8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 71 300
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 960
  • Kопенхаген
Ghost  newsm53

По повод севернячките, всеобщото впечатление, че са мощни жени. Задължително високи и в по голямата си част друснати, така че няма как да ги е подминал целулита  Grinning

Моника Белучи е великолепна  Grinning особено тук

# 961
Аз признавам и друг път съм казвала, че съм противник на хирургическите намеси. Не бих си направила, не искам да се подмладявам, не искам да имам изкуствен бюст. Искам си моята хубост, да остарявам така, като природата го направи, така както  заслужила,  така както съм се отнасяла с тялото си.  Peace

# 962
има умерено дебели жени, с много красиви и млади лица до късни години. Без пластики.

Има, но явно "умерено дебели" за всеки е различно. За мене Моника Белучи е великолепна и не смятам, че е в тази категория,  докато показаните по-назад бразилки са ми ужасно дебели и разплути.

# 963
Обаче си представям какво ще стане, ако си туря перфектен нос на
муцуната...ще трябва да последват и зъбни фасети, да си оправя и
клепачите, веждите, ботокс, докато накрая заприличам на дзвер...

# 964
има умерено дебели жени, с много красиви и млади лица до късни години. Без пластики.

Има, но явно "умерено дебели" за всеки е различно. За мене Моника Белучи е великолепна и не смятам, че е в тази категория,  докато показаните по-назад бразилки са ми ужасно дебели и разплути.
Не съм ги видяла. Белучи е богиня, защо говорим за нея ?

# 965
Не знам защо говорим за Белучи. Сигурно защото някой я даде като пример за "хубава дебеланка".  Crazy

# 966
Но Лена Дънам не мога да я броя за хубава дебеланка.

# 967
Въобще не отричам- за жените няколко пъти казах, че е
физиологично и приемливо да имат телесни мазнини до 30% и
малко отгоре.

Но не е хубаво да са на пластове по шкембето. И не е хубаво теглото
да пълзи нагоре.
Значи може да са с голям задник и баджаци, ама не могат да имат шкембе?  Grinning  За различна структура на тялото става дума. Някои не качват на задник и баджаци и да се съдерат да ядат, но коремчето им щръква за нула време ако се отпуснат. Други пък са с тънки талийки като осички и един декар дупе.

Аз признавам и друг път съм казвала, че съм противник на хирургическите намеси. Не бих си направила, не искам да се подмладявам, не искам да имам изкуствен бюст. Искам си моята хубост, да остарявам така, като природата го направи, така както  заслужила,  така както съм се отнасяла с тялото си.  Peace
Стрелче!  Grinning
 Peace

# 968
Постнах Моника защото е по-едър тип жена, не е с фина структура като Никол Кидман. Аз например съм с нейната структура, затова и толкова и симпатизирам  Laughing  Hug Аз одобрявам силикона на гърдите, ама само след раждане, защото гърдите висват много и е хубаво празното да се позапълни. Другите корекции не ги одобрявам. Исках преди време да си избелвам зъбите, но зъболекарката ми, която е професионалист ме отказа. Това са допустимите корекции за мен, които бих си направила.

# 969
  • София
Не е хубаво да се трупа на шкембе, защото това доказано е свързано с висок риск от сърдечно-съдови проблеми. За жени, мисля, талията не трябваше да превишава 80см, след тях се водиш с висок риск.

# 970
Въобще не отричам- за жените няколко пъти казах, че е
физиологично и приемливо да имат телесни мазнини до 30% и
малко отгоре.

Но не е хубаво да са на пластове по шкембето. И не е хубаво теглото
да пълзи нагоре.
Значи може да са с голям задник и баджаци, ама не могат да имат шкембе?  Grinning  За различна структура на тялото става дума. Някои не качват на задник и баджаци и да се съдерат да ядат, но коремчето им щръква за нула време ако се отпуснат. Други пък са с тънки талийки като осички и един декар дупе.
Има и жени с мъжка структура, които качват на ръце, бюст и гръб.
Задник почти липсва, при някои и краката не са дебели, ама нагоре... Whistling

# 971
Аз пък четох една книга. За големите изкусителки и куртизанки в историята. Много от тях са били откровено грозни.С какви ли не недостатъци.

# 972
Структурата на тялото се определя И от хормоните. Но шкембе
се качва най-вече от излишни въглехидрати и инсулин.

# 973
И аз си мисля, че това дали една жена е привлекателна зависи до голяма степен (но не изцяло  Naughty ) от поведението и маниера и. Познавам много жени, които не блестят с особен външен вид, но мъжете мноого ги харесват.
От моя личен опит мога да споделя, че е имало моменти в които съм била 5кг отгоре и такива с 5кг по-малко и никога не съм разбирала защо в моментите с 5кг отгоре в които аз самата не съм се чувствала комфортно съм била харесвана повече.

# 974
Ghost  newsm53

По повод севернячките, всеобщото впечатление, че са мощни жени. Задължително високи и в по голямата си част друснати, така че няма как да ги е подминал целулита  Grinning

Абе аз съм луд фен на северната красота и за мъже и за жени. Свикнала съм й вече. Южняшката е по-гореща, но северната е "по-идеална".  Иначе, аз съм по-висока от повечето млади германки, а съм само 173. По-младите са нисички. Както и в България.

Общи условия

Активация на акаунт