VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 661
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 3 090
Реакцията беше тактичен намек  Wink
давайте направо  Mr. Green
аз от "тактични намеци" не разбирам  Mr. Green

# 3 091
Ясно ми стана, че ако някой иска да спи спокойно, без дразнители, трябва да не влиза в темата  Mr. Green Joy

# 3 092
  • София
Тези три жени са несравними... грубия език е най-малкия и проблем на Станка  Thinking
Според теб, Светла Димитрова и Ива Пранджева са много над Станка ли? Не мисля.
Грубостта не е само в езика, между другото. Това са си корави жени, навикнали на суровост цял живот.
И за тях това е нормално и очаквано, не ги съдя. Такива са тренировъчните условия, за да станеш голям спортист - сурови.

Със сигурност... макар да не мисля, че много над или много под са подходящи в случая..
Аз вече казах какво имам предвид : не иска да се развива.. харесва и да е там където е и не и се мърда по-напред...
Апропо, Станка обиди себе си повече, отколкото Мира или някой друг я засегна: мъжете се интересували от нея заради това което е   Rolling Eyes и за парите и апартаментите, които имала  Rolling Eyes
Е, как да си намериш човек, който да те обича, ако мислиш така за мъжете... и най-вече за себе си !?? ooooh!

# 3 093
Кой се оплаква от СПАМ бе жена, нещо се объркА май  newsm78
Госпожата се възмути от някой (някои) и я попитахме за уточнение да знаем кой/кои я дразнят, че не стана ясно. В цялата история теб какво точно те засегна, че реши да се месиш?
И не е необходимо безкрайно цитиране и чаршафи  Naughty

# 3 094
Станка просто още се състезава - това е основната разлика. Фокусирана е в работата си. Когато този период свърши, тя ще се развие подобно на Светла и Ива.

# 3 095
Аз пък не очаквах от Станка кой знае какво като човек, така че поведението й досега не ме изненадва. Гледали сме големи български спортистки в други формати - примерно, Светла Димитрова и Ива Пранджева в Сървайвър - те псуваха, ругаха, бяха груби. Нормално, съвсем нормално. И мен даже Станка по-скоро леко ме зарадва с будна мисъл на моменти.

Тези три жени са несравними... грубия език е най-малкия и проблем на Станка  Thinking
Преди известно време гледах филм за живота на Елисавета Багряна, която е починала почти на 100 години. Попитаха я как е запазила бистър ума си до тази възраст... Отговор: Всеки ден научавам някакъв кратък пасаж наизуст... и всеки ден чета за нещо ново, което не съм знаела досега.../цитирам по памет/
Давам този пример, за да обясня, защо типажи като Станка не са ми приятни /това последното е евфемизъм/... тази жена не само не се развива... тя отказва да се развива...  Rolling Eyes

Слушах  "разговора" между нея и Йоана днес. Та тя дори не изчаква събеседника да си изкаже мисълта до края, камо ли да се опита да вникне в това, което и казват - само върти глава наляво-надясно и чака пауза, за да се вклини  с нейното:"Аз тая ни моа я понасям .. тя ш' ми дава наклон накъде да пикая"  ... То чак е страшно и тъжно да видиш човек толкова неспособен на нормална комуникация. Rolling Eyes И обладан от такава първобитна ненавист ... бррр ...   Shocked
Тя вече месец повтаря едно и също като зомбирана и няма никакъв шанс друга идея, мнение  да намери място в главата и  - поне като опция за обмисляне. Добре,  не се съгласявай, но помисли малко,  поне изслушай от уважение. Peace
 Ето на това ми прилича вече Станчето - като захапе  и не пуска, отварят им челюстите с нож.  Rolling Eyes

# 3 096
То никой не разбра с каква цел влезе Анелия, освен да си починат малко пчеличките  Joy

# 3 097
Чернев е на гости на Райкова

# 3 098
  • София
Станка просто още се състезава - това е основната разлика. Фокусирана е в работата си. Когато този период свърши, тя ще се развие подобно на Светла и Ива.

Извини ме, но само кратък пример: Пламен Константинов, Маги Малеева /и сестри/... или Петър Стойчев ... /няма да изреждам повече/... трябваше да спрат да се състезават, за да поискат да се развиват ли !!??  ooooh!

# 3 099
  • Варна
То никой не разбра с каква цел влезе Анелия, освен да си починат малко пчеличките  Joy
Ще пее чалга с Мариан. Мисията му като номиниран.

# 3 100

Пропуснах го аз този сакрален момент  Mr. Green  
Какво е правила - дует с колежката?  Laughing

пп. Горкия Мариан Confused ...  Не е ли унизителна и тази мисия за хората, в случай че не обичат чалга? newsm78   

# 3 101

Извини ме, но само кратък пример: Пламен Константинов, Маги Малеева /и сестри/... или Петър Стойчев ... /няма да изреждам повече/... трябваше да спрат да се състезават, за да поискат да се развиват ли !!??  ooooh!
Има много голяма разлика в спортовете, обаче. Съответно - в тренировъчните условия. На тези момичета са им викали цял живот по груб начин, на какво да се научат.

# 3 102
  • SF
Оставих ви за няколко часа, а колко много сте изписали. Не мога да го изчета - абсурд!
Но бързам да ви кажа колко съм се забавлявала с мисията "Пчелички". С каква сериозност всеки си изпълнява ролята (без Пламен и Мариан). Много ми е забавно и жалко за тези, които нямат чувство за хумор.

# 3 103
  • София

Има много голяма разлика в спортовете, обаче. Съответно - в тренировъчните условия. На тези момичета са им викали цял живот по груб начин, на какво да се научат.

Е, ти току що призна, че е проста... макат да и намери извинение  Mr. Green

# 3 104
  • UK
Павел обсъди моцарелките на Лили с Венета  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт