Отговори
# 645
Добро утро, дружки !  Hug Честит Първи сняг ! Нека тази белота навън, влезе и в душите и сърцата в
ни, в мислите ни, нека ги пречисти от всичко сиво и отново заискрят чисти и бели !  Hug
И малко сини, разбира се ! Hug Дива,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря !   bouquet

Скрит текст:

Един човек, един актьор, а толкова много различни лица ! Всеки образ, който е пресъздал е уникален- и като визия, и като изпълнение,и като превъплащение ! Просто, защото той не играе ролите си - живее ги !  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 10:00 от gospojata

# 646
 Цитат на госпожата:
 "Преди време Светлето горещо ми препоръча “Ако бях облак“ и понеже уважавам мнението и, мислех да го гледам. Вече съм убедена, че няма да погледна нито един филм с участието на този актьор, благодарение на неговите “верни“ фенове!"
А аз съм гледала, но "благодарение" на по партийно фанатизираната "фенска" маса ми опротивя и актьор и герои!!!

Продължение от цитата:
 "А, забравих още един “феномен“ да спомена. По време на излъчването на ЗП, са давали и АБО. Интересното е, че нито в един момент, рейтинга му не е бил и на половина на този на ЗП. Що ли ?!Сигурно, защото е “елитарен“, не е за всеки “разбирач“
  Ама разбира се! Когато си с капаци на очите с мааалки процепчета, не виждаш нищо друго освен малък сноп светлинка и тя е "единствена и неповторима"!

Чакам по БТВ "Кюзей-Гюней", в тази стая ми е студено и не мога да се заседявам до по-късно.
  Не обичам да гледам повторно, но него ще го гледам и в компютъра по-нататък с оригиналните гласове на актьорите! Този филм, поне до 15 серия, до която съм стигнала не може да се гледа на прескоци. Предполагам, че може и да се разводни с увеличения брой на сериите, но въпреки това си остава хубав, реалистичен сериал!

# 647
ORS,
Скрит текст:
това имах предвид, когато казах, че отношението, което се демонстрира относно всички останали колеги на въпросния актьор, му прави “мечешка“ услуга . Омаловажаването на качествата на колегите, с които работи, унизяването им, оплюването им, словесната и не само агресия, която се сипе по повод всички останали актьори, за мен, е неразбираема и безсмислена. Но, разни хора- разни идеали, в крайна сметка, всеки има избор, нали така?!  Peace

Фенче Heart Eyes вчера писа, че КГ ще тръгне по БТВ от средата на декември !  Peace

# 648
Преди време Светлето горещо ми препоръча “Ако бях облак“ и понеже уважавам мнението и, мислех да го гледам. Вече съм убедена, че няма да погледна нито един филм с участието на този актьор, благодарение на неговите “верни“ фенове !

Нали? А мене питате ли ме? С такъв кеф го преведох някога, толкова го харесвах, сега ми се повдига, само като чуя името на сериала. Сериалчето е наистина много необикновено, но в него не участва само БОЖЕСТВОТО ( newsm20), по-интересни лично за мен са Мелиса Сьозен и Енгин Алтан (Край), но ако знаете какво ги направиха, сравниха ги със земята, "овца" ли не наричаха Мелиса, вече съм забравила. Намразих и Фатмагюл, и Облак от толкова много идолопоклоничество. То бива, то може, ама всичко си има граници. За какво им е сериал, та нали в него пак ще има други актьори. По един моноспектакъл на година е достатъчен.

# 649
Преди време Светлето горещо ми препоръча “Ако бях облак“ и понеже уважавам мнението и, мислех да го гледам. Вече съм убедена, че няма да погледна нито един филм с участието на този актьор, благодарение на неговите “верни“ фенове !

Нали? А мене питате ли ме? С такъв кеф го преведох някога, толкова го харесвах, сега ми се повдига, само като чуя името на сериала. Сериалчето е наистина много необикновено, но в него не участва само БОЖЕСТВОТО ( newsm20), по-интересни лично за мен са Мелиса Сьозен и Енгин Алтан (Край), но ако знаете какво ги направиха, сравниха ги със земята, "овца" ли не наричаха Мелиса, вече съм забравила. Намразих и Фатмагюл, и Облак от толкова много идолопоклоничество. То бива, то може, ама всичко си има граници. За какво им е сериал, та нали в него пак ще има други актьори. По един моноспектакъл на година е достатъчен.

