VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 579
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 235
Пак ли ще има All Stars?

# 2 236
Да.
Отсега тръпна от ужас какво нещо могат да сберат в Къщата.
Вместо да направят един обикновен Биг Брадър, три месече и с награда, която да ги мотивира да стават от диваните, те ни занимават с глупотевини.

# 2 237
Да.
Отсега тръпна от ужас какво нещо могат да сберат в Къщата.
Вместо да направят един обикновен Биг Брадър, три месече и с награда, която да ги мотивира да стават от диваните, те ни занимават с глупотевини.

Един път в Къщата, цял живот в Къщата.
Надявам се Пацо или някоя трите грации тоя път да не попаднат отново вътре.

# 2 238
....обсъждат Мариан дали е гей  ....
според оня звяр Ваня това се формирало от хромозомите още в зачатието  ooooh!

Това е почти вярно.

Това ми прозвучя като малко бременна.
И за са не е откровен спам, не разбирам защо Станка толкова се върза на това с поличките. Аз също не нося поли, но това е мой избор. Просто така ми е по-удобно, понеже съм практична жена и намирам начин, дори в панталон да запазя женствеността си. Не бих се обидила, ако някой ме посъветва да ходя с роклички и поли, просто ще му кажа да си гледа работата. И от кога облеклото е критерий за женственост и мъжественост. Нима всички шотландци са гейове?

# 2 239
Но бъди спокойна, Павел не ходи в заведенията, които Пламен посещава.

Аз не съм притеснена за Пламен  Laughing, по-скоро ми е интересен Павел, как всички проблеми ги решава с бой.

Нищо не решава. Просто показва на драгия зрител пред телевизора, колко по-слаб е от Пламен, въпреки внушителните си ръст и тегло. Насилието е проява на безсилие...

# 2 240
И за са не е откровен спам, не разбирам защо Станка толкова се върза на това с поличките. Аз също не нося поли, но това е мой избор. Просто така ми е по-удобно, понеже съм практична жена и намирам начин, дори в панталон да запазя женствеността си. Не бих се обидила, ако някой ме посъветва да ходя с роклички и поли, просто ще му кажа да си гледа работата. И от кога облеклото е критерий за женственост и мъжественост. Нима всички шотландци са гейове?

Дори самата Мира каза на Станка, че поличката е метафора за женствено поведение. Станка също използва израза като символ.
Това, за което намекваше Мира се носи отвътре и не може да се промени, а и не е нужно. Да не говорим колко не е необходимо да се дават подобни съвети. Станка с право се засегна и защити  Naughty

# 2 241
Станкита е просто парче месо, тренирано да блъска и поваля. Спорта и не развива качества  и ценности, затова искаха да го изхвърлят от олимпийските спортове, Ноооо, велики сили като Бг и Казахстан протестираха, доказаха,че за туземците им, пехливанлъка е като въздуха и водата и борбата все още е олимпийски спорт. Цялото и пътуване по света е било напразно, както се вижда си е същата дива селянка каквато е била когато е борила прасетата си.

Абе не мисля, че хвърлянето на гюле развива качества и ценности, но си е олимпийски спорт. А колкото до прасетата, защо всички се правите на видни граждани? Не си ли присъствала на колене на прасе? Това си е ритуал и включва гонене на прасе из двора  Simple Smile

# 2 242
  • Пловдив
Камелия Воче онази вечер на лайфа, каза нещо много умно за съветите на Мира към Станка. Станка трябвало да срещне Мъга, който да извади женственото от нея. А не обратното - да се насилва, да се прави на женствена, та дано някой клъвне. Има логика в това.

# 2 243
Оф, тая Мира просто Sick...
Познавам такива хора като нея - флегматични, инфантилни, врящи си носа навсякъде. Половината от вас, дето я защитават, съм сигурна, че и 5 минути не бихте я издържали, бас държа!
То мелене, мелене, мелене - не знам кой би издържал на това поведение. За мен това е някаква патология, тая жена не е добре, страшно изтощаващо ми е да я слушам, като се случи да си пусна живото предаване и да дават нея, камо ли да живееш с нея и да я слушаш непрекъснато. То няма спирачка, братче. И като й кажат да си замълчи, защото наранява другите по начина, по който се опитва да говори, тя пак си продължава бе ooooh!. Как не се усеща, че не е желано мнението й - нали уж е много акълна ooooh!.

