Споделете 180

• 58 126
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Казанлък of all places
Герасим се роди с три пъти увита пъпна връв и преживя една седмица в кувьоз. Междувременно, на мен кърмата ми тръгна и освен че изцеждах, молех да да кърмя и бебета от отделението, чиито майки нямат кърма. Така Герко се сдоби с трима млечни братя - един Ники от Чирпан, едно момченце, чието име не разбрах и един Петърчо, с майка -калайджийка.
Ей, по тази жена нямаше един спокоен цвят! Нoщницата - пембе, чехлите - електриково сини, диадемата - веронез зелена! А малка беше, на фона на моите тридесет и кусур години, тя беше на половина.Не знам какво се случва с млечните братя на сина ми сега, но съм си мислила тоз ми ти Петърчо в какъв пъстър свят ли живее.

Последна редакция: сб, 28 юни 2014, 00:51 от angelina.bgk

# 706
  • София
Нoщницата - пембе, чехлите - електриково сини, диадемата - веронез зелена

Че и аз така си ходя, бре Андж.  Blush Обичам да ми е шарено, по възможност и лъскаво. Ако пък и подрънква... малии! Калайджийска душа нося аз!

Споделям, че неистово ми се ядат макарони на фурна, а съм на... диета, да го наречем.

# 707

Едно време леля Пена в детската градина какви макарони правеше, ееех, с червеникава коричка отгоре.

# 708
Oх, споделям, че аз правя божествен кук-кус. Сварявам го, прецеждам и още докато е горещ сипвам отгоре му малко захар, слагам бучка сирене и заливам с прясно мляко. Да ядеш и да си оближеш пръстите. Божествен, щото и сега съм гладна.
А баба ми е майстор на макароните на фурна. Не знам какво им бае, ама стават баш като в детската градина.

обичамвибе!

# 709

Моята тъща пък ми прави юфка, ама домашна. Попрепеченка така, с кафяво-червеникаво, с мляко и сирене. Ям, ям, ям, а после на останалата и шалдъркам една шепа захар за десерт и продължавам.

# 710
Ех, как живнало споделете, като едно време.

Аз малко ще разваля хубавия тон в темата.
Споделям безпътица, разбито сърце и депресия. Не знам какво да правя с живота си, а и той с мене.

# 711
  • Казанлък of all places
Фреш... Hug

Как да помогна?

# 712
Не знам, Андж, една топка имам сякаш в гърдите и става все по-голяма и по-голяма.
И изгубени надежди и подла постъпка от човек, който знаеше, че съм в дупка и въпреки това се постара да ме зарови още по-надълбоко.

# 713
  • Пловдив
Отдавна не съм ви навестявала ама и на мен много задачи ми се струпаха , връщам се да ви прочета . Само да кажа че фитки викат на пуйките в Хасковско , не в Пловдивско . Даже имат една поговорка Не може и китки и фитки- демек че не може и двете , само едното трябав да се избере, ама не и знам предисторията.

# 714
# 715
  • Казанлък of all places
Фреш, най-унизителното и обидно нещо за мен е да биеш паднал човек. Не мога да простя такова поведение. Много искам да ти кажа точните думи и някак да те вдигна, но знам какво е. За съжаление. Май няма точни думи за това.
Въпреки че everything will be all right at the end. If its'not all right, then it is not the end. 

# 716
  • о`майна лунна нощ е
Фреш, спри! Остави се на течението и то ще те отведе до бряг. С теб сме!

# 717
  • Майничка
Фреш,  Hug!
Права е Туиг.

# 718
  • Ямбол
Споделям, че успях да изгоря много.
Умрях от студ на този вятър и кога съм изгоряла,  не разбрах.
И детето малко се зачерви, но тя беше само във водата и поразията е по-малка.
Не очаквах на тези температури слънцето да бъде толкова жестоко.
Една туба дефламол замина.
Иначе беше добре купонът.

# 719
  • В Космоса
Хубаво, че сте си изкарали добре, трябваше да се намажеш. И аз съм леко зачервена тук там, но гледам да се мажем, че каквито сме сирена с малката... Тя е по-добре, де, ама аз съм ужасно бяла. Tired Не съм и зарибена плажарка. Ако не е детето няма и да стъпя. Blush Някъде в късно тийнейджърство изгубих интерес да се пържа на пясъка и ходех само да се топна в морето за по половин час максимум.
Но понаправихме бани сега, по-натам пак. Сега малко планинаааааа  Heart Eyes!

Общи условия

Активация на акаунт