VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 108 108
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 770
Но бъди спокойна, Павел не ходи в заведенията, които Пламен посещава.

Аз не съм притеснена за Пламен  Laughing, по-скоро ми е интересен Павел, как всички проблеми ги решава с бой.
Отлично са направили от Атака ще са изгонили Павел Чернев от партията .Спомням си ще точно Павел беше замесен в случая със магистрала Тракия и след това май го изгониха от Атака

# 1 771
  • София
Искам да попитам има ли вероятност Мира да се е договорила да и се плаща на час изговорен монолог ?

ако има такава договорка, Брадъра ще фалира  ooooh!

Joy Joy Joy Joy

# 1 772
  • Брюксел / София
За мен на финала трябва да видим Пламен, Мариян, Ирина и евентуално Станка. Всеки от  участниците си има положителни и отрицателни качества, но ако трябва да съм по-конкретна:
Мира – досадна лелка, която има мнение по всички въпроси и което е по кофти държи да го сподели и да осведоми всички за него. Не смятам обаче, че е злонамерена. Мисля, че всичките й анализи са по скоро плод на професионално изкривяване. И все пак тази жена ми изглежда в хармония със себе си. Има си нейния Ивенце, който може да изглежда на всички околни безумен, но явно тя си е щастлива с него.
Ваня – ужасна комплексарка, изтъкана е от комплекси, много самотна и неудовлетворена, вследствие на което е агресивна. Мисля също така, че липсата на секс и критическата си казват думата за безобразното й поведение. Не харесвам хора, които крещят и не могат да си формулират аргументите спокойно и без напрежение.
Тервел – няма такава мижитурка. Този може да е спортист, но само толкова. Ужасно е смешен как зяпва и устата му увисва като види по-приятно изглеждаща жена (справка: когато Златка влезе). Оправданията му за поведението му с Лияна са смехотворни.
Станка – голяма спортистка, но отвъд това доста семпла и ограничена. И като я определят като натурална ми става смешно защото за мен тя е първична (справка посрещането на Златка). Мисля, че има някаква неудовлетвореност у нея, иначе не си обяснявам защо толкова я засегна забележката за полата, направена от Мира. Ако си ок със себе си, изобщо няма да се вържеш на забележките на някаква досадна лелка, каквато е Мира. А то са драми, то е чудо – не го разбирам.  И понеже писах за Тервел и Станка искам само да уточня, че спортните им постижения не са достатъчни, за да ги гледаме и приемаме с възхита до живот (справка Гълъбин Боевски).
Саката – изключително просто момче, което не може да върже 2 изречения свързано и смислено. Разговорите му с камерите са като на дете от детската градина, което не ми е забавно. Няма собствено мнение: когато номинира и се аргументира е мъка, мъка, мъка…     
Лияна - ограничена, плиткоумна и нечистоплътна (или поне така ми изглежда на мен). Някъде в тази категория е и Йоана: неадекватно поведение, липса на мнение, което да може да отстоява. Вчера след като Пламен не я спаси, за малко щеше да ревне.  Смешна ми е и на моменти – жалка.
Мишо Шамара ми е крайно незабележим, бих определила поведението му като на недорасъл инфантил.
Ирина – обрана в поведението си, спокойна, уравновесена, в мир със себе си, но доста скучна.
Пламен – млад, амбициозен, арогантен, играе играта, не се злепоставя с увлечения по неподходящи моми (Йоана), прям, на моменти нагъл. Харесва ми в играта. Още в началото като нарушаваше правилата им каза, че те са там, за да играят, а не да живеят задружно в колектив, както Ваня се пробва да пробутва, а после е на принципа "разделяй и владей".   
Мариян – възпитан, добронамерен, позитивен, играе играта по различен начин от Пламен, но не забравя, че е в игра. Много забавен на моменти. Не ме интересува с кого си ляга.  Само се питам Васил Найденов като е гей – това пречи ли му да има успешна кариера и да е изключително приятен човек?! Риторичен въпрос за широко скроените:)
Ще ми е приятно да победи Пламен или Мариян.
Това е личното ми мнение основано на разбирането, че не е важно кой си, какъв си,  къде си и какво правиш, а как се чувстваш. Т.е. ако си щастлив, коя съм аз, че да те съдя:)     

