Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 190

• 61 854
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте! Hug

Днес времето беше слънчево и излязох на разходка.
Цвети,Надин,Дороти,Канти,Гуга, Hug Hug Hug Hug Hug
Канти,аз съм гледала и трите,но там не гласувам.Само в др.анкети.  bouquet
Надин,аз пък ги гледан клипчетата.Така си спомням отделни моменти от филма.  bouquet
Дороти,за позата в скрития текст. newsm10
Цвети,ето другия клип(като на Канти) ,със същата песен,от 2010г.

# 196
  • Пазарджик
Здравейте! Hug

Днес времето беше слънчево и излязох на разходка.
Цвети,Надин,Дороти,Канти,Гуга, Hug Hug Hug Hug Hug
Канти,аз съм гледала и трите,но там не гласувам.Само в др.анкети.  bouquet
Надин,аз пък ги гледан клипчетата.Така си спомням отделни моменти от филма.  bouquet
Дороти,за позата в скрития текст. newsm10
Цвети,ето другия клип(като на Канти) ,със същата песен,от 2010г.

http://youtu.be/Kqybn3OeZ7s

Zlatina  Hug харесвам клип-овете в черно бяло. Ето и един от мен

# 197
  • Русе

Zlatina  Hug харесвам клип-овете в черно бяло. Ето и един от мен

Гуга  newsm10

Как да не харесаш нещо такова, като...  Thinking някой спомен и с прекрасна песен  Peace

# 198
Цвети Hug
Гуга newsm10,благодаря.Особено за Хулио Иглесиас. Peace

# 199

Tuba Büyüküstün The Face of Pantene in Belgium
توبا بوبوكستون الوجه الاعلاني لبانتين في بلجيكا أيضاً

Tuba Bobuxton на рекламно лице на Pantene и в Белгия
- това е от превода на арабките

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 21:45 от nadine1111

# 200
  • Разград

Скрит текст:

# 201
  • Русе

Е, това вече си е новина и то каква  Crazy

Значи и в Белгия ще гледат Туба в рекламите ли?  newsm78
А тук, у нас няма ли?  newsm78

# 202
  • Пазарджик

Е, това вече си е новина и то каква  Crazy

Значи и в Белгия ще гледат Туба в рекламите ли?  newsm78
А тук, у нас няма ли?  newsm78

smile3501 smile3501 smile3501Много се радвам за Туба и ми е малко криво, май скоро няма да я видим на екран. Да е здрава и щастлива! Боже пази я от зло!

# 203
  • Разград

Скрит текст:

# 204
Браво на Туба!!! smile3501Търсено е момичето ни.Така не е толкова ангажирана.
И както Гуга е писала скоро няма да я видим на екран.А само в реклами.

# 205
  • Русе
...

Може пък и от Диемата да ги погледнат, тогава нямаше да сгрешат снимката на Туба днес Mr. Green Mr. Green Mr. Green Да не говорим, че и новината за апартамент в Дубай, беше  опровергана.

Така изглежда Туба според Диема Фемили Sick

Звездата от „Гордата Аси” Туба Бююкюстюн е получила предложение от фирмата, построила най-високата жилищна сграда в света – Princess Tower в Дубай. Според турските медии компанията е поканила известната актриса да рекламира жилищния небостъргач, като някои източници дори допълват, че фирмата й е направила и доста скъп подарък – апартамент в сградата на стойност 2 милиона долара.

Надин  Wink не знам клипове ли са гледали или са се съобразили със забележките под публикацията, но... резултат има  Simple Smile - изтрита е.  Peace

# 206
  • Пазарджик

newsm10 smile3501 newsm53

# 207

CANSEL ELÇİN İLE MELTEM CUMBUL'U BULUŞTURAN KANAL D DİZİSİ
27 Ekim 2013 Pazar 03:48:48
CANSEL ELÇİN İLE MELTEM CUMBUL'U BULUŞTURAN KANAL D DİZİSİ
Bookmark and Share

Kanal D’nin merakla beklenen dizisi Kusursuz Plan’la ilgili detaylar giderek netleşiyor.

Sinevizyon Film’in yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Mustafa Arslan’ın yapacağı Kusursuz Plan’ın senaristleri M. Sevda Türk ve Hüseyin Aksu. Senaryonun 12 yılda tamamlandığı haber veriliyor. Kusursuz Plan bir polisiye projesi.

Ocak ayı itibarıyla çekimlerine başlanması beklenen dizinin castı da oldukça güçlü. Cansel Elçin, Meltem Cumbul, Nejat İşler, Okan Yalabık ve Behzat Uygur dizide adı geçen oyuncular.

Bu sezon diziler konusunda tam olarak umduğunu bulamayan Kanal D’nin Kusursuz Plan dizisinden çok şey beklediği ve projeyi oldukça önemsediği konuşuluyor
http://televizyongazetesi.com/cansel-elcin-ile-meltem-cumbulu-bu … 5935#.Um2RAxBSOoM

# 208
Здравейте по късни доби Hug

Една хубава снимка се разхожда по страницата,  ама мисля, че сме я виждали, не в толкова добро качество и с надпис на холандски или фламандски Peace
Преди десетина дни я бях слагала в темата, а Цвети беше попревела нещичко, ама какво точно newsm78 Peace

А аз попаднах на една снимка, която не съм виждала, а и ми се струва, че не е от ПС, не е от Аси:

# 209
  • Русе
Здравейте по късни доби Hug

Една хубава снимка се разхожда по страницата,  ама мисля, че сме я виждали, не в толкова добро качество и с надпис на холандски или фламандски Peace
Преди десетина дни я бях слагала в темата, а Цвети беше попревела нещичко, ама какво точно newsm78 Peace

А аз попаднах на една снимка, която не съм виждала, а и ми се струва, че не е от ПС, не е от Аси:

Баги  Hug добре завърнала се!

Добре, че се появи, та да ми стане ясно защо хем ми беше позната снимката, хем и не бях сигурна в това -  Thinking явно позата е една и съща, но използвана по различен начин и вярно коментирах надписа. Да, на холандски е и става дума за косата / за здрава и красива коса, нещо подобно/, затова реших, че е свързано с Пантен  Simple Smile и днес разбираме, че Туба ще е лице и за Белгия  Peace

А профила, който си открила е страхотен Peace, ама и аз съм затрудена от къде точно е.  newsm78

И... крайно време е да кажа лека нощ, че сутринта...   Sad

Общи условия

Активация на акаунт