VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 108 140
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 3 240
  • Някъде на път....
Златка също искала утре да си ходи.

................
Ми хайде де, откога я чакам да си ходи, и без това само ме дразни!  Peace

# 3 241

Мира пее:Хиляди години един към друг вървим,Стъпките заспиват в паважа.Хиляди години очаквах този миг-На някого “обичам” да кажа.

Пее, ама шепнейки. Така я е настархувала Ваня,че не смее да отпусне глас, да не я нарекат пеещата шивачка на следващите номинаци

# 3 242
Зная, че тук ще открия верни и информирани фенове на ББ и  моля някой да даде линк към предаването с оная игра, в която отборите имитираха с жестове песни (М. Шамара- "На всеки километър и пр.) Благодаря.

# 3 243
Мира помоли Йоко да я заведе по магазините за да си купи ''модерни'' дрехи

# 3 244
Това ,че някой е живял в чужбина не е оправдание. Сега го чух ,че знае песни на фолк изпълнителки. Те не са ли български?  Има неща ,които не се забравят. За най-пълноводна река в Южна България може да се спори , но Златния век - не.Мое мнение.
Когато си в чужбина 12 години много неща се забравят.Аз например съм учила френски но сега напълно съм го забравила.Я продуцентите да сложат на детектора на лъжата грух грух Ваня Червенков и Мишо шамаров.Обаче това джудже шамаров пак сте избяга от детектора на лъжата щото го е страх много да се разкрие истината за него

Аз съм от 16г.

# 3 245
тази Мира какво бельо носи  Sick
ужас

Тази седмица Йоана е на детектора )

# 3 246
Златка също искала утре да си ходи.

................
Ми хайде де, откога я чакам да си ходи, и без това само ме дразни!  Peace
Аз пък искам да се махнат от къщата на вип брадър 2013 грух грух грух чудовището  свинкс Ваня Червенкова и Мишо шамаров злобаров .И двамата не мога да ги понясам и ме дразнят

# 3 247
Йоко:  -връщам лентата....е не съм много доволна,защото има много неща за чистене като поведение / Тервел разказва за Златка / още  в поведението,това с краката  неща които издават ревност и равновесие.... всичко издава....
Л: нали там имало добри моменти,може в страни да изглежда еди какво си.....онова от стаята
Тервел:За кого се обличаш
Мира:За вас...
Йоко:Нали само за една седмица е тука...Златка
Мира:Не бих могла да се облека като тебе(Ирина)....какво си имам това си носа.Аз нямам толкова време да се взирам в себе си....ние тука сме в комуна бе всеки се грижи за другия.... какво си говорите....с какво се съблазнявате.... следващата седмица е ясна Мишо:още 3 седмици....
Мира:Аз го казах....абсолютно ми е ясно....а представяш ли си колко е тъпо да се родиш на 31 декември...имах един съученик -нямаш шанс да почерпиш....

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 16:21 от missoni

# 3 248
Станка зверски ме дразни! Такова тъпоумно и упорито добиче е! Първосигнална, невъзприемчива, злопаметна. Тва с поличката беше преди месец, тая с повод и без повод го дъвче!

Ваня отдавна съм я отписала от нормалните хора. Тя не е сама определено, някаква абсолютна злобарка и шизофреничка.

На Мишо, за да му се чуе гласът в къщата, трябва да плюе Пламен, иначе няма да разберем, че е вътре. Тоя отдавна трябваше да е аут! Мишо-мишката!

А сценаристите на ББ непрестанно демонизират насила Пламен и Мира, то коментарите на Сърчаджиева само за това са - колко е лош ББ!

# 3 249
Станка разговаряше миналата седмица с някой и спомена ,че остават 3 седмици и си тръгва.
Значи някъде около 5-6 .11 . ще излиза. Какви се тези договори ? Как са предвидили ,кой кога ще излезе? Mr. Green

# 3 250
Йоана е била на детектора на лъжата.

# 3 251
що не си превключиш канала? Thinking

и ако е възможно, по-малко змий да бълвате, направо ще е рай и в темата и в живота Ви

# 3 252
Защо трябва да превключва канала?!

Не ми давай съвети за живота, сакън! Не ги харесвам и го написах.

п.п. Змии се пише, не змиЙ.

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 16:39 от asja

# 3 253
тоалети сменя....червило....живо чудо е (Пламен за Мира)
Мира: -Тя си знае (за мотивацията на Златка).
Ирина: -Ако има човек мотивация по лесно е.....
Пламен:Мисия...
Мира: -Последните дни показваше....
Пламен: -не може през два дена да е

Мира: -Но ТЕРТЕР ни зарадва....сирене / кашкавал - супер кеф!
Кажи интересно ли беше... за клипа на Анелия
Мариан: Нещо малко ... и после чао кой от къде е!Аз като виждам това което обичат в бг е да сменят кадрите за секунди так так так так... режисьора е Жоро Марков.Пуснете един филм...
Мира: Не само нас да ни зяпат...главните герои имат нужда от почивка.
Е все можеш да го подредиш....трябва да помислим ако става въпрос за половин  кг захар или един килограм брашно....мляко имаме...цената на хляб и половина правим  3 само вода мая сол

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 16:39 от missoni

# 3 254
  • София
Мога да си представя  какво им нивото на забавления на тези тримата (Станка, Тервел и Шамара) и се радвам, че не са го показали, ако изобщо е имало такова нещо. newsm78  Шамарът се опитва да си придаде тежест (елиминация го чака)  - да го забележат, че е там (нали и той досега го играе стайно растение)  и си съчинява и преувеличава разни съвсем обикновени събития - явно са стояли и пили до 3 ч.  ... ауууу колко интересно и забавно.  Confused  
Гледаме съвсем различни предавания явно, или по-различен начин  Wink  - аз виждам, че седне-стане Станка не е престанала  да се оплаква от Мира и роклите - това е странно, смешно и много неуместно вече.  Говори за психическа лабилност, неумение да се преодоляват лични проблеми (колкото и да са незначителни), асоциално поведение и какво ли не още.   Фактът, че Мира търси път към нея, а онова се сърди като малко дете и дори не я поздравява ми говори много. Не харесвам злопаметни и агресивни хора, каквито ще да са. Шампиони включително.  Peace

Изключително точна характеристика на Станка  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт