Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 190

• 61 846
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте! Hug

Канти Hug,Гюрбей Илери игра във''Великолепният век''-Принц Мехмет.
Любче HugБаги Hug

# 556

Привет и от мен! Минавам на бегом през темата, паля свещичката и ви благодаря на всички за пожеланията Praynig Grinning Радвам се, че ви има и споделяте с мен този ден. Наздраве! Peace

# 557
Цитат
Bagi
Надписът звучи приблизително така (по памет Peace): Няма да го видите във виртуалните класации, но ще го срещнете сред наградените на филмови фестивали.

Баги HugКанти HugЗлати HugЛюбче HugЦвети HugВаня  HugНадин  Hug наздраве!

Приятна вечер

# 558
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Канти  Hug сега е мой ред  Wink да повторя част от думите ти  Laughing

Ето ме отново на хоризонта
Обаче вас нещо ви няма Rolling Eyes И преди да стигнем 3 страница викам си да споделя с вас този клип, който ми се появи в тюбето Peace. Интересното, а и това което ми хареса е, че и Онур е вътре  smile3521 Мисля, че не сме го гледали.

А от 10-тимата само номер 3 не го знам Gurbei Ileri Embarassed Явно сериалната ми култура се развива  Mr. Green Whistling

А и още едно съвпадение  Wink - за мен също номер 3 е неизвестен  Simple Smile

Учудва ме и позицията на Онур - аз го харесвам много, но... да го сравняват с толкова популярни актьори и да е на 6 място  Crazy това си е огромно постижение / още повече, че и някои по-известни изобщо ги няма  Wink/.  Peace

... и за забавление  Simple Smile

Скрит текст:

# 559
  • Разград

# 560
  • Разград

Това май че е любимото филмче на момичетата.

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 23:25 от vania_e

# 561

Това май че е любимото филмче на момичетата.

Ваня, Hug  Това е май детска книжка за три котета, които лежали по гръб на покрива гледали към нощното небе и отправили едно желание към звездите... Поне гуги това ми подсказва Peace

# 562
  • Русе
Добро утро!  Hug

Ванче, Баги  Hug няма скрито покрито за нас  Wink, щом си имаме следотърсачки  Simple Smile

Ето  Simple Smile информирани сме какво обичат куклите, ама...  ooooh! и да бяха ни ги показали бе  Sad

Някои хора обичат да правят това, но нашите за съжаление / наше  Sad/ пазят личното си пространство и ни пускат само леки подсказки, ама... не им се сърдя.  Peace

А сега преди да зачезна и нещо забавно  Simple Smile

Скрит текст:

Хубав ден ви желая, въпреки мъглата или дъжда / нали сме на различни места/!  Hug

# 563

Някои още спят, други вече сварили кафето, Цвети Praynig...аз съм по средата Wink Наполовина разбудена, но с мисъл за кафе Wink

Добро утро и хубав ден! Hug  love001

# 564
Здравейте, момичета и от мен
И при нас вали и е мрачно ooooh!
Цвети Hug мерси за кафето, а Надин Hug съвсем ме доразсъни с музикалното кафе Peace

Злати Hug благодаря ти за инфото за Гюрбей Илери. Аз ВВ го започнах, но го изгледах до някъде 1 сезон и го изоставих   Sunglasses
Баги, Ваня  Hug е сега вече знаем какво обичат да слушат двете кукли. Сега и аз като Цвети  Peace се надявам в даден момент и да ги видим по-отблизо

И аз да ви заредя малко с малко настроение Peace

Скрит текст:

А и понеже надали ще мога да се появя отново преди довечера, да ви сложа и нещо за четене  Heart Eyes

Скрит текст:

Веднъж по пътя към къщи Хинг Ши срещнал човек, който толкова бързал, че разминавайки се с мъдреца го блъснал. Хинг Ши спокойно и вежливо се обърнал към пътника с въпрос: -Кажи, уважаеми, за къде толкова бързаш, че не забелязваш нищо по пътя си? -Моля за извинение, - отговорил странникът без да забавя ход - бързам, защото съм зает с търсенето на смисъла на живота и нямам право да се бавя, докато не достигна своята цел. -Е, какво пък, - промълвил Хинг Ши - чувал съм за един човек, който търсил цял живот този смисъл. -Надявам се, че истината му се е открила? - полюбопитствал нетърпеливият пътник. -Да, той умрял, достигайки просветление и успял да прошепне на тези, които били край него, какво е проумял, едва когато вече умирал. -И какво казал той? -Казал, че смисълът е в избора... -Благодаря ти за беседата! - казал човекът, поклонил се на мъдреца и продължил пътя си почти бегом. - ... избора или да живееш, или да загубиш целия си живот в търсене на същия този смисъл- завършил Хинг Ши, но гласът му прозвучал в пустота. Пътникът бил вече далеч. Той бързал.

Хубав вторник!   love001

# 565
Здравейте! Hug

Ваня Hug,Баги Hug,за инфото на Онур.  bouquet  bouquet
Цвети Hug,за ранното кафе и забавното!  bouquet
Надин Hug,за музикалното кафе.  bouquet
Канти Hug,за клипа и скритото.  bouquet
При нас е облачно.

Хубав ден! Hug

# 566
Здравейте Hug

Един типичен, сив, есенен ден навън. И в темата типичен ден - без новини и очаквания, усмихнат и музикален Hug

Цвети, Канти,Както е тръгнало - пързалки, чехли, книжки, нищо чудно и някоя снимка да се появи в туитъра на Онур Wink Може на някого да изглежда странно вниманието към СС, ама по съвета на Мария Антоанета като няма хляб, ям пасти  Wink

И един розов спомен от един от силните епизоди в ПС:

Хубав ден Hug

# 567
Здравейте!
Баги Hug
Поздрав с клип на Ети.  bouquet

http://vbox7.com/play:3b28b2bb

# 568

Туба и Джансел в цветове, които виждам в момента от прозореца Wink

# 569
НАДИН, макар и на патерица

Канти, все си така отговорна и ни поднасяш поердната доза ФИЛИЗ / ИЛМА. БЛАГОДАРЯ!
Виждам че сте търсили партньор за Туба, но явно ще си останем само с мечтите. Но и аз ще кажа моето желание

зад това се крие  изненада, страст,очарование, предизвикателство...пожар
приятна вечер на всички

Общи условия

Активация на акаунт