Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 190

• 61 847
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
В неделя вечер сколасах да стигна и влезна У ДОМА

Днес кой бил на разходка, използвайки последните хубави дни на циганското лято, кой на работа, кой да се учи Rolling Eyes , ама сега вече се събираме полека-лека Peace

Гледам, че новини - йок, но пък нови снимки са се появили на нетния небосклон- Надин, Линка Hug

Само се чудя дали тези снимки са от тези дни, т.е. че са в Мадрид в момента, или са направени преди няколко седмици newsm78 По прогноза там не вали, а от снимките се вижда, е времето е ясно yes

Момичета, вчера следобед пуснах този клип и всичко беше нормално, а сега  ooooh! реших да сложа друг клип от този канал и...  Shocked ''каналът не съществува'', а на вчерашния излиза надпис, че е частен.  Sad
Толкова красиви и с хубава музика клипове имаше там.  Sad

Цвети Peace и аз преди няколко дни това написах- че клипове, които харесвам и съм си запаметила, вече ги няма  ooooh! (в Тюбето)

Дороти, Злати, Ваня Hug

Това е линк със снимки, като някои от тях много ме впечатлиха  Peace
30 от най-силните фотографии в историята
http://www.obekti.bg/chovek/10378-30-%D0%BE%D1%82-%D0%BD%D0%B0%D … D1%8F%D1%82%D0%B0

hahaha
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 21:04 от kanti

# 541
  • Русе
Линка  Peace пътешестват си СС,  Wink май не си само ти Панталей пътник / е, дестинацията друга, ама.../  Peace

Канти  Peace и аз знам за доста изчезнали клипове, че и канали, но... тук изненадата ми е, че това се случи в последните часове - вчера гледах клиповете в канала, а тази вечер -  Mr. Green ''частен''.  ooooh!
Какъв е смисълът се питам  Thinking нещо, което се харесва от много хора и се гледа отново и отново, в един момент да стане гледаемо за определени хора само?  newsm78
Това е различно нещо от авторските права и изтрити клипове, та и цели канали заради тях.  Peace

Ама... какво да се прави от нас нищо не зависи, ще гледаме това, което можем  Peace

И за снимките от линка - харесаха ми, наистина много са силни  Peace

Скрит текст:

# 542
Здравейте Hug
надникнах да видя как е настроението и какво ново. Днес е ден на снимките. Нови снимки от стара фотосесия, снимки от нощен Мадрид, най-силните снимки - .Канти, страхотни са Hug

Уж за малко се отбих, ама любопитството ми надделя. Сградата, която Онур е снимал, от няколко години е  Кметството на Мадрид. Тя  е построена в началото на 20ти век за пощенска палата.  
Канти, не знам откога са снимките, но Туба е добре облечена с пуловер и връхна дреха. Явно е след Дубай и Прага.

Туба и Онур са се захласнали по туитъра и си наваксват пропуснатите години  Wink Харесва ми закачката в туитърите на Онур.

От мене една похапваща Хасрет, ама нещо не си я спомням Embarassed

И нещо от пресата, ама не е новина, а дали е от днешната преса не знам:

# 543
  • Разград
Момичета, вчера следобед пуснах този клип и всичко беше нормално, а сега  ooooh! реших да сложа друг клип от този канал и...  Shocked ''каналът не съществува'', а на вчерашния излиза надпис, че е частен.  Sad
Толкова красиви и с хубава музика клипове имаше там.  Sad
Цвети Peace и аз преди няколко дни това написах- че клипове, които харесвам и съм си запаметила, вече ги няма  ooooh! (в Тюбето)

Вчера си преглеждах папките с плейлисти в тюба. В една от папките за сериалчето от 200 клипа - 48 бяха изтрити.

http://www.youtube.com/watch?v=z0-hmcA0-Sk

Скрит текст:

# 544
  • Разград

# 545
Баги  Hug разконспирирала си от части маршрута на СС  Peace
Колкото до тази похапваща Хасрет- и аз не мога да се сетя от къде е.(голямо ровене падна, но...уви Blush)  Че е от 2 сезон е ясно, че е след годежа с Левент - също Peace Значи е между 34-44 еп.  Въпросът ти е с повишена трудност Peace

Слагам друг с похапваща Хасрет - мисля, че ще се сетите от къде е кадъра Peace

Цвети, Ваня Hug ще гледаме, това което има. А в дейлито няма проблем за клиповете, както и във  Vbox-a Peace

Това ми изкочи във фейса и мисля, че ще ви е интересно да го видите Peace
http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%9A%D0%B0 … .508360_at.1.html

Gönülçelen Klibi-Bilitis ve Romeo Juliette
http://www.dailymotion.com/video/xkhsln_gonulcelen-klibi-bilitis … liette_shortfilms

Ванче   thumbsup за това в скрити ако е така може да вземем тавана на пенсиите  Joy

Лека нощ!

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 23:54 от kanti

# 546
11.11

Надин,
Честит Рожден Ден!  bouquet  bouquet

# 547
  • Русе
Добро утро!  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - НАДИН!  newsm51

# 548
Добро утро, момичета в понеделник!
Днес в темата ни отново е празнично, понеже една дружка има рожден ден Peace
                      Надин, Честит Рожден Ден!

