Професионални серии за коса - тема 57

• 56 118
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
  • София

Колко често мога да си слагам от тези ампули?Не една и съща,а различни.

Честно казано трудно ми е да ти кажа колко често, аз лично слагам веднъж в месеца зелената ампула. Но може и по-често със сигурност. Примерно след едно - две измивания можеш да сложиш друга ампула, но те съветвам да не е лилавата. ОТ нея не съм чела май да има доволни. Както сме казвали със Setony оранжевата и зелената са друга работа - пълен разкош са  Heart Eyes

# 331

Колко често мога да си слагам от тези ампули?Не една и съща,а различни.

Честно казано трудно ми е да ти кажа колко често, аз лично слагам веднъж в месеца зелената ампула. Но може и по-често със сигурност. Примерно след едно - две измивания можеш да сложиш друга ампула, но те съветвам да не е лилавата. ОТ нея не съм чела май да има доволни. Както сме казвали със Setony оранжевата и зелената са друга работа - пълен разкош са  Heart Eyes
Ами,да ти кажа,и аз не съм доволна от нея Tired
Дали от нея или от вчерашната грешна комбинация,но-косата ми стои като премита,перушинеста,абе,една никаква.Не мисля,че е премита,защото в сряда наобяд се правих с машата,доста лак пръснах после.И четвъртък изкарах и чак петък се измих.Мисля,че щеше да бъде по-вредно да стоя прекалено дълго с многото лак,отколкото да я измия.Та,гадната форма на косата ми в момента я отдавам или на ампулата или на претоварване,защото на всичкото отгоре,сложих и финиш арганово олио Mr. Green Оставих я да си изсъхне сама и нищо не съм я правила.В момента косата ми е една клепнала,никаква такава.Днес ще я вържа и ще се накача с фиби,ще сложа и пяна и лак,че иначе не става.И утре вече ще я измия,че не издържам.Мислех в понеделник,но няма да изкарам дотогава.

А тази цикламената ампула,която е за боядисвана коса,някой ползвал ли я е?Или поне бустера?Тя хидратация ли се води? newsm78 Другата седмица ще си поръчам зелената.Нея с протеинови шампоан и маска ли да я използвам?

# 332
  • София

А тази цикламената ампула,която е за боядисвана коса,някой ползвал ли я е?Или поне бустера?Тя хидратация ли се води? newsm78 Другата седмица ще си поръчам зелената.Нея с протеинови шампоан и маска ли да я използвам?

Зелената ампула задължително с протеинов шампоан, аз я ползвам с архитекта. След нея можеш да не слагаш маска да видиш как ще ти е, при мен става супер само така. Ако пробваш така ще знаеш за следващия път дали имаш нужда от маска и каква да е тя - протиенова или хидратираща. Защото след измиването на протеиновата ампула може и хидратираща маска да сложиш ако си чувстваш косата суха.

# 333

Зелената ампула задължително с протеинов шампоан, аз я ползвам с архитекта. След нея можеш да не слагаш маска да видиш как ще ти е, при мен става супер само така. Ако пробваш така ще знаеш за следващия път дали имаш нужда от маска и каква да е тя - протиенова или хидратираща. Защото след измиването на протеиновата ампула може и хидратираща маска да сложиш ако си чувстваш косата суха.
Благодаря! Hug
Да ти кажа,мисля си,че само с ампулата ще ми е по-добре,защото не ми е много дълга косата(до раменете),а и е тънка и си мисля,че ще се утежни... newsm78 Поне така стана след вчерашната ми комбинация Mr. Green
Но ще пробвам веднъж с маска и веднъж без маска и ще преценя Simple Smile

# 334
Мили момичета,бихте ли ми предложили термозащитен спрей( ,не крем),който да няма никакъв  лепнещ ефект.Повечето които съм купувала на сляпо все имат такъв ефект и си проскубвам косата.Този на Алфапарф има ли лепнещо?
http://www.enzo.bg/alfaparf-milano/semi-di-lino-diamante-illumin … soki-temperaturi/

