Споделете 180

• 58 150
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • о`майна лунна нощ е
Свинско ми е, мамка му и прасето! И ми е притеснено, и ми е криво, а след второто кафе днес направо съм се втресла. За поредна година до последния ден няма да знаем в какъв състав ще се пътува за почивката.

пп - успех, Саня! Всичко ще е наред.

Забравих да споделя, че вчера ме поака някаква фтица. Викам си - на късмет ще е. Какъв късмет, какви пет лева. Само простотии.

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 15:46 от `ТуиГ

# 676
  • Варна
Днес е Еньовден. Берат се билки, правят се разни ритуали. Аз направих питка, за здраве. А утре сутрин - мечка страх, мен не страх, отивам на лекар. Споделчовци, стиснете по един палец за мен, дано и тоя път ми се размине.

# 677
  • Kопенхаген
ТуиГ , пусни си тото  Grinning

Саня , на този ден билките са най лековити  Grinning От мен имаш един стиснат палец  Grinning

# 678
  • Казанлък of all places
Стис, Саня!  Hug

# 679
Аз си набрах по росата бял равнец, теснолист и широколист живовляк, липов цвят, цвят от слез и цвят от невен. Саня, стис и от мен.
Относно евентуалната ми множествена склероза, РЗОК са решили да ме връткат на бавен огън. Отпускарски сезон било, не се била събирала комисията, тинтири минтири. 80 броя клатикVрници и чешипVтки.

# 680
  Саня, стиснати палчета и от мен.

# 681
И от мен, Саня!
             Вълк,  Hug

# 682
# 683
  • Kопенхаген
Вълк, забравил си Магарешкия Бодил в билковото букетче  Grinning

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 11:03 от Мадам Дьо Помпадур

# 684
  • Казанлък of all places
Вълчо, аз си мислех, идея нямам дали няма възможност да въздействащ върху РЗОК чрез НЗОК.
Но ти си в пъти по -опитен в тази сфера, не знам дали не говоря глупости. Дано, мамка му, дано не е това, дето си го мислиш.

# 685
  • Майничка
Саня,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed!

Чета ви, мисля ви, но нещо времето се надпреварва с мен този месец, та до писане много-много не се стига.

# 686
И ние пихме чай от 12 билки, брани на Еньовден. За успокоение след страшната буря, на която попаднахме с децата. Отдавна не бях преживявала подобен ужас. Започнаха да хвърчат клони от дърветата, зад нас паднаха жици, разцепи се най-любимото им дърво на площадката. Малкият тази сутрин разправя, че вчера бил "най-лошият ден в живота му", но хубавото е, че тати го е спасил от бурята. Баща им се прибра от работа за последните  метри до вкъщи, за да поеме деца, колела и част от страха на трима ни.  Аз малко съм се капсулирала в нашия си свят през последните години, но ми трябват такива моменти, за да си припомня , че извън уюта на повторяемото ни спокойно ежедневие, навън се случват страшни неща.
И от мен подкрепа за всички нуждаещи се от стиснати палци.

# 687
  • Казанлък of all places
Вчера като съм си тръгнала от офиса явно само съм затворила прозореца без да го заключа. Отварям вратата тази сутрин,а въздуха един свеж... За сметка на това компютърът не се мключва,
дава грешка и върти пируети на началния екран. Чакам сега колегата,та да го занесем на компютърен доктор,белким е възстановима повредата.

# 688
  • Варна
Благодаря за палците на всички.   Simple Smile Първият преглед приключи без резултат. На ехограф не се вижда нищо. Другата седмица предстоят още прегледи, надявам се да открият какво ми е и да започна лечение, че не се трае.
Вук, дано да са наред нещата и при теб.
Ангелина, успех с компютърния доктор. Те са като човешките - отидеш при един - казва ти едно, отидеш при друг - хоп, друго.

# 689

Аз съм черен по рождение, а от слънцето още по. А Вълчицата е бяла. Не съм се стремял към побеляване на джинса, просто така се случи. Тая сутрин сложи една шапка с малко периферия, и заприлича на плантатор от Африка с коркова каска. Такава каска има ключарят до Ючкурналията, но не я продава за нищо на света, била му подарък от приятел. Та Вълчицата замина на екскурзия из страната, а аз до нея, като същински индиец, и през цялото време й отговарях "йес, мемсахиб". Натоварих й багажа, купих й сандвичи и я закарах до изходния пункт, настаних й багажа в багажното на автобуса, с "да мем", на всичките й заръки.

Общи условия

Активация на акаунт