Пожелавам ти преди всичко здраве и късмет във всички начинания за теб и семейството ти!

Мисля, че този музикален клип ще ти хареса като поздрав Heart Eyes

http://vimeo.com/24464538

Цвети Hug мерси за кафето

А днес е и един светъл Християнски празник Peace Почитаме Свети Мина – покровителя на семейството. Светецът закриля и бездомните, сираците, народните лечители и войните
Скрит текст:

На днешния  ден почитаме Свети Мина. Светецът се счита за покровител на семейството. Името му означава "месечина, луна". Известен Чудотворец, покровител на сираците и бездомните.

По повод празника избраният вчера за наместник-председател на Светия Синод Варненски и Великопреславски митрополит Кирил ще оглави неделната Света литургия в храма "Св. Александър Невски". Службата ще е в съслужение със синодални архиереи и храмовото духовенство.

Свети Мина се смята за патрон и покровител на всички народни лечители, знахари, войни, както и на хората, поели на дълъг път. Св. Мина закриля и жените, затова на този ден те се молят пред иконата на светеца за здраве на децата си, за радост и благополучие на дома. Св. Мина бил войник в Египет.

Той изповядвал християнската вяра и служил във войската. По това време в Рим царували заедно двамата нечестиви царе Диоклетиан и Максимиан (284-305 г.). Те издали указ да се предават на мъчения и да се убиват всички християни, които не се покланят на идолите.

Според указа вярващите в Христа навсякъде били принуждавани да извършат идолски жертвоприношения. Тогава блаженият Мина, като не желаел да гледа това бедствие и почитането на бездушните идоли, оставил воинското си звание и се оттеглил в планините, в пустинни места.

Той сметнал, че е по-добре да живее със зверовете, отколкото с хора, които не познават Бога. Свети Мина дълго време се скитал в планините и пустините, поучавайки се в Божия Закон, с пост и молитва очиствайки душата си и служейки ден и нощ на Единия Истински Бог. Така изминало доста дълго време.

В народните представи Свети Мина е бил господар на вълците, които трябвало да пуска и да прибира. Неговият празник бележи средата на така наречените Вълчи празници - от Архангеловден до Коледни Заговезни - времето, което води след себе си най-дългите нощи.

На днешния ден празнуват носещите имената: Виктор, Виктория (означава победител на латински) и Минчо, Минка.

И да не изневеря на себе си Wink
Скрит текст:

"Най-голямото щастие - да си полезен на другите. Най-неприятният недостатък - лошото настроение. Най-красивият подарък - прошката. Най-добрата защита - усмивката.
Най-доброто лекарство - оптимизма. Най-мощната сила на света - вярата."

Хубав ден и спорна седмица на всички!

# 549
Добро утро,добра седмица момичета

Започваме празнично  smile3510
Надин newsm24

You Tube  има нови настройки за поверителност и  g+ също ,от преди месец ,а може би  и повече.
Всеки потребител може да си прави канала и  публикациите пожелание ,дали да са частни или обществени.

Дано седмицата да е пълна и с фотосесси babydust7

# 550
  • Пазарджик

Надин, Честит Рожден Ден!  Hug

Бъди щастлива!

Весел празник с любимите хора! Наздраве!

# 551
         HugНАДИН,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Hug

Бъди жива и здрава,и много щастлива!!! newsm51

# 552
     ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НАДИН!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,РАДОСТ ОТ ДЕЦА И ВНУЦИ И ВИНАГИ ДА ПАЗИШ МЛАДЕЖКИЯ СИ ДУХ!

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 13:10 от lub4eto_56

# 553
Ето ме отново на хоризонта
Обаче вас нещо ви няма Rolling Eyes И преди да стигнем 3 страница викам си да споделя с вас този клип, който ми се появи в тюбето Peace. Интересното, а и това което ми хареса е, че и Онур е вътре  smile3521 Мисля, че не сме го гледали.

А от 10-тимата само номер 3 не го знам Gurbei Ileri Embarassed Явно сериалната ми култура се развива  Mr. Green Whistling

Скрит текст:

"Разумният човек всичко изучава. Той разумно използва всички условия на живота: от всичко се учи, на всичко се радва и за всичко благодари."

Учителя - П.Дънов

Joy
Скрит текст:

# 554
Здравейте Hug

Нова седмица, нов късмет, нови празници Laughing

Надин nbirthday
Цветенце и музикален поздрав за тебе от Туба
и на туба:

Хубав ден са ти избрали - хем с много "1", хем св. Мина. Весел празник Heart Eyes

Канти , погласниците са малко по-различни, но Nо 1 е известен.  В момента го гледам и разбирам защо е на върха Peace А за Онур да добавя вместо коментар един колаж, който си търсех повод да сложа:
Надписът звучи приблизително така (по памет Peace): Няма да го видите във виртуалните класации, но ще го срещнете сред наградените на филмови фестивали.

Общи условия

Активация на акаунт