# 1 773
  • София
Ирина Флорин е от мълчаливите, дето всичко виждат и чуват и ти кроят шапката.

# 1 774
  • София
АНКЕТА????? Предложения?????(знам за главните букви, не викам, просто за да се види по-добре)

Я пък ти, ще се извиняваш Rolling Eyes и да викаш, ти си си в къщи(в темата ти)  Peace Peace

# 1 775
Simple Smile

След като видях няколко епизодични прояви на не толкова благ характер от страна на Ирина, склонна съм да вярвам в истинността на историята, която една съфорумка сподели по-назад...

# 1 776

Пише се - темата Ни  Hug Hug Hug

Наистина имам малко свободно време и ще се радвам да пусна анкета по желание......обичам анкетите Embarassed.....А и в темата пишат определен кръг хора, но се чете от повече....Та по някакъв начин това е начин да разберем нагласата и при непишещите.....

Simple Smile

След като видях няколко епизодични прояви на не толкова благ характер от страна на Ирина, склонна съм да вярвам в истинността на историята, която една съфорумка сподели по-назад...

Днес Павел Чернев при Гала също сподели нещо подобно.....Че се е учудил от това, което е видял у Флорин в къщата...Той я знаел като друг човек и последните прояви показвали истинската Флорин....

Очаквам Павел да е защитник на Лияна при номинация на Лияна.....

# 1 777
  • София
Ирина Флорин не я виждам на финала.

# 1 778
Simple Smile

Да сега дори другия лагер нещо си говори на висок тон и Иринка доволно помисли, че  се карат.  Laughing
После не била злобна...

# 1 779
  • София, България
Сетих се да си изкажа неисканото мнение относно вчерашната мисия - много кофти регламент. За бързина  Crossing Arms Трябваше да има и наказателни за грешките. Пламен наелектризира отбора си като за смъртно наказание, а спечели. Отборът на Мишо си пазише хората за сметка на времето. Все пак трябваше да се отброяват и грешките.

нее, защо да се отброяват грешките ... в отбора на Мишо беше Ирина, тя саботира мисията, така да знаете  Wink

# 1 780
Аз по-досадна жена от Мира Радева не съм виждала, а и симпатизирах преди предаването. А Ирина Флорин е сноб, абсолютен ! Даже отговаря на определението за сноб.

Включвам се и аз във вашата тема, след снощи тая Мира страшно и окончателно ми опротивя.

И аз се втрещих от "пеещата готвачка" - квачка. Как само си позволява да нищи "сексуалните навици на Станка" Златева. Просто се втрещих.
Ела тука Станче, сега тьотя Мира ще те научи как да си намериш мъж, щото то хубаво, ама ти както си я подкарала, сама на село, лошо.
И Йоана много лошо впечатление ми направи, как и се подиграваше на Станка зад гърба и, че колела кокошки, и видите ли тя толкова си може горката, не ни е на нивото, те там на село трева пасат... Rolling Eyes
А в останалото време само тийн истерии и несвързано ломотене.

# 1 781
  • София
 Я, какво направи току що ''лудото Ленче'' Йоко, намекна на Мира, да се откаже от решението си да не номинира Ваня до края на шоуто. Дали ще я накажат, защото това си е, точно както Пламен я навиваше нея, да номинира Станка newsm78

