VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 718
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 175
Ама много спам за спортни постижения, коли и какво ли не. Tired

# 2 176
  • София

Браво, Месмунде!   bouquet а сега се качвай в колата,   car003 и да уфейкваме, че както и двете не харесваме Пламен  Laughing лошо ни се пише  ooooh! ooooh!

А, връщам се, че забравихме Машка ...Машкаааа...  animal037 тичай бързо
А в тая кола има ли място и за Ванчето? Или трябва джип?

Ванчето  не я мисля, тя се спавя добре и сама  Laughing

# 2 177
Станкита не може да стъпи на малкия пръст на Стефка Костадинова. Нито по ум, нито по интелект, нито по успехи. Не виждам какво толкова се нерви в тая къща там, в Нови Хан. Тя толкова време се е "пазила" да не влезе в устите на хората, а сега направо в гърлата им скочи...Акъл море, глава паве...

Най- обичам ей такива комплексарски изказвания.

# 2 178
 И после направо в Суходол на сметището   Laughing

за там ли си?  Mr. Green
заповядай  Joy

Ъ?

# 2 179
  • София

Като се справя сама, да вземе да си купи една ракета и направо да излети. Да стряска другите галактики.

# 2 180
  • София

Каза  Фотка и ни прати да вървиме в спалнята мирина, така де, пък после Ваня била диктатор  newsm78

# 2 181
БОК не се ли финансира и от МОК?
Освен с теб да им направим една ревизия на БОК. Да видим на тая пуста Стефка Костадинова какво не й наред, щом напоследък не се носят много медали, пък три пъти я преизбират за президент на БОК. Така де, нейна трябва да е вината, няма какво друго да е.

# 2 182
  • София
Станкита не може да стъпи на малкия пръст на Стефка Костадинова. Нито по ум, нито по интелект, нито по успехи. Не виждам какво толкова се нерви в тая къща там, в Нови Хан. Тя толкова време се е "пазила" да не влезе в устите на хората, а сега направо в гърлата им скочи...Акъл море, глава паве...

Най- обичам ей такива комплексарски изказвания.

Че защо да са комплексарски?

# 2 183
  • София

Като се справя сама, да вземе да си купи една ракета и направо да излети. Да стряска другите галактики.

Ааа.. не знам, оправяй се сама с нея, аз не съм й секратарка, нито  съм върла фенка  Peace

# 2 184
Това серизоно ли е зa  със Световен рекорд Crazy  ooooh! Shocked
Съвсем сериозно е. http://topsport.ibox.bg/news/id_1997685852
Като гледам в анкетата Пламен има много фенки а Мариян му диша в вратът със второто място в борбата за фенките им  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 2 185
Станкита не може да стъпи на малкия пръст на Стефка Костадинова. Нито по ум, нито по интелект, нито по успехи. Не виждам какво толкова се нерви боркинчето в тая къща там, в Нови Хан. Тя толкова време се е "пазила" да не влезе в устите на хората, а сега направо в гърлата им скочи...Акъл море, глава паве...

Станка си се държа много добре . Друг на нейно място можеше и да не успее да се въздържи.
Не говори с мира ,какво се е изложила? Дрънкалото стигна до там,че да злослови по адрес на Станка пред Тервел. Грозна работа.

# 2 186
НЕ УМЕЕТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ   Laughing
Скрит текст:
не, не, неееееее не крещя, ама да се вижда...  hahaha

# 2 187

Каза  Фотка и ни и ни прати да вървиме в спалнята мирина, така де, пък после Ваня била диктатор  newsm78

Ами, БОК, МОК, С. Костадинова, коментари за потребители, които нямат нищо общо с темата... Tired

# 2 188
  • София

Ааа.. не знам, оправяй се сама с нея, аз не съм й секратарка, нито  съм върла фенка  Peace
Мда, жалко, че не съм Рамбо или поне Деймиън Скот.

Бебс, кажи нещо.

# 2 189
БОК не се ли финансира и от МОК?
Освен с теб да им направим една ревизия на БОК. Да видим на тая пуста Стефка Костадинова какво не й наред, щом напоследък не се носят много медали, пък три пъти я преизбират за президент на БОК. Така де, нейна трябва да е вината, няма какво друго да е.

Скрит текст:
Това ,че я преизбират нищо не значи. Удобна е.

Общи условия

Активация на акаунт