Лидл ::33::

• 62 702
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Някой взе ли от мъжките домашни комплекти? Интересуват ме дали са хубаво качество.

# 496
  • софия
Вчера пробвах марципановите топчета. Не са лоши. Новият вид го оглеждам от сума време, но ми е твърде екзотичен. Май няма да го пробвам. Но сме се пристрастили към тези. Сигурно вече 4-5 пъти купувам и изчезват скорострелно.

# 497
На момичетата от Русе, които писаха - благодаря   bouquet Аз ходя само в този до НАП. Но не видях...а гледах. Моите изядоха вече 2 коледни календара  Crazy И меденки купихме
Пак ще проверя

# 498
Вчера пробвах марципановите топчета. Не са лоши. Новият вид го оглеждам от сума време, но ми е твърде екзотичен. Май няма да го пробвам. Но сме се пристрастили към тези. Сигурно вече 4-5 пъти купувам и изчезват скорострелно.
Колко броя бонбони са вътре ?

# 499
Щприца от следващата седмица ли беше този който не ставаше и се пукаше?
И блатовете за торта май имаха някакъв проблем  newsm78.

# 500
  • Sofia
Ако сте решили да правите сладките с глазура за Хелоуин http://www.lidl.bg/catalogmedia/bg/article/70515/70515_01_f.jpg   да знаете,че едно яйце не стига,сложих 2бр. И ги печете на по-голямо разстояние една от друга,з-то много бухват,там пише 14 бр.но моите ги направих двойно повече....

# 501
  • I want it all and I want it now.
Благодаря. Точно от първите сладки взех  Peace Конвектора не го намерих. Обиколих два магазина и се отказах.

# 502
  • софия
Вчера пробвах марципановите топчета. Не са лоши. ... Но сме се пристрастили към тези. Сигурно вече 4-5 пъти купувам и изчезват скорострелно.
Колко броя бонбони са вътре ?
Не знам. Не съм ги броила (и за двата вида пиша).

# 503
  • Варна
"еластичните" панталони са от ужасна /поне за мен/ материя, нищо еластично не видях. взех все пак един за проба  вкъщи, висока съм 173 и ми е над глезените  Rolling Eyes та ще го връщам
взех кори за баница Дуети, много трудно се отделят, и доста листи се изпокъсаха на парчета. така ли са по принцип, или съм улучила кофти партида?
някой тук пита за акумулаторни батерии, във Варна Възраждане има. и лампи имаше

# 504
"еластичните" панталони са от ужасна /поне за мен/ материя, нищо еластично не видях. взех все пак един за проба  вкъщи, висока съм 173 и ми е над глезените  Rolling Eyes та ще го връщам
взех кори за баница Дуети, много трудно се отделят, и доста листи се изпокъсаха на парчета. така ли са по принцип, или съм улучила кофти партида?
някой тук пита за акумулаторни батерии, във Варна Възраждане има. и лампи имаше

И аз исках да взема от тези панталони, ако ми стане най-малкия номер, но ще ги огледам след обяд, ако все още има. А корите за баница май постоянно са такива или аз все такива вземам, затова вече и не купувам от там. Преди бяха друга марка и баха много добри, смениха ги и новите не струват според мен. Peace

# 505
Корите за баница наистина са лоши - не могат да се разделят и се късат. Преди наистина бяха хубави и вземах само от тях. Сега ще се ориентирам към други.

Леле, голямо разорение ще е от другата седмица. Толкова много неща си харесах, че ...

# 506
От миксера съм много доволна Simple Smile Толкова много го исках  Heart Eyes

# 507
  • Варна
Вчера в магазина видях плакат с 3 вида боти по 34.99 лв от 7 ноември. На вид изглеждат доста добре, да ги видим на живо как са.

# 508
От миксера съм много доволна Simple Smile Толкова много го исках  Heart Eyes
Имам миксера от преди 2г.,взехме го за село преди 2г. за 29,90 май беше тогава-този ми изглежда малко различен в дизайна.
Брауна ми се развали и сега съм с него,доволна съм,но ми остава брашно отстрани по купата -ако не я разтърся или помогна с ножа -от комплекта остава отстрани не добре смесено,при вас има ли този проблем?

# 509
  • Бургас
Моля ви,ако някой е видял останали конвектори някъде да пише,че нещо с дамата от отдел клиенти не можем да се разберем.

Общи условия

Активация на акаунт