VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 748
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 160
  • София
Това серизоно ли е зa  със Световен рекорд Crazy  ooooh! Shocked
Съвсем сериозно е. http://topsport.ibox.bg/news/id_1997685852
За това знам, но не е на Световно първенство  Hug разликата е огромна.

# 2 161
  • София
Успешен шеф та Олимпийския комитет е,когато  има медали. Тя е неуспешен и то доста.
А, браво, значи наистина ще водим сега спор за Стефка Костадинова също? Екстра. Понеже, нали викате, малко е било да се очерни една голяма българска спортистка, дайте и някоя друга в трапа.  Mr. Green
Виж сега, тя като е шеф на БОК, откъде точно да ги извади тези пари, които в държавата ни в момента ги няма?

Много просто - спечели си най-честно златото в Златната лига. http://en.wikipedia.org/wiki/IAAF_Golden_League

# 2 162
  • София
Не мога да участвам в анкетата, защото си нямам фаворит, но мога да кажа кои са ми симпатични - това са Лиана и Мишо. Лиана наистина ми е като сърничка, а Мишо е единственият в тази къща, който успя да ме разсмее. Нямам нищо против Мариан, Йоана, Стойко и Станка, Тервел ми е един такъв - никакъв, Пламен ми е изключетелно досаден и скучен, Ирина - не се справя много с ролята на фин и деликатен човек Mr. Green ...нищо, че от екрана всички го повтарят в захлас. Освен това, направи ми впечатление, че трудно си "сплита" мислите, когато номинира.
Двете пчели-майки на кошера  - направо са задушаващи, но ако някой ми опре пистолет в гърба и ме накара да избирам с коя от двете да съжителствам, със сигурност ще предпочета Ваня, перспективата Мира да ме облее със слузестите си анализи и съвети, направо ми докарва обриви и сърбежи  Close

Браво, Месмунде!   bouquet а сега се качвай в колата,   car003 и да уфейкваме, че както и двете не харесваме Пламен  Laughing лошо ни се пише  ooooh! ooooh!

А, връщам се, че забравихме Машка ...Машкаааа...  animal037 тичай бързо

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 22:30 от Mari_Mar

# 2 163
Това серизоно ли е зa  със Световен рекорд Crazy  ooooh! Shocked
Съвсем сериозно е. http://topsport.ibox.bg/news/id_1997685852
За това знам, но не е на Световно първенство  Hug разликата е огромна.

Какво значи това? За какво първенство? Ами тя е била и световен шампион до тогава.

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 22:44 от pavlinaio

# 2 164

измий си зъбките за лека нощ, пък ако утрото при теб бъде (по някаква случайност) по - мъдро от вечерта...

успех Peace

Мога и да се обидя на това , че утрото ми САМО по-някаква случайност може да е по-мъдро от вечерта ми  newsm78 , но няма да го направя. И не защото съм кротка и свенлива, а защото не ми пука . Обсъждам характери и гледам шоу , не се "дразня, издразвам или не понасям"  , просто гледам . А утрото ми ще бъде каквото си го направя.

# 2 165
ми да, съгласна, попрестъпих я

дано си разбрала защо го направих  Simple Smile

и айде без заплахи  Mr. Green Моля  Praynig Mr. Green

мне. не те разбирам, но не ми е голям дерт Wink  - всеки има право на мнение  Peace
пп. заплахи ли? newsm78   я, не се плашете и от сянката си ...  Ваня е чак в Нови хан  Mr. Green

# 2 166
  • София

Браво, Месмунде!   bouquet а сега се качвай в колата,   car003 и да уфейкваме, че както и двете не харесваме Пламен  Laughing лошо ни се пише  ooooh! ooooh!

А, връщам се, че забравихме Машка ...Машкаааа...  animal037 тичай бързо
А в тая кола има ли място и за Ванчето? Или трябва джип?

# 2 167
Успешен шеф та Олимпийския комитет е,когато  има медали. Тя е неуспешен и то доста.
А, браво, значи наистина ще водим сега спор за Стефка Костадинова също? Екстра. Понеже, нали викате, малко е било да се очерни една голяма българска спортистка, дайте и някоя друга в трапа.  Mr. Green
Виж сега, тя като е шеф на БОК, откъде точно да ги извади тези пари, които в държавата ни в момента ги няма?

Много просто - спечели си най-честно златото в Златната лига. http://en.wikipedia.org/wiki/IAAF_Golden_League
И с него да финансира БОК ли?  Laughing

# 2 168
Не мога да участвам в анкетата, защото си нямам фаворит, но мога да кажа кои са ми симпатични - това са Лиана и Мишо. Лиана наистина ми е като сърничка, а Мишо е единственият в тази къща, който успя да ме разсмее. Нямам нищо против Мариан, Йоана, Стойко и Станка, Тервел ми е един такъв - никакъв, Пламен ми е изключетелно досаден и скучен, Ирина - не се справя много с ролята на фин и деликатен човек Mr. Green ...нищо, че от екрана всички го повтарят в захлас. Освен това, направи ми впечатление, че трудно си "сплита" мислите, когато номинира.
Двете пчели-майки на кошера  - направо са задушаващи, но ако някой ми опре пистолет в гърба и ме накара да избирам с коя от двете да съжителствам, със сигурност ще предпочета Ваня, перспективата Мира да ме облее със слузестите си анализи и съвети, направо ми докарва обриви и сърбежи  Close

Мен ще ме вземете ли?  Praynig Praynig Praynig

# 2 169
  • София
.....не се плашете и от сянката си ...  Ваня е чак в Нови хан  Mr. Green

Бе знае ли човек такъв вампир, Хелоуин иде, пак ше повторя требе си предпазни мерки....

# 2 170

А в тая кола има ли място и за Ванчето? Или трябва джип?

А, не - за Ваня прицеп трябва  - свалят му се бордовете и се товари по-лесно  Mr. Green  И после направо в Суходол на сметището   Laughing

# 2 171

И с него да финансира БОК ли?  Laughing

БОК не се ли финансира и от МОК?

# 2 172
Двете пчели-майки на кошера  - направо са задушаващи, но ако някой ми опре пистолет в гърба и ме накара да избирам с коя от двете да съжителствам, със сигурност ще предпочета Ваня, перспективата Мира да ме облее със слузестите си анализи и съвети, направо ми докарва обриви и сърбежи  Close

Браво, Месмунде!   bouquet а сега се качвай в колата,   car003 и да уфейкваме, че както и двете не харесваме Пламен  Laughing лошо ни се пише  ooooh! ooooh!

А, връщам се, че забравихме Машка ...Машкаааа...  animal037 тичай бързо

Joy Joy Joy

хайде мятайте се, че тук става напечено  Mr. Green

с кола далеч няма да стигнем  Hug

# 2 173
 И после направо в Суходол на сметището   Laughing

за там ли си?  Mr. Green
заповядай  Joy

# 2 174
  • София
Станкита не може да стъпи на малкия пръст на Стефка Костадинова. Нито по ум, нито по интелект, нито по успехи. Не виждам какво толкова се нерви боркинчето в тая къща там, в Нови Хан. Тя толкова време се е "пазила" да не влезе в устите на хората, а сега направо в гърлата им скочи...Акъл море, глава паве...

Общи условия

Активация на акаунт