В темата за божеството са буквално зачеркнати Мелиса Сьозен, Енгин Алтан  и Берен Сааат.  Mr. Green Хвалят се дори, че са изрязали КВФ и се гледа само където е Идола. Ако можеха биха изрязали и Фатмагюл.  Mr. Green Да се готви за сега Фарах (от игралния филм, който така или иначе вече е заснет) и евентуално друга партньорка.  ooooh!

# 650

Нали? А мене питате ли ме? С такъв кеф го преведох някога, толкова го харесвах, сега ми се повдига, само като чуя името на сериалаЗа какво им е сериал, та нали в него пак ще има други актьори. По един моноспектакъл на година е достатъчен.

Не знаех, че ти си превеждала сериала !  Peace За да “намразиш рожбата си“, трябва да си преглътнала много ! Съжалявам !  Hug

Скрит текст:
Колкото до моноспектакъла - аз съм си мислела същото. Peace Тъй като няма други актьори на “висотата на таланта “ на този, най- добре, да си играе самостоятелно. И като гледам - натам вървят нещата, не виждам някой да “притреперва“ от възторг, че ще си партнира с него.Явно се “страхуват“, че няма да са “достойни“.

selfie, те, ако бяха само зачеркнати - ок ! Но те са хулени, обиждани, принизявани, до степен, в която ти е гадно даже и да четеш! Не мога да разбера подобно отношение към актьори, които са допринесли за “славата“ на колега или филм ! Да не говорим за навлизането и коментарите за личният им живот - безпрецедентни обиди и квалификации !  ooooh!

# 651
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Филипова, имаш голяяяяма прегръдка от мен Hug!
За труда ти по превода на АБО.  Защото благодарение на теб съм се докоснала чрез този филм до неща и места, за които и понятие съм си нямала. За мен това беше един много интересен от всякаква гледна точка сериал и не бих се лишила от удоволствието да гледам нещо хубаво и добре направено заради чието и да било мнение. Както и не бих се отказала априори да гледам филм с Енгин, само защото не харесвам почитателките му.

Но най вече не бих се отказала да гледам каквото и да било с Къванч, понеже някой го намирал нам-къв-си. А това, че бил бонвиван искрено ме разсмя, но и друг път съм виждала да се използват думи, без да се знае какво точно значат. Така че нищо ново и в това отношение.

Момичета, ние нали си знаем, че нашето гардже е най-хубаво, какво ни интересува мнението на другите? Ми не четете там, да не се ядосвате.
Мисля си друго, Къванчо ще го дават скоро, ще му се радваме. Обаче за Беренка много ми е домъчняло. Дали няма да дадат и Интикам, че да й се порадваме и на нея...

# 652
Обаче за Беренка много ми е домъчняло.

От 16:00 часа върви повторението на КВФ по bTV и е още на първи сезон.  Peace

# 653
gospojata,

Хубав колаж, но така и не ги възприех тези двамата като двойка - Нихал и Бехлюл.  Rolling Eyes
Виж, с Бихтер бяха като родени един за друг.  Heart Eyes

svetal4o27  Hug

Скрит текст:
И нека подигравките да започнат сега! Една от потребителките с мултиакаунтинг вече си е подновила подписа със снимка на Къванч.

# 654
Светле, аз отдавна не чета там, просто ми пратиха онзи отвратителен колаж и затова и реагирах. Много хора не смеят да споделят позицията си, защото ги е страх от репресивните мерки, с които си служат иначе така позитивните и добронамерени потребителки. Сама видя какво се случи с мен, колко ЛС, колко доклади до модератори и админи, колко изтрити постове и предупреждения. Снощи даже, една дружка ме посъветва да си изтрия поста, защото със сигурност ще бъде докладван. Не го направих, защото не съм обидила никого, не съм дискредитирала нито личност на актьор, нито на потребител. Споделила съм своето мнение, защото вярвам, че тук няма и не би могло да има цензура. Дано да съм права !  Peace
Колкото до това, че съм решила да не гледам нищо с въпросния актьор - това моят избор, а защо и как съм преценила така, също е мое право. Peace Ти не би го направила, аз ще го направя без колебание - различни сме, това е !  Peace

gphilipova,  Hug аз също не ги възприех като двойка дори и за миг.  Peace
Бихтер беше и си остана единствената любима на Бехлюл, жалко е, че не му достигна смелост да я избере !  Peace
Но, все пак и Нихал, беше ключов образ във филма, не можем да не и отдадем заслуженото ! Още повече тя си има и своите привърженици в темата, които, признавам си, са пренебрегнати по отношение на постове и мнения, посветени на нея ! Снежка, Фенче,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Впечатлена съм от написанато в спойлера ! Значи не ни е необходима повече популярност, щом и
“конкуренцията“ се украсява с наш левент !  Laughing

