Отговори
# 690
Здравейте! Hug

След поредните перипети и аз да се разпиша в темата. Радвам се , че отново започва сериал с Къванч и пак ще бъде актуален на екран, а и като гледам и в движение го хващат папараците....

Виждам и познати " лица"  Wink

И нещо за душата Peace

Скрит текст:
Човек трябва да застане над нещата писани, неписани, казани, показани...всичко е толкова преходно и незначително...Всеки творец или актьор си има своите достойнства и като личност, и като творец, важното е да си остане човек. Дали ще се избягва или ще бъде част света си е лично негово решение. Но никой не знае какъв е неговия вътрешен свят и мисли, според мен трябва да си или много добър психолог или доста време да си живял близо до един човек за да твърдиш и да защитаваш позиция спрямо неговия характер или начин на живот., а да не говорим за творчество и т. н. Ние сме потребители и възприемаме това което ни покажат медиите или PR -те...а къде е истината, никой не знае. Важното е всеки , който е артист или творец да бъде уважаван и зачитан, без да има значение това кой е бил, с кого е спал или ял...

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 19:04 от Slawena

# 691
Време е вече дъх да си взема
и да отворя прозорец.
Стигат ми всички човешки драми -
моята днес ще говори.
Никой дори не се е запитал
имам ли време да дишам.
Моята обич със шепи раздавам,
чуждата мъка събирам.
Горя до лудост всякаква болка,
викам от гняв и не жаля.
Ще ми се всички да са щастливи!
Себе си слагам на края.
Дворът е пуст под моя прозорец,
с вятъра аз разговарям.
В мрака притичват сенки на хора.
Кой ще ме чуе, не зная.
Гоня до лудост всякаква болка,
викам от гняв и не жаля.
Ще ми се всички да са щастливи!
Себе си слагам на края.

М.Белчев

# 692
Здравейте дружки! Hug
Благодаря на всички ви за прекрасните постове, новини, стихове!  bouquet
Скрит текст:
аз пък да ви кажа, гледах всичко на всичко 3 серии от КВФ и вече знаех как ще завърши. Затова и не го гледах, не обичам да знам края още в началото. Пък и такъв финал си е чиста измислица, прави са Госпожата  Heart Eyes и Светлето  Heart Eyes, че това никога не се забравя! Колкото и да и се иска да забрави и да продължи напред. А и не можах да я възприема Берен в тази роля ... след Бихтер ...Но момичето си играе превъзходно, колкото съм гледала от филма, сега заради КГ за да дебна за новини hahaha хванах малко от него
Госпожата  Heart Eyes приятни емоции ти пожелавам на концерта!  bouquet

# 693
  • AMS

Привет, дружки!!!
И последните снимки на Къванч са
Благодаря ви от сърце за подкрепата
Вие направо ме разплакахте с постовете си
Върнахте ми цветовете!!!

Страхотни сте!!!

# 694
Дива  newsm51  love001 newsm51

руските дружки са превели, че Киво е забелязан вчера късно вечерта, пазарувал в ТЦ Каньон  newsm78 и не разочаровал феновете, снимал се с тях и после си тръгнал. Косата му била скрита под шапката, пишат, че това ще е имиджът му в Курт Сеит и Шура. На последната си снимка в инстаграм бил с качулка.

работят хората ... нямам търпение да започне!Снимката е от инстаграма на Хилал

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 21:19 от queen_fenka

# 695
  • София
Здравейте и от мен! Аз не съм от пишещите, но за сметка на това съм от редовно четящите. Ужасните неща, които напоследък се случват в темата ме провокираха да се включа и да ви кажа, че съм изцяло зад вас и че имате моята подкрепа, която ще изразя в редовни постове от моя страна  Grinning. Тази е една от малкото теми, които следя с удоволствие и не мога да приема такава форма на намеса от страна на други потребители.
Поздравявам ви с нещо любимо

Лека вечер на всички!
Къванч адски много ме кефи с шапка. Небрежно го раздава  Simple Smile.

