VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 563
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 325
Ваня не е с костюм и си стяга багажа.

# 2 326
  • София
Цвети ли си, ква си, ходи да разпуснеш някъде напрежението с някой "истински" мъж, че ми лазиш по нервите.

# 2 327
  • Варна
Въпросът беше към тези които правят предаването, не към теб.

office(at)oldschool.bg

Simple Smile

Бе те четат и тук, споко.

# 2 328
  • Варна

Дано да си тръгва!  Praynig

# 2 329
По-добре да не си тръгва, аз искам да видя колко още може и колко време ще отнеме подчинените й да се откажат от нея.

# 2 330
Хах,Марианчо не бил гей,а си падал по бабички

Ауу,  newsm27 имам шанс да се класирам.  dance

# 2 331
не си тъгва, напротив, зазимява се  Joy

донесли са и топлите дрехи  Mr. Green

# 2 332
А Станка не прави опит да се промени

А защо въобще трябва да се променя? За да се хареса на такива гражданки като теб ли? Tired
  ooooh!
В неин интерес е да се промени за да се социализира , да се впише сред нови хора, дори да се огледа за нова професионална реализация.Щото кариерата и на силовак е до време и това време почти е дошло. И между другото "граждани като мен" са мнозина и ако някой си лежи само на старите лаври и изисква вечно уважение , няма да го получи. Вервай ми , в реалния живот ще се сблъска с много Мири, а някоя "Ваня " няма да я хареса и тогава какво, ще ги обижда и тушира?
Още в първите дни на формата ,Станка разговаряше с някой от съквартирантите на тема спорт и реализация,та попитаха я защо не се състезава за страната в която в момента се намира треньора и .Тя отговори ,че никога няма да го направи и да не я мислят ,от тук нататък тя нищо да не прави ,гладна няма да остане.
В цял свят хората ценят спортните успехи  и никой не казва на спортистите си от миналото ,че лежат на стари лаври.Просто те са се доказали с тази област.За това пак там , спортистите взимат милиони за титлите си ,защото техният професионален път е кратък,те се отдават само на спорта и остават на заден план образование и личен живот.Когато достигнат върха,имат право да си почиват със спечелените милиони и да лежат на стари лаври.

# 2 333
  • Варна

Дано да си тръгва!  Praynig
Дано, даноооооооо  newsm68

# 2 334
Цвети ли си, ква си, ходи да разпуснеш някъде напрежението с някой "истински" мъж, че ми лазиш по нервите.

Най-добре ще е ти да си лекуваш нервите - виж какво става като не ги лекуваш (леля Мира,Иринка,Ванчето.....)
А скоро очакваме и любимият ти Марианчо да се разтресе  Mr. Green

Колкото до моето напрежение ,разпускам си го ,имам си страхотен мъж,който се занимава с доста по-мъжки неща,ама ти май това няма как да го схванеш  Mr. Green

И не е задължително да изпитвам симпатии към Марианчо или Пламен ,че да имам достъп до темата във форума.

Не ми чети публикациите ,най - лесно е  Mr. Green

# 2 335
не си тъгва, напротив, зазимява се  Joy

донесли са и топлите дрехи  Mr. Green

Да.За съжаление.

# 2 336
  • София
Каква е идеята да си публикуват най- скъпите неща в Продавалника? Реално ли ги продават и трябва да се купят ли, мисия ли е, не мога да разбера?  newsm78

# 2 337
имам си страхотен мъж,който се занимава с доста по-мъжки неща

Praynig Кажи какви са тези мъжки неща, че трябва и моя да го вкарам в правия път.

Уф, заразих се от тези пълни членове...

# 2 338
  • Варна
Каква е идеята да си публикуват най- скъпите неща в Продавалника? Реално ли ги продават и трябва да се купят ли, мисия ли е, не мога да разбера?  newsm78

Мисия е, продават ги с благотворителна цел.

# 2 339
  • Варна
имам си страхотен мъж,който се занимава с доста по-мъжки неща

Praynig Кажи какви са тези мъжки неща, че трябва и моят да го вкарам в правия път.

Да не се епилира, да забрави за околоочните кремове и да не готви? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт