Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 190

• 61 843
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Злати Hug
Цвети   точно попадение на текста.
Злати днес е празник за Аси, Аси  е изиграна от Туба така,че днес може отклонение от темата.
Аз от 1 час съм зациклила на саундтрака,много ми харесва.
И още музика

# 166
Цвети, Злати, Надин Hug Hug Hug
Ето ме и мен на хоризонта Wink Като сте рекли купон - аз съм "ЗА" smile3521
Цвети Peace за клипа Като зелено море са твоите очи на Мишел, който ми е един от любимите и беше във Vbox-а, за съжаление вече е изтрит Sad Но пък го намерих в Youtube Peace

ПП. newsm78 каква е тази новост - като напишеш Youtube автоматично ти се подчертава и оцветява в червно #Crazy newsm78 Дори му дадох опция да се оцвети в синьо, ама - тц, не ще ooooh!

ПП.Злати   love001 точно този клип  търсех и ми излезна, че е изтрит. Но нищо, може да видим и другия вариант Peace А така и Дороти ще може да види този в тюбето

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 22:22 от kanti

# 167
Канти,има го,не е изтрит!Върни се назад.Аз го пуснах. newsm10

# 168
Надин Hug    Наздраве!
Канти -песента е мн.хубава. HugБлагодаря за Youtube формата.
Празник е повечето празнуват реално.А пък ние музикално.

# 169
  • Пазарджик

Макар и в края на деня ... Честит имен ден на всички именници!  bouquet

http://vbox7.com/play:613d80f621 със суб

# 170
Гуга  Hug радвам се, че и ти се появи в днешната музикална фиеста. То толкова много клипове има за Аси, че и няколко дни да пускаме само клипове няма да се изчерпат  Peace
Сега ви предлагам този клип на Тинчето Peace

А и материал за четене - Правилата на всяка зодия . Аз лично много се забавлявах докато го четох. И има доста верни неща yes
http://dama.bg/article/pravilata-na-vsiaka-zodiia/522/

Скрит текст:
Помощ от приятел Sunglasses

# 171
  • Пазарджик

# 172

Расте бъдещето поколение на темата Joy Joy Joy

И "Огнено сърце" по Дамян Дамянов Grinning

# 173
  • Пазарджик

# 174
Гуга Hug, Надин Hug,Злати Hug ,Канти Hug,Цвети Hug
 Благодаря ви за поздравите и хубавата компания.

Two Hearts       Two Hearts

Пожелавам ви лека нощ

# 175
  • Разград

Поздрав и от мен.
И да не забравите.

Скрит текст:

# 176
  • Русе
Гуга  Hug добре дошла на купона!  Simple Smile

Злати, Канти  Hug благодаря и на двете ви за клиповете с тази прекрасна песен - радвам се, че видях и двата.   bouquet

Различни кадри от различни моменти и... в крайна сметка - резултатът е един  Simple Smile

За сетен път разбрах каква магия са тези сериали - гледаш и не можеш да повярваш, че всъщност всичко е една прекрасна игра, а знаем и колко хора са твърдо убедени, че са истина  Wink едни за един филм, други за друг, но...

А за мен  Wink май магията е там, където е Туба, другите  ooooh! нещо се позагубват  Sad

В този ред на мисли  Wink видяхте ли новата анкета на Диема фемили  Joy Joy Joy

Скрит текст:

Усещате ли...  Wink май тук сме излишни с нашите двойки, че тогава кой друг може да спечели  Joy Joy Joy

И още нещо  Simple Smile - Канти покрай твоят материал за четене разбрах, че съществува още един вид хороскоп  Wink - Славянски и ми стана интересно, че съм  hahaha напълно разкрита - мравка  Joy Joy Joy

http://dama.bg/article/koia-zodiia-ste-spored-slavianskiia-horoskop/670/

# 177
Момичета,благодаря ви за всички клипове!Аз гледах'' Аси'' още при първото излъчване по Нова ТВ.
После и повторенията по ДФ,и със субтитри...
Ванче,а този клип със Стинг,също ми е любим. newsm10
Цвети,аз съм риби,а в този хороскоп-врана.
А за анкетата тези от миналата седмица не ги включват.

Лека нощ!  bouquet

# 178
  • Русе

А за анкетата тези от миналата седмица не ги включват.

Злати, а Сонгюл не беше ли?  Wink Нали тя е Перла  Simple Smile

Ама... както и да е, не ми е толкова важно  Simple Smile

# 179
Днес наистина си беше празник в темата Peace Благодаря на всички ви за прекрасните клипове, снимки и инфомация

Цвети   bouquet това за Славянския хороскоп не го бях забелязала   Rolling Eyes Така, че и аз научих нещо ново за зодиите Peace Аз се чудех защо ми е все така "майско",а ти да видиш - била съм майски бръмбар  hahaha

Ваня  Hug мерси за скрития текст, че бях забравила за часовника тази нощ   #Silly

С този клип ви пожелавам лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт