VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 930
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 880
  • SF
А сега сериозно, до тези, които смятат, че Станка няма лично мнение. Дали не е възможно двама души да имат еднакво мнение?

Възможно е, как да не е. А дали е възможно някой да се влияе от чуждото мнение и да го възприема като свое? И да чака непрекъснато някой да му налива чуждото си мнение и да му е трудно да оформи собствено?
А дали е възможно някой да манипулира друг, да издава заповеди, да позволява, да забранява, да посочва откъде да духа вятърът, да казва: "ние може и да се галим, но си знам, че нещо вътре не е така"?

# 2 881

Esmee
,  други освен Станка, не са си изпускали нервите? така ли ?  Joy

Изпускали са си ги (Ваня например през 5 минути).
Ъъъъ  newsm78 с това "така ли" накрая на изречението ме притесняваш. Звучи сякаш съм твърдяла обратното. В каква връзка ме питаш това?

всички си изпускат нервите, всеки по свой си начин.

това имам в предвид

и в това отношение, Станка е най-безобидна

# 2 882

предпочитам да ме наричат селянка, отколкото софиянка, ако трябва да приличам на някой като Мира, или Станка  Peace

Wink Но Мира не е от София, това че живее там не я прави софиянка. Тя дори не е успяла да преподава в СУ, преподава в Пловдивския университет. Да не забравяме, че Христо Стоичков е доктор хонорис кауза там.  Joy Wink
Нещо против Пловдивския университет ли имаш?

Не! Имам нещо против политиката му за раздаване на титли. Погледни класацията на българските учебни заведения. Имам предвид, че Мира Радева не преподава в най-престижното учебно заведение в България и се питам защо.

# 2 883
  • SF
предпочитам да ме наричат селянка, отколкото софиянка, ако трябва да приличам на някой като Мира, или Станка  Peace

А не може ли да не предпочиташ да приличаш на Мира и да не те наричат селянка в същото време?

И Мира съвсем не е софиянка, а е на 500 км от София. Тя говори меко, както и Ваня, и Станка btw.

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 18:30 от Esmee

# 2 884
....

Айде, фенчетата на Мира и Пламенчо, да пускат живото, дават техните любимци Crazy.
На Ваня фенища ли следва да се наричат, щом на Мира и Пламен са фенчета?

Не знам, нямам представа. Логиката ти обаче кърти - който е фен на дебел човек, той също е дебел човек Joy

Нещо против дебелите хора? Нещо против приятно дебелите млади хора в разцвета на силите си!?!?! #2gunfire

Това не го разбрах. Ваня ли е приятно дебел, млад човек, в разцвета на силите си?

# 2 885
  • SF

Не! Имам нещо против политиката му за раздаване на титли. Погледни класацията на българските учебни заведения. Имам предвид, че Мира Радева не преподава в най-престижното учебно заведение в България и се питам защо.

Защото не е преподавател.
Но доста хора не преподават в най-престижното учебно заведение. И Ваня не преподава там. За нея питаш ли се?
Сега и това ли е критерий - дали си преподавател в най-престижното учебно заведение?
И като така и така говорим за него, кажи, ако щеш и в скрит текст, кое е то. Ей така, да си знам поне, като не преподавам в него.

# 2 886
предпочитам да ме наричат селянка, отколкото софиянка, ако трябва да приличам на някой като Мира, или Станка  Peace

А не може ли да не предпочиташ да приличаш на Мира и да не те наричат селянка в същото време?

да разбира се  Laughing

НО!

много зависи КОЙ слага "етикета"  Mr. Green

# 2 887
А сега сериозно, до тези, които смятат, че Станка няма лично мнение. Дали не е възможно двама души да имат еднакво мнение?

Възможно е, как да не е. А дали е възможно някой да се влияе от чуждото мнение и да го възприема като свое? И да чака непрекъснато някой да му налива чуждото си мнение и да му е трудно да оформи собствено?

Разбира се, че е възможно. И именно поради това трябва да се релативира. Аз поне не мога да бъда сигурна коя от двете възможности е релевантна в случая на Станка. Не съм толкова добър психолог, а и виждам само това, което ББ реши да ми покаже. И тъй като не искам ББ да ми "налива" мнение, съм предпазлива в изводите си.

А дали е възможно някой да манипулира друг, да издава заповеди, да позволява, да забранява, да посочва откъде да духа вятърът, да казва: "ние може и да се галим, но си знам, че нещо вътре не е така"?

Ако имаш пред вид ББ - това му е работата.

# 2 888
Анелия ще гледаме тази вечер, но тя е била вчера там - Тервел спомена. Значи тя няма да участва в ревюто да моделства с Лияна.

А модното ревю направиха ли го вече, изпуснах?

# 2 889
И как беше, гледахте ли?  Grinning
..а, изчезна ти мнението някъде

# 2 890
  • SF

Ако имаш пред вид ББ - това му е работата.

Имах предвид Ваня, която им казва с кого да говорят и какво да им е мнението и отношението. Simple Smile
И ти ме разбра.

Имах предвид и Лияна, която обикаля наред да търси чуждо мнение и съвети за всяко нещо. На нея отвън й казаха да свали кърпата от главата, да носи шорти само, когато тренира  и да спре иху-ахуто с Тервел.

# 2 891
....

Айде, фенчетата на Мира и Пламенчо, да пускат живото, дават техните любимци Crazy.
На Ваня фенища ли следва да се наричат, щом на Мира и Пламен са фенчета?

Не знам, нямам представа. Логиката ти обаче кърти - който е фен на дебел човек, той също е дебел човек Joy

Нещо против дебелите хора? Нещо против приятно дебелите млади хора в разцвета на силите си!?!?! #2gunfire

Това не го разбрах. Ваня ли е приятно дебел, млад човек, в разцвета на силите си?

Всъщност това е реплика на Карлсон. Simple Smile И да - от време на време тя много ми напомня на него. И когато се "гнервира" и драматизира със страшна сила и когато е мека като памук и кротка и блага като агънце.

# 2 892

И как беше, гледахте ли?  Grinning

През повечето време от дефилиращите се виждаше само по някой крайник... Laughing На фокус беше публиката, която видимо се забавляваше.

# 2 893
Всъщност това е реплика на Карлсон. Simple Smile И да - от време на време тя много ми напомня на него. И когато се "гнервира" и драматизира със страшна сила и когато е мека като памук и кротка и блага като агънце.

Вече разбрах. Гнервиране с кифлички беше Joy

# 2 894
http://www.vipbrother.bg/?module=videos&video=2613&seaso … file=0&page=1

тия там са по дезинформирани и от зрителите  ooooh! hahaha

дремят на работните си места ooooh!

човека точи кори, не питка hahaha

Общи условия

Активация на акаунт