Звездни компромати - 187 част

• 48 833
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
И аз не знам много,но доколкото ми е известно този  дебют е традиция ,която спазват  момичетата от висшето общество в Русия.Преди това репетират за тази вечер първия си валс. Акомпанира им Националната филхармония на Русия.Всички са с рокли от колекция "Висша мода".

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 11:55 от ТЯ

# 571
  • София
А Тоца не е ли била поканена за официален гост на бала?  newsm78 Разочарована съм  Crossing Arms

# 572
А Тоца не е ли била поканена за официален гост на бала?  newsm78 Разочарована съм  Crossing Arms
Айде, признай си, че й завиждаш за лъскавия живот и най-вече за мъжа, който има.   Joy

# 573
Особено за мъжа Mr. Green

# 574
# 575
  • София
Както би казала една съфорумка - "ГасИмУ, толкова е сеХси..."  Joy

# 576
  • София
Айде, признай си, че й завиждаш за лъскавия живот и най-вече за мъжа, който има.   Joy

Толкова съм прозрачна  Embarassed За всичко, за всичко и завиждам  smile3518

# 577
 Бередин е с глупава прическа иначе не е крайно лош Simple Smile/не че си падам по такива бозави/

# 578
  • в 1001-та нощ
Скоро ще замине на Мис Свят и предполагам месец ще дишаме без нея  Mr. Green После обаче  Joy ще има за разказване  Crazy

# 579
  • София
Имаш предвид Мисис Свят. Обаче вярно има да разказва после...   Stop
Иначе чисто визуално много си подхождат двамата, сега разгледах албума в Сицилия, като брат и сестра са.  Mr. Green

# 580
Тоца каза, че две години ще носи титлата Мисис Русия, можете да си представите какво ни чака... Laughing

# 581
Е как така две? Crossing Arms

# 582
Тоца, цяла зима се хвали във ФБ колко много била снимана за руските списания и какви фото сесии правила там, а нито една корица на списание на показа, нито едно издание не назова, даже и руски сайт няма, където да я видим. А пък не е от скромните  Thinking
Като се потърси Миссис Росии из руските сайтове излиза само Ина Жиркова, пък нека тя не е истинската мисис  Joy

# 583
Похвали се на Гала, нали беше на конкурса Мисис Америка. Тази Мисис Америка, която сега избраха е за 2014 год, т.е. конкурса се провежда преди настоящата Мисис Америка да е участвала на световния конкурс. Но в Русия не била такава практиката и затова щяла да носи титлата две години. Не знам дали ме разбрахте... newsm78

# 584
  • In The Middle Of Nowhere
Аз не, но мисля, че си е в мен причината  Embarassed а и така или иначе не ми е много важно, помня само и аз че е мисис за 2012/2013, слава Богу няма да е и за 2014  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт