Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 190

• 61 848
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Баги Hug, Канти Hug, Лина Hug, Надин Hug, Злати Hug, Клари Hug Ваня Hug, Дороти Hug, Цвети Hug, Рина Hug Гуга Hug  и сигурно ще пропусна някой, затова казвам ЗАПЛЕНЕНИ Hug
Вярвам не сте ме забравили.  Simple Smile Heart Eyes
След едно тъй дълго отсъствие, ето ме пак в темата. wavey newsm51
Рина отново е направила темата с финес. smile3501  bouquet Hug
Канти, Hug ти си невероятна с тези разкошни колажи-изтънчени, стилни. Поразходих се из старата тема и всичко разгледах.  bouquet
И Надин и Гуга и Дороти и Злати и всички сте върха, толкова снимки, новини.
Невероятната Мая Плисецкая /сякаш няма кости тая жена/, Молдованка /харесвана песен/.
Май не трябва да се отсъства, че после трудно се наваксва да четеш и гледаш всичко.
Е, пиша си аз и се надявам да ви има още на балкона, че като каза Цвети - най-дългата нощ. Laughing
Рали

# 181
  • Разград

Скрит текст:

# 182

Добро утро! Grinning Happy неделя желая! Hug Peace

Luz Casal- La Historia de un amor

# 183
  • Русе
Добро утро!  Hug

Тъкмо да попитам къде сте поспаланки  Wink и виждам някой ме изпреварил, та не съм сама  Simple Smile

Надин  Hug как ги намираш тези картини  Simple Smile, чудесно се получава  Peace

Сега остава да се разсъним,  Wink похапнем и... забавления / кой, както си ги е набелязал  Laughing/.  Peace

# 184
Добро утро! Hug

Днес е малко трудно ставането,след снощния купон.Изгледах и късните клипове.
Рали Hug,добре завърнала се в ятото!  bouquet
Канти,Ваня,Надин,Цвети, Hug Hug Hug Hug
Цвети,сега се върнах и видях,че е така.Не знам защо останах с такова впечатление.Аз ги видях и
по телевизията:''Незабравима'',''Любов назаем''и ''Перла''.Може би защото не видях Берг и Халит
от 1001нощ.

Приятна неделя!  bouquet

# 185

Надин  Hug как ги намираш тези картини  Simple Smile, чудесно се получава  Peace

Цвети, ами покрай темата, вече виждам Туба къде ли не  Joy Joy В случая разглеждах един албум на сръбската художничка Нена Стоянович, и Туба просто си изскочи от него Wink Аз винаги съм си признавала, че харесвам Туба заради някакво излъчване, сравнимо с хубава картина, филм, книга...С това си обяснявам, защо не възприемам екранните и любови, като истински Joy

# 186
  • Русе
Надин  newsm10

Така е едни виждат Туба в картини, други от снимки правят картини, а трети  Wink пък друго, но... общото е харесването  Simple Smile

Злати  Hug а може би трябва и Перла да спечели, затова е такъв подбора, кой им знае идеята  Joy Joy Joy

# 187
                                   Хубав неделен  ден запленени дружки    Рали Hug

Все още не я виждам навсякъде,но с всеки екранен партньор резултата е налице.Нови фенове.
Прекрасната   игра на Туба и  добре подбран екип.Филми който те завладяват години след тяхното създаване.

От анкетата на ДФ съм гледала само Перла,може и да пропусна гласуването
Скрит текст:

Препоръчвам тази поза за   неделния ден

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 10:37 от дороти 15

# 188
Здравейте и от мен, момичета в неделя
Вече си взех от кафето и закуската на Цвети и Дороти Hug полюбувах се на красотата на картината и  Туба, които ни е показала Надин  Hug /и на мен като на Цвети  Peace много ми харесват асоциациите, които откриваш между различни картини и Туба  smile3501/ и ми се повдигна настроението с музиката
Злати Hug аз съм гледала Перла и Любов назаем(този сериал ми хареса много, преди да открия Туба и нейните сериали), но и аз ще пропусна гласуването като Дороти Peace