И ако има лепнещо да е поне мааалко .Благодаря  bouquet
http://www.philipkingsley.co.uk/philip-kingsley-daily-damage-def … ioning-spray.html  Peace

# 335
Момичета моля за отзиви на следните два продукта шампоан и маска Age Recharge на Керастаз
http://www.zlatnaribka.com/kerastase/resistance--za-slabi-tanki- … e-recharge-200-ml
http://www.zlatnaribka.com/kerastase/resistance--za-slabi-tanki- … e-recharge-250-ml
И ако някой може да ги сравни с Бей де форс и цимента.

Аз ги ползвам от доста време и много ги харесвам.Особено маската,която уплътнява без да прави косата суха.Много е деликатна.Шампоана е с насоченост към чувствителен скалп.Чудесен избор са и двата продукта.

# 336
  • Belgium
Днес в салона ми направиха 3-те стъпки със серията Volumetry - измиване с шампоан, нанасяне на ампула на подсушена с кърпа коса и после запечатване с балсама. Резултатът е жилава и обемна коса без изсушаване на косъма. Ако ефектът се задържи няколко дни това ще ми е следващата покупка. 

# 337
Момичета, някоя поръчвала ли е от този сайт http://www.sephora.com/ ? И ако да, какво е мнението ви?

# 338
Косата ми е прекалено мека в момента.Утежнила се е от вчерашната ми неправилна комбинация ли?

# 339
  • Стара Загора
Mina`s mom благодаря .Явно ще се взима.Скоро ще ми свършат бейн де форс и цимента и си мислех,че може би това ще бъде добър заместител.Иначе си имам и чисто нови неотваряни на ЛП шампоан и маска Pro Keratin Refill, но нещо нямам желание за тях

# 340
  • София
Косата ми е прекалено мека в момента.Утежнила се е от вчерашната ми неправилна комбинация ли?

Според мен не е от неправилната комбинация, а от самите продукти.
Аз от тъмно зелената маска на Керастаз, а и от зелената ампула не получавам уплътняване, а само здравина. Ползвам и маската и ампулата веднъж месечно, но за плътност от зелената серия на Керастаз най-много ми харесва маската Архитект в комбинация с шампоана степен 3-4.

# 341
 Попаднах на много добри отзиви за финиша за суха коса Phyto 7 Hydrating  Day Сream и реших да го пробвам. Предвид основно растителните активни съставки бях скептична, но изненада  Grinning. Истинска благодат за сухи и хвърчащи краища. Освен това леко омекотява и някак оформя косата. Сложих го на подсушена с кърпа коса. Сега ще пробвам и на суха.

# 342

Според мен не е от неправилната комбинация, а от самите продукти.
Аз от тъмно зелената маска на Керастаз, а и от зелената ампула не получавам уплътняване, а само здравина. Ползвам и маската и ампулата веднъж месечно, но за плътност от зелената серия на Керастаз най-много ми харесва маската Архитект в комбинация с шампоана степен 3-4.
Утре ще пробвам само шампоана и маската и накрая Цимент-термик-а(че ще се изправям с пресата) и вече ще знам.Дали пък не съм сложила прекалено много арганово олио накрая? newsm78То си е тежичко,а моята коса е тънка доста.За момента повече шампоани и маски няма да поръчвам,че мъжът ми вече наистина ще ме изхвърли от нас Mr. Green Laughing Ампулите Денсифик ще поръчам.А един приятел,който разбира от добавки ще ми намери качествен биотин и ще почвам да пия.

# 343
Момичета някой да има отзиви за този спрей..

http://www.zlatnaribka.com/aphogee/sprey-s-masla-za-blyasak-apho … -oil-sheen-340-gr

Харесва ми идеята и описанието, но дали е така.. Whistling

# 344

Общи условия

Активация на акаунт