# 1 782
За мен на финала трябва да видим Пламен, Мариян, Ирина и евентуално Станка. Всеки от  участниците си има положителни и отрицателни качества, но ако трябва да съм по-конкретна:
Мира – досадна лелка, която има мнение по всички въпроси и което е по кофти държи да го сподели и да осведоми всички за него. Не смятам обаче, че е злонамерена. Мисля, че всичките й анализи са по скоро плод на професионално изкривяване. И все пак тази жена ми изглежда в хармония със себе си. Има си нейния Ивенце, който може да изглежда на всички околни безумен, но явно тя си е щастлива с него.
Ваня – ужасна комплексарка, изтъкана е от комплекси, много самотна и неудовлетворена, вследствие на което е агресивна. Мисля също така, че липсата на секс и критическата си казват думата за безобразното й поведение. Не харесвам хора, които крещят и не могат да си формулират аргументите спокойно и без напрежение.
Тервел – няма такава мижитурка. Този може да е спортист, но само толкова. Ужасно е смешен как зяпва и устата му увисва като види по-приятно изглеждаща жена (справка: когато Златка влезе). Оправданията му за поведението му с Лияна са смехотворни.
Станка – голяма спортистка, но отвъд това доста семпла и ограничена. И като я определят като натурална ми става смешно защото за мен тя е първична (справка посрещането на Златка). Мисля, че има някаква неудовлетвореност у нея, иначе не си обяснявам защо толкова я засегна забележката за полата, направена от Мира. Ако си ок със себе си, изобщо няма да се вържеш на забележките на някаква досадна лелка, каквато е Мира. А то са драми, то е чудо – не го разбирам.  И понеже писах за Тервел и Станка искам само да уточня, че спортните им постижения не са достатъчни, за да ги гледаме и приемаме с възхита до живот (справка Гълъбин Боевски).
Саката – изключително просто момче, което не може да върже 2 изречения свързано и смислено. Разговорите му с камерите са като на дете от детската градина, което не ми е забавно. Няма собствено мнение: когато номинира и се аргументира е мъка, мъка, мъка…     
Лияна - ограничена, плиткоумна и нечистоплътна (или поне така ми изглежда на мен). Някъде в тази категория е и Йоана: неадекватно поведение, липса на мнение, което да може да отстоява. Вчера след като Пламен не я спаси, за малко щеше да ревне.  Смешна ми е и на моменти – жалка.
Мишо Шамара ми е крайно незабележим, бих определила поведението му като на недорасъл инфантил.
Ирина – обрана в поведението си, спокойна, уравновесена, в мир със себе си, но доста скучна.
Пламен – млад, амбициозен, арогантен, играе играта, не се злепоставя с увлечения по неподходящи моми (Йоана), прям, на моменти нагъл. Харесва ми в играта. Още в началото като нарушаваше правилата им каза, че те са там, за да играят, а не да живеят задружно в колектив, както Ваня се пробва да пробутва, а после е на принципа "разделяй и владей".   
Мариян – възпитан, добронамерен, позитивен, играе играта по различен начин от Пламен, но не забравя, че е в игра. Много забавен на моменти. Не ме интересува с кого си ляга.  Само се питам Васил Найденов като е гей – това пречи ли му да има успешна кариера и да е изключително приятен човек?! Риторичен въпрос за широко скроените:)
Това е личното ми мнение основано на разбирането, че не е важно кой си, какъв си,  къде си и какво правиш, а как се чувстваш. Т.е. ако си щастлив, коя съм аз, че да те съдя:)     

Моите адмирации!   bouquet Много трезво и обективно - присъединявам се с удоволствие към това мнение.  Peace

# 1 783

Днес Павел Чернев при Гала

Очаквам Павел да е защитник на Лияна при номинация на Лияна.....

Не съм гледала цялото предаване, само съвсем малко. Чух, че Павел казал, че няма да има нищо общо с туркиня или ромка. В темата прочетох, че майката на Лили е туркиня. Това дали ще окаже някакво влияние върху принципите му.

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 13:41 от ГАЛИ_ГЕ

# 1 784
  • España

Моите адмирации!   bouquet Много трезво и обективно - присъединявам се с удоволствие към това мнение.  Peace
И аз!!!! Wink

Общи условия

Активация на акаунт