VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 831
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 895
Всъщност това е реплика на Карлсон. Simple Smile И да - от време на време тя много ми напомня на него. И когато се "гнервира" и драматизира със страшна сила и когато е мека като памук и кротка и блага като агънце.

Вече разбрах. Гнервиране с кифлички беше Joy

Simple Smile Точно! Simple Smile

# 2 896
Всъщност това е реплика на Карлсон. Simple Smile И да - от време на време тя много ми напомня на него. И когато се "гнервира" и драматизира със страшна сила и когато е мека като памук и кротка и блага като агънце.

Само, че не е " приятно", а прилично дебел.  Grinning
 "...красив, умен, прилично дебел мъж в разцвета на силите си."

# 2 897

Само, че не е " приятно", а прилично дебел.  Grinning
 "...красив, умен, прилично дебел мъж в разцвета на силите си."

Да, благодаря! Simple Smile

# 2 898
  • София
Станка е адски дразнеща ...  "Разбийш ли аз, ни му'а  да сам такоа ...  навънка ше ви каа толкова неща, а тука е тъпо .."    
Ни приема - ни предава това човече, а  Йоана и говори и бтв. казва много разумни неща, а Станка си е навила едно на пръста и не спира да плюе Мира, как не можела да се прегръща с нея, как няма да говори с нея - ама кой те кара бе жено? Shocked  Умрял е някой да се прегръща с тебе  Sick
Е, как може някой да те изкара по-тъп, отколкото сам покажеш - не може - няма как

newsm10 Ни приема - ни предава точно.Тя Мира от самото начало имаше такова наблюдение за нея,че не иска да се променя,отказва да се учи от хората.

# 2 899
не иска да се променя,отказва да се учи от хората.

от тези, дето са там, и имат желание "да я учат", аз също се отказвам да приемам "знания"

# 2 900
  • София

от тези, дето са там, и имат желание "да я учат", аз също се отказвам да приемам "знания"

Не е съвсем така.Каквото и да е мнението за хората вътре,повечето са такива,от които има какво да се научи.И не става на въпрос за квантова физика,а съвсем елементарни неща,които със сигурност Станка не знае.Аз лично с удоволствие си говоря с по-ерудирани от мен хора.Не че приемам винаги тяхното мнение,но точно това му е хубавото.Всеки изказва мнение,защитава теза.Все пак в спора се ражда истината.А Станка не стига ,че няма мнение,щото няма за 1 стотинка акъл ами и напада и обижда хората .Доста грозно и махленско поведение.Не мога да разбера защо някой  толкова яростно я защитават.
Освен това  една жена трябва да е балансирана,да умее да контролира нервите си ,които след време ще й трябват да си гледа децата.Поредното нещо,което Станка ни показва,че не владее.

# 2 901
 Анелия влиза във ВИП Къщата. Съквартирантите произвеждат мед 'VIP Brother'

» Поп-фолк певицата Анелия тази вечер ще влезе в Къщата на VIP Brother 2013 като гост-звезда. Още с прекрачването на прага на Къщата изпълнителката осезаемо ще подобри настроението на  погълнатите от своята седмична Мисия участници. 'Бях изключително развълнувана, когато разбрах, че ще участвам във VIP Brother!' - ще признае Анелия, която няма да пропусне да изкаже своето възхищение към Съквартирантите. Певицата няма да скрие и своите симпатии към Мариан. Анелия ще сподели на модела, че той е много харесван от нея и нейното обкръжение. Поради тази причина тя ще изненада Мариан със специално предизвикателство - предложение да участва в неин видео клип. Как ще реагира Мариан и дали ще приеме предизвикателството?
  » През последните дни Съквартирантите се трудят, като едни истински 'пчелички' за своята седмичната Мисия под ръководството на Главата на Къщата Пламен. Днес кралицата-майка с помощта на своя страж Кюрпанов ще трябва да отвори фабрика, в която малко по-късно всички Съквартиранти да обединят усилия за произвеждането на 200 буркана мед с марка 'VIP Brother 2013'. Пламен отново ще злоупотреби с властта, използвайки я за собствените си облаги. Колко грама мед ще произведат Съквартирантите и какви нарушения ще направи Пламен. Ще успеят ли 'пчелите-работници' на VIP Brother 2013 да се справят с поставената задача или седмичният бюджет ще бъде отново ощетен и как ще протече посещението на Анелия, предстои да разберете тази вечер от 20:00 часа в ефира на Нова ТВ.