И покрай любимеца на зрителите, така нарачения стратег много нагла е станала. Когато Павел говореше за нея и разбра, тя вика и търси обяснения, човека само дето не получи удар от ужас, а пък сега обяснявя на Станка, че сама е поискала мнението й. Ми защо не й го каза в очите ми се кри в изповедални и апартаменти да дудне? Ужасна жена.

# 2 244
Късният епизод беше много по-интересен. Дадоха реакциите след излизането на Павел. Там ясно пролича колко злобни душици са сем. Фоткини! Мишо и Йоко не спряха да бълват мълнии срещу Пламен! А той се държеше като истински пич. Фотка му каза да не се радва много, че е спасен, защото най-добре се смее този, който се смее последен. Отвратителна жена! Дали някога ще разбере колко неприязън е предизвикала у хората!? А Мишо толкова е елементарен - така се е надъхал срещу Пламен ,че като го слушах, направо после не можах да заспя от яд!  Laughing

# 2 245
 Не ,че Ваня покрай верния си антураж не е повече от нагла.Вчера услужливо от продукцията не показаха номинациите на Ваня и Стойко.Само ,че аз няма да забравя по време на лайфа  как  Ваня се държеше безпардонно,а Станка се опита да  разобличи Мариан, че наистина им е дал основания да си мислят че е гей.

# 2 246
  както се вижда си е същата дива селянка каквато е била когато е борила прасетата си.

Абе не мисля, че хвърлянето на гюле развива качества и ценности, но си е олимпийски спорт. А колкото до прасетата, защо всички се правите на видни граждани? Не си ли присъствала на колене на прасе? Това си е ритуал и включва гонене на прасе из двора  Simple Smile
Не тръгвай по тая пътека 'граждани - селяни", не води на никъде.Един мъдрец е казал, че на всяко родословно дърво на българите висят чифт цървули и никога не го забравям.
И да, не съм присъствала на колене на прасе и наистина съжалявам, защото в "Преди да се родя и след това" на Ивайло Петров ритуала е описан с хумор и любов . За мое съжаление дедите ми са слезли отдааавна от планините и сега дори магданоза го купувам от пазара (метафора).
А Станка не прави опит да се промени  да сте я видели да готви , нещо да работи в къщата? Само седи и  повтаря втълпеното от новия и тренер - Ваня. Апартамента, апартамента, полата, нямам мъж....това е.

# 2 247
  • Ямбол
Като споменахте Пацо, аз се сетих за нашия НИдялко. Дали няма да го поканят?
Помните ли го:
Скрит текст:

# 2 248
  както се вижда си е същата дива селянка каквато е била когато е борила прасетата си.

Не тръгвай по тая пътека 'граждани - селяни", не води на никъде.Един мъдрец е казал, че на всяко родословно дърво на българите висят чифт цървули и никога не го забравям.
И да, не съм присъствала на колене на прасе и наистина съжалявам, защото в "Преди да се родя и след това" на Ивайло Петров ритуала е описан с хумор и любов . За мое съжаление дедите ми са слезли отдааавна от планините и сега дори магданоза го купувам от пазара (метафора).
А Станка не прави опит да се промени  да сте я видели да готви , нещо да работи в къщата? Само седи и  повтаря втълпеното от новия и тренер - Ваня. Апартамента, апартамента, полата, нямам мъж....това е.

Ми това й е на душата на Станчето. А тя е свикнала да бъде насочвана от някой треньор. В случая намира треньор в лицето на Ваня и за това я следва и слуша.

# 2 249
О, бре, Нидялко, мале-ле... hahaha И аз за него се сетих покрай този All Stars  Wink

Общи условия

Активация на акаунт