8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 603
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 725
Обаче има и друго - може да я е предпочел не заради сексапила. Един от бившите ми, след като скъсахме, тръгна с жена, която беше трътлеста, с грозна кожа, цялата на дупки от акне и пори и с мазна, рядка косица. Колкото и нескромно да звучи, аз изглеждам чувствително по-добре. Обаче аз съм императивна, изискваща, с труден характер, дори студена - трудно си изразявам чувствата. А въпросното момиче, за което в момента е женен, е с много лек и непретенциозен характер, много жизнерадостна.

# 1 726
Понякога, чалга поведението, скрито зад ник, е не по-малко отблъскващо от чалга визията. Не го забравяйте.
Изведнъж си представих, че всички ние сме в Премиум Бийч клъб, земята е покрита с накъсана тоалетна хартия, търкаляме се и се замеряме с "кюфтета"!  hahaha

забрави розовата сатенена рокля с гол гръб без предница

# 1 727
еми тогава си г
Тъкмо си мислех що за чудо ще нарече това секси...и се сетих, че бях видяла снимката на въпросната.  Laughing
Мерси мерси. Simple Smile твойта снимка не съм я виждала. С удоволствие ще я погледна.
Ще бъде удоволствие, но няма да стане.

Еми тогава по-умерено с критиките, а? Какво ще кажеш да не ме наричаш чудо.
Ще кажа не, благодаря.  Stop
Хаха тъпо парче си ти тъпо.

# 1 728
Ох, дори снимките на 200-килограмовите дебелани не ми се сториха толкова отвратителни, колкото тези въргалящи се в салфетки вулгарни жени със зяпнали уста. Sick Sick Sick

Каква е тая свинска обстановка и какво е провокирало това разхищения на хартия в тия времена, когато всички пищят да се мисли, да се пести. Какви са тия самодоволни мутри?
Джеронимо, честно, но ако мъжът ти харесва това: (такива жени и такива бардаци), по-добре е, че си се отървала от него.

# 1 729
Обаче има и друго - може да я е предпочел не заради сексапила. Един от бившите ми, след като скъсахме, тръгна с жена, която беше трътлеста, с грозна кожа, цялата на дупки от акне и пори и с мазна, рядка косица. Колкото и нескромно да звучи, аз изглеждам чувствително по-добре. Обаче аз съм императивна, изискваща, с труден характер, дори студена - трудно си изразявам чувствата. А въпросното момиче, за което в момента е женен, е с много лек и непретенциозен характер, много жизнерадостна.

Аз пък имам двама бивши, които се ожениха за жени, които са буквално мое подобие Simple Smile
На скоро се ровех в фацето и се натъкнах на профилна снимка на единия с жена си ... направо изтръпнах от ужас, тъй като в първия момент помислих, че съм аз хахахахахах

# 1 730
Сега пък мъжът не бил твоят.  Joy
Като си почнала дай снимка на мъжа, че да видим какъв човек е залитнал по тази мома. Защото с този от профила са си лика-прилика. То пък после и твоя снимка ще трябва да пускаш, че да сравняваме ... остави.  Mr. Green
Точно. Все пак като оценяваме жена трябва да е в очите на конкретен мъж. Ако и мъжът е със селско излъчване по професорки ли да си пада. Жената е секси определено. Какво като е пошла, повечето български фолк звезди са супер пошло изглеждащи, а вие им се кланяте.

Джеронимо, със сигурност не я е харесал заради външния вид основно. Но тя изглежда весел непукист и леко прост човек, може да му е било леко с нея.
Много, много добре го напипа. Познаваме се с жената-простичка, елементарна, но много обича да флиртува. Не е грозна в никакъв случай. Но е тъпа като галош.  LaughingСъвсем не по темата, но и на сегашният ми приятел голямата любов е била по негови думи-тъпа, тъпа та чак проста. Ама , вика, лесно се живее с нея, защото няма претенции, и няма акъл да има качествени такива. Та толкова за тъпите и дебелите. И след малко ще кача и моя снимка, но с уговорката, че нямам претенции нито за краста, нито за телосложение. Знам си мястото. Stop
Еми виж, по мой опит мъжете повече имат нужда някой да им се възхити и някого, когото те да впечатлят, отколкото някой тях да ги впечатлява с интелект. За мъжете жена с добро чувство за хумор е такава, която се смее на техните шеги, а не такава, която пуска шеги Simple Smile (говоря най-често). Може дебеланката да го е карала да се чувства много умен примерно или много мъж и тн .

# 1 731

Хайде стига, де! Жената просто казва, че имаш лош вкус.

# 1 732
buttinsky, в тези клубове си плащаш, за да хвърляш салфетки, не хвърля всеки.

# 1 733

Аз пък имам двама бивши, които се ожениха за жени, които са буквално мое подобие Simple Smile
На скоро се ровех в фацето и се натъкнах на профилна снимка на единия с жена си ... направо изтръпнах от ужас, тъй като в първия момент помислих, че съм аз хахахахахах
Е това си е комплимент отвсякъде.

# 1 734
И с каква цел се прави това изпр.., опс, упражнение? Shocked

# 1 735
Понеже никой не ми отрази въпросчето,аз пак ще го постна(пък и да не се джафкате):

искам да попитам нещо,което ще прозвучи малко смешно и тъпо-
когато вървите присвивате ли си задните части  Embarassed ? говоря когато сте с дънки-
по-добре стоят дънките(поне при мен лекия брич се маха)

# 1 736
Скрит текст:
еми тогава си г
Тъкмо си мислех що за чудо ще нарече това секси...и се сетих, че бях видяла снимката на въпросната.  Laughing
Мерси мерси. Simple Smile твойта снимка не съм я виждала. С удоволствие ще я погледна.
Ще бъде удоволствие, но няма да стане.

Еми тогава по-умерено с критиките, а? Какво ще кажеш да не ме наричаш чудо.
Ще кажа не, благодаря.  Stop

Хайде стига, де! Жената просто казва, че имаш лош вкус.
Еми жената да си проявява своя вкус, няма аккво да охарактеризирва моя. Да казва какво не харесва и какво харесва, а не да казва "какво чудо ще хареса еди кой си". Това е обидно изказване на тъпо парче.

# 1 737

Не е задължително. Има мъже, които си имат определен тип. Например Леонардо ди Каприо - все с руси манекенки ходи  Mr. Green

# 1 738
И с каква цел се прави това изпр.., опс, упражнение? Shocked
Може да е като трошенето на чаши при сиртаки Grinning

# 1 739

Не е задължително. Има мъже, които си имат определен тип. Например Леонардо ди Каприо - все с руси манекенки ходи  Mr. Green
хахаха е  то това е вкуса на всеки, който може хахаха. А можеше да излиза с мен ...ееех

Общи условия

Активация на акаунт