# 2 902

Не е съвсем така.Каквото и да е мнението за хората вътре,повечето са такива,от които има какво да се научи.И не става на въпрос за квантова физика,а съвсем елементарни неща,които със сигурност Станка не знае.Аз лично с удоволствие си говоря с по-ерудирани от мен хора.Не че приемам винаги тяхното мнение,но точно това му е хубавото.Всеки изказва мнение,защитава теза.Все пак в спора се ражда истината.А Станка не стига ,че няма мнение,щото няма за 1 стотинка акъл ами и напада и обижда хората .Доста грозно и махленско поведение.Не мога да разбера защо някой  толкова яростно я защитават.
Освен това  една жена трябва да е балансирана,да умее да контролира нервите си ,които след време ще й трябват да си гледа децата.Поредното нещо,което Станка ни показва,че не владее.

ooooh!

загубих ума и дума  Mr. Green

ще оставя това без коментар, защото ме мързи раз, и два - каквото и да кажа, ще е като глас в пустиня

# 2 903

Не! Имам нещо против политиката му за раздаване на титли. Погледни класацията на българските учебни заведения. Имам предвид, че Мира Радева не преподава в най-престижното учебно заведение в България и се питам защо.

Защото не е преподавател.

Мира е доцент, т.е. хабилитиран преподавател във ВУЗ съгласно актуалния Закон за научните степени и звания.

Но доста хора не преподават в най-престижното учебно заведение. И Ваня не преподава там. За нея питаш ли се?

Не, не се питам. Ваня не се занимава с научна дейност, а с търговия.

Сега и това ли е критерий - дали си преподавател в най-престижното учебно заведение?
И като така и така говорим за него, кажи, ако щеш и в скрит текст, кое е то. Ей така, да си знам поне, като не преподавам в него.

За България това е Софийският Университет (http://www.webometrics.info/en/Europe/Bulgaria%20?page=0), а в света - California Institute of Technology (http://www.timeshighereducation.co.uk/world-university-rankings/ … -13/world-ranking)

Други въпроси? Simple Smile Please don't hesitate to ask. Simple Smile

# 2 904
Не мога да се съглася, че УНСС е чак на 37-мо място Crazy

# 2 905
# 2 906
  • SF
up2me, за момента нямам други въпроси.
Не знаех, че Мира е преподавател във ВУЗ и че се занимава с научна дейност. Ами, ако е - супер. За Софийския Университет предположих, че ни е най-престижното висше учебно заведение, даже бях сигурна. Но освен него, има и други университети, в които също преподават преподаватели.
Т.е. продължавам да съм на мнение, че фактът, че тя не е преподавател в именно в СУ, може да ми влияе по някакъв начин. Нито пък фактът, че била преподавател в Пловдивски или Великотърновския У. И не си задавам въпросите що ли пък не е в Софийския, ако е толкова добра.

Скрит текст:
Да си преподавател във ВУЗ не е кой знае какво. Аз, АЗ??!, аз  bowuu, моля ти се, бях поканена да преподавам  нещо в Нов Български. Отказах заради изключително ниския хонорар за лекциите, който нямаше да ми покрие дори и разходите за такси. Но не омаловажавам труда на истинските преподаватели.

# 2 907
Какво пък има сега...? Защо плаче Лияна? Crazy

# 2 908
Тая Лили пак драматизира

# 2 909
  • Варна
Викам, Лияна много се забави с цивренето...

Общи условия

Активация на акаунт