# 655
Здравейте мили мои дружки! Heart Eyes Hug Heart Eyes
Честит ви и от мен първи сняг! Hug Днес децата бяха толкова въодушевени ... много са сладки!
Благодаря за прекрасните ви постове!  bouquet Госпожата  Heart Eyes трогната съм от вниманието! txtloves Аз наистина много си харесвах Нихал ... бяха ми сладки двамата! То пък коя не е засветила до нашето извънземно  Joy Joy Joy Joy сега например в Огледален свят не ми харесва, не мога да им повярвам и на двамата колко много се обичат ...
Орс  Heart Eyes много съм щастлива, че Бтв започват да излъчват нашето филмче! Сигурна съм, че дублажът ще ме дразни, но въпреки това отново ще го гледам / за кой ли път  newsm78/
Аз също нищо не бих гледала с божеството, не за друго, а защото не ме влече ... Момчето не е виновно за нищо, ама без да искаш се настройваш ...
Хубава вечер, милички! Hug

# 656
Здравейте момичета!  Hug Надявам се, че всички сте добре и много усмихнати!   bouquet

За онези потребителки, които явно не са ме разбрали първия път, ще повторя - Драги жени, не ви прави чест скрито - покрито да следите темата ни и ядно да пишете грозни неща за Къванч. Ако това нещо продължи, ще ви докладвам до една, без да ми мигне окото. Както ние тук си пишем за нашите любимци и Не нападаме останалите турски актьори, така би било хубаво и вие да си гледате вашия любимец и да не се опитвате да ни засягате! Аз лично, нито ви влизам в темата, нито ви чета постовете, нито мисля да го правя занапред, но разбирам, че имате проблем с нашата тема и по-специално с един потребител от нея и главното лице - Къванч. Модераторът не е длъжен да се занимава със зли езици денонощно. Язъклар олсун!

А сега, нещо което се отнася за нашата тема.

Леко дундеста Берен, но отново самото съвършенство!

# 657
Добра да е вечерта ви, дружки !  HugНадявам се, че вече всички сте си у дома, на топло и уютно !   bouquet
Фенче,  Heart Eyes наистина само децата могат да са така екзалтирани от първия сняг ! Цял следобед бяха на прозореца и пееха “снежни“ песни ! Чак ме разреваха !
Скрит текст:
Когато казах, че не бих гледала нищо с въпросния актьор, имах това предвид - не, заради почитателките му, а въпреки тях бих си направила труда, но просто не ме влече. А и съм вече много предубедена, няма да е честно !  Peace

Филипова,  Hug видях за какво говориш, ама аз това за комплимент го приемам !  Peace
Когато някой предава емоциите на героите си по този жив и уникален начин, че чак да изкриви лицето си до неузнаваемост ,когато успее да изживее така истински чувствата му ,когато безпогрешно можеш да усетиш цялата болка и ужас, които го разкъсват, ами  тогава да седнат да ме убеждават кой е номер 1 !  Peace

Ние, както е казала Кралицата Heart Eyes, нямаме нужда от доказателства, от убеждаване или прочее похвати, присъщи на несигурните хора! Просто знаем, вярваме, подкрепяме и обичаме ! Нали така ?! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Страхотни снимки, между другото, благодаря ти, мило !  Heart Eyes

Ето малко“карикатури“ и от мен  ! Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 658
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 659
  • AMS

Привет, момичета!!!
Благодаря ви за споделеното и то точно в тази тема. Благодаря ви и за смелата и открита позиция. Аз неведнъж съм изразявала моята, дори прекалено остро и всички го знаете. Напоследък обаче, много съм отчаяна, защото виждам, че нищо не помага. Дали пък да не взема да млъкна съвсем? Но както казва Фенчето - То вече не се трае.
И така, тази вечер, реших да направя моята изповед.

