Не са вече пчелички.
Много странно е също, защо уж силната и широко скроена шампионка
не успява да махне с ръка и да преодолее почти месец "травмата" от една съвсем безобидна забележка ?
Загубата на златен медал едва ли е "преживяла" толкова тежко.. Имам чувството, че на Станка омразата и агресията са и нещо двигател, нужен и е враг - затова и е трудно да спре да звери на Мира ... Крушарска вендета - ще я мрази до живот, както спомена и Ваня - тя явно разбира от такива неща.

Но ако е така, то Станка 5 пъти е печелила най-ценното отличие по борба, дори по-ценно от олимпийското.

, че ми го разясни.
Шамарът се опитва да си придаде тежест (елиминация го чака) - да го забележат, че е там (нали и той досега го играе стайно растение) и си съчинява и преувеличава разни съвсем обикновени събития - явно са стояли и пили до 3 ч. ... ауууу колко интересно и забавно.
- аз виждам, че седне-стане Станка не е престанала да се оплаква от Мира и роклите - това е странно, смешно и много неуместно вече. Говори за психическа лабилност, неумение да се преодоляват лични проблеми (колкото и да са незначителни), асоциално поведение и какво ли не още. Фактът, че Мира търси път към нея, а онова се сърди като малко дете и дори не я поздравява ми говори много. Не харесвам злопаметни и агресивни хора, каквито ще да са. Шампиони включително.
ББ искал да покаже на Станка, че не трябва да се подчинява на треньори и шефове, визирали сте Ваня, да й покаже, че треньорската тактика била грешна, че не бил правилният треньор... и още...
Да не придаваме излишни функции и важности на ББ. В замяна на това, ББ ще й предложи ли по-добър треньор? Имат ли го като заложено в договора й? Значи, една добра треньорска тактика и ганатриран олимпийски шампион? Ама, моля ви. Нищо няма да за цел да й показва ББ и след напускането на Къщата, двете ще продължат да си бъдат Ванчето и Станчето.
Препоръчани теми