VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 184
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 550
Аз не мога да разбера тези превземки на Ваня.Горката несретница принудена да спи на дивана, направо пророних две сълзи  Cry От какво толкова я е страх, може би ,че Мира ще е заколи с иглата  от гоблена или ..... Thinking

Ще усуче гарота да я удуши  - нали знаете - конците за гоблени са доста здрави  Laughing  

# 2 551
Аз не разбрах, Ваня защо вече не спи при Мира? С какво се оправда пред ББ?

# 2 552
Уф сите от тъпоМиркиния отбор едни психоаналитици, Фройд бледнее... Laughing
smile3501

# 2 553
  • Варна
Сега гледам вчерашния епизод.
 Joy Няма нищо по-изнервящо от повтарянето на Йоана "спокойно, бе, спокойно…" Joy

Йоанка винаги е out of context.

е кое му е изнервящото, аз не разбирам...

# 2 554
 Joy Няма нищо по-изнервящо от повтарянето на Йоана "спокойно, бе, спокойно…" Joy
E как кое?  Laughing "Спокойно" е възможно най-лошото нещо, което можеш да кажеш на един неспокоен човек. А в случая Йоана се опитваше да ядоса Ирина и да я иронизира.

# 2 555
Конците не са гарота! Simple Smile

# 2 556

Е, игра на думи не се обяснява - кой разбрал - разбрал  Wink

И мен ме дразнеше - идеята беше да се подиграе с Ирина по онзи нейния си, инфантилен и хъшлашкия маниер - напълнила три шкафчета,  подпряла се на вратата с ръце в джобовете, не помръдва, а се хили като рязана зелка - ама спокойно, бе спокойно, к'во толкова сега ...   Много бързо щеше да и стане неспокойно, ако аз бях срещу нея.  Mr. Green  

Конците не са гарота! Simple Smile

Не споря - ти си капацитет по въпроса.  Peace  Wink  Пак "Кръстникът" нали? Laughing  То освен филм има и книга, не знам дали знаеш... М. Пузо   Mr. Green 
бтв. Сицилианците твърдят, че с филма Копола  им е направил лоша услуга - представя в романтична светлина и по-недостоверен начин, нещо което е много по-сериозно и страшно.

# 2 557
  • SF
...напълнила три шкафчета,  подпряла се на вратата с ръце в джобовете, не помръдва, а се хили като рязана зелка - ама спокойно, бе спокойно, к'во толкова сега ...   Много бързо щеше да и стане неспокойно, ако аз бях срещу нея.  Mr. Green 

Joy
Някой път ще поискам и в моя живот да би била наблизо.

# 2 558
E как кое?  Laughing "Спокойно" е възможно най-лошото нещо, което можеш да кажеш на един неспокоен човек. А в случая Йоана се опитваше да ядоса Ирина и да я иронизира.

Ох, с това "спокойно" те прави толкова неспокоен. :Д Според мен просто си и е навик, глупаво изглеждащ отсрани, както Злати с "на всяка манджа мерудия", "так-так" и "разбираш ли".

# 2 559
Разбирам защо някои харесват Мира Simple Smile. Наистина от гарота отидохме до Марио Пузо и не разбрах въобще нищо. Какво общо има филма ,с книгата ,с гарота и с конците за гоблени  DMC #CrazyТочно стил мира.

# 2 560
Гаротата оригинално е стол за мъчения. А в днешно време най-често е стоманена нишка, но и всякаква друга нишка, с която да може да бъде удушен човек. Така че - със здрав конец също става, само да не се скъса.  Peace ( Twisted Evil )

А Ваня имала огърлица с куршум. Явно, защото е гърмяна. Ама ми се вижда лош вкус.  Confused

# 2 561
Разбирам защо някои харесват Мира Simple Smile. Наистина от гарота отидохме до Марио Пузо и не разбрах въобще нищо. Какво общо има филма ,с книгата ,с гарота и с конците за гоблени  DMC #CrazyТочно стил мира.

Не си го слагай на сърце   Laughing

Еsmee,  Peace

Скрит текст:
пушиш ли? аз не, но все пак   http://3.bp.blogspot.com/-m41dGf9DiUQ/TztAqSdmhvI/AAAAAAAADKA/Rq … e-Ceremony-sm.jpg   май се налага.  Laughing   

# 2 562
този продавалник със сигурност е отбелязъл рекорд новорегистрирани Simple Smile
ако бяха пуснали нещата на станка и тервел на ибей щаха да се продадат наистина и то за хиляди

за регистриране в продавалник се иска само меил и парола, всеки може да даде нереално висока цена и няма как да го накарат да плати после - много глупаво ББ и честито на собственика на продавалник

# 2 563
Много приятно съм изненадана от резултатите в нашата анкета.
И по-специално изключително високият процент гласували за Мариан и това, че Мира води с 11 гласа (до момента) на Ваня. Hug
Ирина пък е два пъти по-харесвана от Йоана. Simple Smile
Ми... супер сте!
(Първото място на Пламен е малко  по-различно от личното ми мнение, но то е очаквано.)

Аз съм от гласувалите за Мариан. Simple Smile И как няма - стратег, либерален, общителен, с чувство за хумор и богата обща култура (интересни са разказите му къде е бил и какво е видял), красив да не забравяме :Д, мъж на място изглежда, отговорен, не влиза в конфликти. Simple Smile
Мдааа, Мариан/а има богата  обща култура, особено по география.И както каза днес Сашо Дойнов благодарение на Мариан -сешоара, Бг може да стане на три морета, което не е лошо Laughing Laughing Laughing Laughing

Мариан не знае ФАКТИ, но може да разсъждава и има чувство за хумор и най-вече за самоирония - те са признак на висша интелигентност! Всеки може да наизусти някакви факти.  А и защо не го питат нещо относно света - ходил е на много места, знае много. В България не е живял от много време, но пък знае много за света! Simple Smile)

# 2 564
Мариян е пълна неграмотност. Той е завършил средно образование в България.
Не знае за връх Вихрен, не знае планетите в Слънчевата система, не знае за двете хубави очи,рекорда на Ст. Костадинова,мандало ... Обща култура Simple Smile

Много се учудих на "Джобния Херкулес" . На Наим Сюлейманоглу му казваха така newsm78

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 23:09 от pavlinaio

Общи условия

Активация на акаунт