Скрит текст:
Като се замислих, се оказва, че съм изгледала доста сериали, но сигурно и доста не съм.
Преди години  бях в България във ваканция. Събирам се със старите дружки и  по едно време, те започват да ми разказват, за някакъв турски сериал и... Казах им тогава, че аз даже Дързост и красота съм престанала да гледам. На следващата сбирка пак тази тема. Питам ги, имат ли идея какво е в Турция, имат ли познати туркини и ... А те ме контрират - Ти виж сериала и тогава ще говорим.
Та, както се амбицирах - за една седмица изгледах 1001 нощ. И после Аси. И после гледах Изгубени години, Аннем/Майки/, Сълзи над Босвора, Сехра, Под липите,  Пленителката,... Перла, Менекше и Халил, ...
Времето лети, Мелодия на сърцето и Езел не изцяло.  
Забраненият плод ми беше най-голямото гледане - два пъти в оригинал и два с превод. След него, потърсих нещо ново с Берен и така попаднах на КВФГ. Не можех да повярвам в първите кадри, че това е Берен. Само до преди дни я гледах, както Бихтер, а сега това селско момиченце. Изгълтах първи сезон на веднъж. Задаваше се втори сезон да го гледам онлайн. Започнах да чета темата. Най-интересно ми бяха коментарите по съдържанието и преводите. Реших, че и аз мога да пиша, и така се регистрирах и прописах. Естествено споделях възхищението си, от играта не само на Берен, а от играта на всички, от целия екип, до последния осветител. Направих клипове, в който излях откровено душата си. Колкото сериите напредваха, толкова атмосферата се променяше. Започна да си личи вече разделението. Изчезнаха стойностните постове. Много ми липсваха. Все още не загрявах, че съм жертва на манипулация. Продължавах да правя клиповете си, с цел да убедя аудиторията, че това е кауза срещу насилието, на която лица са актьорите и най-вече Берен като ФГ. А то не било така. Най- най- важното било любовта на главния герой - кога ще се целунат, коя целувка е най-добра, може ли Берен да се целува, ПБН, и ... Е, те тогава се върнах да гледам още веднъж ЗП, за да си припомня. Но като свърши историята на ФГ, тогава се появиха такива, които бяха видели само последните кадри, но разбираха всичко. Любезно бяха приети и  направо размазаха и оляха и сериал, и Берен, и АБО и всички други, та чак стигнаха и до Къванч. Ама така е, когато не си гледал нищо друго и си чел само една тема, няма как да видиш до къде си стигнал. За да не затъна и аз съвсем в ох и ах, за моя голяма гордост, изгледах онлайн Кузей-Гюней. Не ми стигна времето за коментар, но пък четях темата и следях новините за Къванч. Пак от това, да съм си наясно къде съм, изгледах и Фериха, та даже и клип направих. Започнах да гледам и други сериали. На "20 минути" съм изгледала преведените серии. Имам да гледам много серии на тазгодишните носители на Златната пеперуда.
И така по стъпките на Берен се захванах и с Отмъщението. Отмъщението, за което от както е започнало, не се спира да се "хвали" Берен, че е като повехнала роза, че в интимните сцени не е добра, че ...  "Спецовете", които не са гледани нищо повече от снимки и един, два откъса от Intikam, парадират, че са гледали "оригинала", но и това не са. Дори се изказват по договора с американския сценарий, като  че ли те са страна по подписването. Знаят какво значи римейк, какъв е рейтингът и сега даже се пишат познавачи, че видите ли края наближава. Да! Откриха топлата вода.
В момента, освен, че се мъча с това да преразказвам Intikam, следя още два сериала онлайн, но пак не съм със самочувствие, че всичко знам и всичко мога и моята дума е последната истина.
Въпреки тази ми "творческа" биография, нямам смелостта да противопоставя актьорите, на който и да било сериал. Да противопоставя Берен на Туба, Хазал, Ойку, Мерве, Баде, Мелиса, Джансу, Фарах, ... и която се сетите от турските актриси. Ето, че се случи да играят в един филм - Берен и Хазар и да кажат прекрасни думи една за друга.  
Нямам смелостта да противопоставя Къванч на Кенан, Бура, Ръза, Мурат, Мерт, Чагаатай ... и който се сетите от турските актьори.
А, да поставя един срещу друг, два сериала на Берен, с най-висок рейтинг, не си го и помислям.
Аз обаче, противопоставих двама от партньорите ѝ Къванч срещу Енгин. Не, защото съм луд фен на единия и не защото съм враг на другия.
А, защото една малка група манипулира целия форум, налага цензура, създава невярна представа и за проектите, и за сценариите, и за актьорите, и за Енгин, и за Къванч.  
Не мога да си отговоря и на един голям въпрос - Каква е вината на Берен?
Това е моята изповед.

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 21:54 от di...va

Общи условия

Активация на акаунт