Balea, Alverde, Catrice, Essence - 13 (Козметика от ДМ и Лили)

• 80 218
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Пробвала съм доста от продуктите на Алверде и ми харесват определено,само с 2-3 продукта до сега не сме се разбрали Laughing

Относно Алверде
Пробвала съм една пудра и един балсам за коса с орех /кафяв на цвят / и двете неща ме отказаха от тази марка  newsm78
Kaто цяло Алверде имат доста сполучливи продукти - голям фен съм им на шампоана и балсама с бадем и арган, масло за тяло с макадамия и карите, антицелулитното масажно олио, твърдите сапуни и душ геловете. Peace

# 46
много хвален е лилавия очен крем на Алверде :

Макар, че е за 45+ години...а повечето, които го ползват са много по-млади.
Лично аз не видях кой знае какво от него, освен хидратиране...[/color] Peace
Прехвален е този крем. И аз не усетих ефект от него

# 47
Мама Галя,да за балсама за боядисана коса без силикони в червената тубичка питам.Благодаря,че отговори!Щях да питам за блясък на косата,но ти ползваш къна и блясък не ти трябва,къната дава достатъчно.Ще го купя,то пък 3лв. къде не сме ги дали.....Ама в къщи прилича малко на складова база.....откакто чета форума..... Mr. Green съм се запасила със какво ли не..... Grinning

# 48
Мерси на Цвети и Бижу.
Киса, за бб крема за мазна кожа съм чела много добри отзиви във форума. Онзи ден пък една проятелка се оплака от него и ми похвали този който ползва Бижу, така, че трябва да пробваш на твоята кожа кой ще ти пасне. В козметичната тема момичетата съветват да си вземеш някоя кутийка и да си отсипеш от тестерите за да можеш на дневна светлина да пробваш.

# 49
  • София
Да се запиша с новината, че от вчера работи ново Лили на булевард България непосредствено до Била преди кръстовището с Каблешков.  Simple Smile

# 50
  • София
много хвален е лилавия очен крем на Алверде :

Макар, че е за 45+ години...а повечето, които го ползват са много по-млади.
Лично аз не видях кой знае какво от него, освен хидратиране...[/color] Peace[/spoiler]
Прехвален е този крем. И аз не усетих ефект от него

Аз също не мога да дам добри отзиви за този крем. Почти не го ползвам.

# 51
  • Варна
Мерси на Цвети и Бижу.
Киса, за бб крема за мазна кожа съм чела много добри отзиви във форума. Онзи ден пък една проятелка се оплака от него и ми похвали този който ползва Бижу, така, че трябва да пробваш на твоята кожа кой ще ти пасне. В козметичната тема момичетата съветват да си вземеш някоя кутийка и да си отсипеш от тестерите за да можеш на дневна светлина да пробваш.

Благодаря. Кожата ми е смесена и чувствителна. Ще трябва на място да пробвам и двата.

# 52
Нищо не разбрах за ББ кремовете на Гарние. Кой от двата е по-хубав?  Rolling Eyes

Ние с щерката харесваме този, който е в по- дълга и тясна тубичка  Peace Другият е по- твърд, по- лепкав, по- тежък някак си.
Ползваме най- светлия цвят. Вече 3-та тубичка купуваме, 2 сме все пак  Wink

# 53
Момичета,някой вече купи ли детския сироп Мултивитамин и да каже какъв е състава?Хубав ли е сиропа и дали си заслужава да се купува?

# 54
  • софия
Понеже съм си купила лака от ДМ ще споделя, на Мейбалин е струваше 1.80, тъмно лилав, страхотен цвят, но най важното е че ми е 5 ден на ноктите,  Shockedа повече от 2 дни лак не ми се задържа, какъвто и да е , сега даже и топ не съм слагала, доста е плътен не прозира.
http://www.ivis.bg/maybelline-color-rama-neon-%D0%BB%D0%B0%D0%BA … %D0%B8-p9136.html

# 55
  • София
Някой се интересуваше от ружове. Имам на Есенс, вади цвят, но ми е доста нетраен. Имам и на Катрис, харесва ми в пъти повече  Peace. Много по-траен, по-красиво седи на тена ми...абе изобщо според мен е по-добрият избор.

Лилавия околоочен и при мен нямаше никакъв ефект, дори напротив. Не се събуждах чак с торбички, но определено имах леко подпухване сякаш. Не бих го купила отново  Peace.

# 56
  • Варна
Някой да е пробвал този BB крем на Evelin?

Скрит текст:

От този руж съм доволна, но не знам дали го продават в Лили и ДМ /в Елитис го има/

Скрит текст:

# 57
# 58
  • Варна

Четох отзиви из руските форуми и хвалят много именно зеления, другия по-скоро го плюят.  Laughing

# 59
Има за какво да го плюят! И консистенцията и мириса му са като на боя за обувки, а и ефекта върху лицето е като да си се намазал с боя за обувки! Sick

Общи условия

Активация на акаунт