# 696
Добър вечер, дружки !  Hug
Прибрах се и бързам да споделя емоции - невероятен концерт, страхотен Данчо Караджов, уникални Сигнал и след 35 години звучат така, както и в апогея си !  Party Party Party Не знам утре дали изобщо ще мога да говоря, че толкова пях и се драх тази вечер, че чак ми пари на гърлото !  Crazy

Дива,  Hug нали знаеш, че в тази тема обичаме цветовете, обичаме в живота да има дъга !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

milensky1980,  Hug Hug Hug много ти благодаря за подкрепата и за хубавите думи ! Ще ми е приятно да те виждам по- често !   bouquet

Славенка,  Heart Eyes
Скрит текст:
почти същите неща споделих преди време и аз, но изглежда не на правилното място ! Това е и моето дълбоко убеждение - всеки човек е такъв, какъвто е и това дали и как се приема от останалите, е техен проблем, не негов ! Аз съм приела Къванч с всичките му добри стари и с всичките му недостатъци - когато ми харесва както прави, го хваля, когато ме разочарова, го критикувам, но винаги уважавам личността му и качествата, които показва. За мен е недостойно да се квалифицират хора, да се оплюват, да се лъже и сплетничи за тях, които нито познаваме, нито знаем, само и само да се изтъкнат нечии други качества . Когато един човек, независимо дали е актьор или не, е достатъчно ценен и стойностен сам по себе си, той няма нужда да бъде сравняван, с когото и да е, няма нужда непрекъснато да доказва дали е на първо място в измислени анкети, няма нужда от статистика. Той просто прави това, което умее най- добре - работи и доказва таланта и способностите си, независимо от сравненията, резултатите и прочее простотии ! Както вече казах - “Турция избра Къванч“ - аз също ! Всички останали - да са живи и здрави, все така успешни и любими за своите фенове ! Те не са и никога не са били предмет на моето внимание, докато не ги противопоставиха, при това по грозен начин, на всички останали ! Единственото, което казах тогава, казвам и сега е, че е ужасно грозно, когато харесвайки някого, хвърляш кал и мръсотия по всички останали . Така нито твоят човек става по- ценен, а и както казах, няма начин да не се опръскаш ....

Поли, Кралицата,  Hug Hug Hugблагодаря за стиховете !   bouquet

И един специален поздрав за всички вас !  Heart Eyes

Скрит текст:

# 697
  • AMS

Госпожата, Фенче, milensky1980, благодаря за споделеното!  Hug Hug Hug
Аз само за протокола. Снощи си помислих, че е излишно, но се оказа, че не.
Това, обаче ми даде повод да си спомня още една сцена от ЗП.

# 698
Добро утро !  Hug Честит нова ден ! Нека го изпълним с добро настроение и и истински добри дела!

Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Навън вали... доброта!
Навън вали. Прекрасна белота.
Земята като приказка вечерна,
омайва ме със снежна красота,
почиства саждите, нагари черни.
Прочиства думи, трие спомени
оставили в душите тъмнина.
Избелва чувствата, проронени
чрез бисерно снежинкова сълза.
И става чудо! Грейва светлина,
отвън навътре, после наобратно.
Как искам с пламъчето на свещта
душите ви да стопля, всеобхватно.
За всекиго да има по искра,
която чрез очите да изгрее.
Дали ще стане по-добър света?!
Дали злината в него ще изтлее?!
Навън вали! Не сняг, а доброта,
предколедна, красива, необятна.
И в тази, тъй омайна тишина,
Любов ви пожелавам аз, превратна!

Таня Мезева

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 08:43 от gospojata

# 699
ДУ, забранени!  Wink Grinning

Къванч се завръща в ефир с божествено тяло

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 08:52 от selfie

# 700

И с още някои други “божествени неща“ Heart Eyes Crazy Heart Eyes

selfie,  Hug
Скрит текст:
какво е ДУ ? newsm78

# 701
gospojata ,
Скрит текст:
ДУ е bg-mamma сленг.  Wink Използва се из форума за съкратено общуване. Просто е - Добро утро!  Grinning Едно друго масово съкращение е ССФ (средно статистическа форумка, което някои тълкуваха като "супер съпруга от форум"  tooth).  Joy
Подобни съкращения се ползват и в този подфорум - ЗП, КВФ и др.  Peace Hug

# 702

Скрит текст:
Мъдростта е да се научиш кога да казваш "НЕ!".. на хора, места, неща и изживявания, които не са добри за теб.

Луис Хей

selfie, благодаря !
Скрит текст:
Скоро научих и едно друго ММ - моето мило значело !  LaughingАма вече нищо не би могло да ме учуди !  Peace

# 703
# 704

Общи условия

Активация на акаунт