

# 731
  • София

Рукола в къщи ядем предимно под тази форма и е разкошно http://dallacucina.blogspot.com/2010/08/blog-post_19.html
и една идея за салата http://tanitaang.blogspot.com/2011/08/blog-post.html

Аз обаче 1 път съм взимала от лидл и беше загнила, не повторих, кепевам си от фантастико или от пазара, където винаги е съвсем свежа. (миксовете с рукола и бейби спанак също са много приятни, не знам има ли в лидл)

# 732
А се сещам и за любимата пица - рукола, моцарела и прошуто. Обърнахме темата за рецепти, ама в своя защита ще кажа, че и тази рецепта изпълнявам с изцяло Лидълски продукти (ако има рукола там, че не винаги е заредено).

# 733
  • София
Кефят ме Лидъл, как може да връщаш стоки без проблем. Има ли друга верига, в която това е толкова лесно?
В Кауфланд приемат обратно стока без проблем.
В Карфур съм заменяла два-три пъти. Те май не са много склонни да връщат пари, но сменят, обаче процедурата е дълга и досадна.

Яд, че в Лидл няма чаени бисквити и трябва да ходя в сто магазина, за да купя нещата, които ми трябват. Или имат?

Споменахте по-напред сметаната за разбиване, която е нов продукт. Тя е 100% растителни мазнини и не я одобрявам по тази причина. Не ми харесва вкуса.

Като казахте марципани, и в Билла са заредили тази година. С десетина-двайсет стотинки по-скъпи са от Лидл, но като ги гледам така по форма, май са на същата фирма, която прави и лидълските.

Ми то трудно се намира животинска Sad

Искам да похваля месото на Лидл. Започнах само от там да купувам. Също така купих и наденица на Пикок с парченца месо - на нас с мъжа ни много ни хареса. Най-вече заради това, че няма подправки Simple Smile

# 734
Ми то трудно се намира животинска Sad
Не е трудно, в Лидл има. Wink

Общи условия

Активация на акаунт