РалиНадявам се отсъствието ти да е било поради хубави причини  Peace

Цитат
Все още не я виждам навсякъде,но с всеки екранен партньор резултата е налице.Нови фенове.
Прекрасната   игра на Туба и  добре подбран екип.Филми който те завладяват години след тяхното създаване.
Дороти  newsm10

Споделям с вас този клип, в който има голямо послание за дребните на пръв поглед неща в ежедневието ни Peace

https://www.facebook.com/photo.php?v=1405304323033652&set=vb … ype=2&theater

yes
Скрит текст:

Joy
Скрит текст:

Хубав ден! Heart Eyes

# 189
Този гръцки клип е едва на 2 дни Peace

Mr. Green
Скрит текст:

# 190
  • Пазарджик

Здравейте момичета! Hug Hug Hug Денят е чудесен, слънчев и усмихнат. Бъдете щастливи!

Скрит текст:
Предлагам Ви любима песен, филм и клип (3 в 1), който винаги ме разплаква

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 13:47 от guga51

# 191
  • Русе
Канти  Hug като гледам този гръцки клип си мисля, че нещо ми се вижда познат  newsm78 може и да бъркам / вярно много клипове съм изгледала  Blush/, ама...  newsm78.
Струва ми се, че просто е пуснат в друг канал  Thinking

И да сложа една снимка, която или съм пропуснала, или просто съм забравила, ама не се сещам да съм я виждала. Явно е от реклама  Simple Smile

# 192
Канти  Hug като гледам този гръцки клип си мисля, че нещо ми се вижда познат  newsm78 може и да бъркам / вярно много клипове съм изгледала  Blush/, ама...  newsm78.
Струва ми се, че просто е пуснат в друг канал  Thinking

Точно поради тази причина, признавам, че почти не гледам клипчетата в темата от сериалите с Туба. Старите са ми омръзнали /вече са на години/, новите са със стари кадри, и пак  ми изглеждат гледани. Все пак знаем почти всичко наизуст, а нови епизоди няма. Ако ще си губя времето да ги гледам заради музиката, то мога да я слушам и гледам по различен начин.
Това се отнася за мен, но в темата трябва да ги има, защото както се вижда, има нови запленени и те сега ги откриват.

Може пък и от Диемата да ги погледнат, тогава нямаше да сгрешат снимката на Туба днес Mr. Green Mr. Green Mr. Green Да не говорим, че и новината за апартамент в Дубай, беше  опровергана.

Така изглежда Туба според Диема Фемили Sick

Звездата от „Гордата Аси” Туба Бююкюстюн е получила предложение от фирмата, построила най-високата жилищна сграда в света – Princess Tower в Дубай. Според турските медии компанията е поканила известната актриса да рекламира жилищния небостъргач, като някои източници дори допълват, че фирмата й е направила и доста скъп подарък – апартамент в сградата на стойност 2 милиона долара.

# 193
  • Русе
Надин  newsm10 напълно съм съгласна с мнението ти за тези от ДФ, за втори пореден ден вместо да зарадват наистина феновете на Туба/ както беше рекламирана идеята/ си слагат някакви непроверени и измислени новини, а върхът е тази снимка  ooooh! Колко години вече я мяркам из нет-а с името на Туба и колко пъти даже и тук сме писали, че това не е тя, а Никол Шерзингер / а и тя е известна личност/ и не разбирам толкова ли е трудно да видиш разликата.

# 194
  • Русе

Здравейте момичета! Hug Hug Hug Денят е чудесен, слънчев и усмихнат. Бъдете щастливи!

Скрит текст:
Предлагам Ви любима песен, филм и клип (3 в 1), който винаги ме разплаква

Гуга  newsm10 и на мен така ми действа това ''3 в 1''  Peace

Общи условия

Активация на акаунт