Споделете 180

• 58 128
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • Ямбол
Мазах се, но с 20 фактор. Освен това на 24 градуса, не очаквах слънцето да ме опърли толкова.
Нищо, ще ми мине, поне следващите дни няма да съм на слънце и ще покафенее и ще се обели.
Пърженето и аз не го обичам, но на вятър и на ниски градуси, не се скрих под чадър, защото ми беше студено.
Планината е следващата ни цел и на нас, но първо да изляза в отпуска, след около десетина дни плануваме планината.

# 721
Лиляна, Пантенол е много добър след слънчево изгаряне, облекчава.

# 722
Хубаво, че сте си изкарали добре, трябваше да се намажеш. И аз съм леко зачервена тук там, но гледам да се мажем, че каквито сме сирена с малката... Тя е по-добре, де, ама аз съм ужасно бяла. Tired Не съм и зарибена плажарка. Ако не е детето няма и да стъпя. Blush Някъде в късно тийнейджърство изгубих интерес да се пържа на пясъка и ходех само да се топна в морето за по половин час максимум.
Но понаправихме бани сега, по-натам пак. Сега малко планинаааааа  Heart Eyes!

Всичко, което си написала е в противоречие с аватара ти Laughing

# 723
  • В Космоса
Хубаво, че сте си изкарали добре, трябваше да се намажеш. И аз съм леко зачервена тук там, но гледам да се мажем, че каквито сме сирена с малката... Тя е по-добре, де, ама аз съм ужасно бяла. Tired Не съм и зарибена плажарка. Ако не е детето няма и да стъпя. Blush Някъде в късно тийнейджърство изгубих интерес да се пържа на пясъка и ходех само да се топна в морето за по половин час максимум.
Но понаправихме бани сега, по-натам пак. Сега малко планинаааааа  Heart Eyes!

Всичко, което си написала е в противоречие с аватара ти Laughing

Очаквах някой да го отбележи и реплика в ответ си имам готова даже. Laughing Ако не се сещаш каква е, (ама едва ли) - на картинка е друга работа... Laughing

# 724
  • София
Май скоро вече няма да заспиваме с аромата на липите през отворените прозорци. Не се усеща така силно в последните дни. Жалко, че липите не цъфтят цяло лято, това е най-упойващият и топъл аромат и винаги носи спомени от предишни лета.

Абе госпожица Естер няма ли да завърти кецове насам? Не се е вясвала откак бях млада. Че и не само тя, ама да не ставам нахална.

П.п. Охо, вече се отброяват мненията в Клюкарника?! Е сега като дръпна...  Flutter

# 725
  • Варна
Гюлфия, докога ще те чакам да си направиш фейсбук?!  Laughing

# 726
  • о`майна лунна нощ е
Имам сериозен проблем и наред с дневните задачи и притеснения коремът ми е на топка. Половината ми коридор е нареден с багаж, който някак трябва да се озове в колата. Винаги съм била стегната е пестелива в обема, но този път пустият му багаж не иска да е смали, а багажникът на семейното МПС няма начин да се разтегли повече.
Ако някак успея да се справя с всичко и най-вече - да натъпча без елементи на премазване натурията, ще се самопровъзглася за нинжда.

Гюлфий - пред входа имам липа. Обожавам времето в което цъфти.

# 727
E, ester, не завъртя кецове, ама daffodil завъртя чанта. Наздраве за младостта, почувствах се като когато додох насам.
Днес детето се прибира от лагер. Вече ме хвана щръклицата за нея.

След морето и ние отиваме на балкана, троянския. Там, Гюлфий, току над басейна с минерална вода има огромни липи, а прохладният планински въздух стократно увеличава насладата да се къпя в липов чай.  :love

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 15:38 от NinoTino

# 728
  Фреш, най-тъмно е преди зазоряване. Майка ми повтаряше тоя лаф до втръсване, когато мислих, че са ми потънали всички гемии. Ама е верен, освен, че е изтъркан. Просто не се отчайвай  Hug
  Много съм щастлива, бе хорааааа!! Ама много, много, много! Три дни рисувахме на едно палещо слънце на кея на Евсиновград - рамо до рамо с моя идол. Бях като сюнгер на куб - опитах се да запомня всяка четка, думичка, емоция, всеки полъх на вятъра. Имам невероятни червени рамене и снежно бял корем - бия ви всички  Flutter Обаче съм щастлива, това е.
Туиг, стегни несъбиращия се багаж, ръгни 2 колела под него, вържи за колата и да се сурка отзад. Не забравяй червеното знаменце  Laughing

# 729
  • София
Дафодил!  Crazy

Ти това ли чакаше, за да се появиш - някой да те светне, че се отброяват мненията в Клюкарника?  Mr. Green
Ако си пропуснала какво написа НиноТино -
Цитат
...ама daffodil завъртя чанта. Наздраве за младостта, почувствах се като когато додох насам.

Ето дотам я докара, дафодил, хората си припомнят младините с теб!
Фейсбук... Струва ми се късно да се включвам, ще се чувствам като "новата ученичка, дошла втория срок на 11-ти клас". Но кой знае, в един момент може да ми писне да ми липсвате, мискинки такива.

Елинор, щастието ти звучи много заразно, дано да си все така! (с червени рамене и бял корем, имам предвид)

# 730
  • Варна
Виждам, че ме нарекохте стара чанта. Отивам си обратно да си пускам снимки, на които младея, и да се къпя в лайкове!

# 731
  • София
Късно е вече, ние не те пускаме! Считай се за обсипана с хиляда лайка и милиони сърчица, даже и без да пускаш младеещи снимки  Heart Eyes

# 732
Хохо, дафодил, наминавай, де и тука вече има лайкове!

# 733
  • о`майна лунна нощ е
И 'кво сега? Ти мен уважаваш ли ме?! Споделям, че благоверен Туиге нинджата! Този човек е роден за редене на пъзели, дори те да са от багаж. Хвала!

# 734
  • Майничка
Като сме на вълна багаж, споделям, че утре сутрин имаме билети за влак за морето. Дали съм почнала багажа - не, дали имам желание да го почвам - не, дали някой друг ще го почне - съвсем не. Значи, нощта ще е моя. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт