Balea, Alverde, Catrice, Essence - 13 (Козметика от ДМ и Лили)

• 80 310
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
  • Lost in a fairytale ...
Благодаря за препоръките за ружчета  Hug

В крайна сметка взех един на Есънс, мисля да поръчам и един Катрис, а за КА хич не се бях сетила. Имам Елитис наблизо, но последно взех от тях този, който трябва да го чегъркаш яко, за да пусне цвят Simple Smile

Мейбълинчетата също загледах, ще видим на кои ще се спра Simple Smile А защо не от всички  Mr. Green Laughing

От околоочен съм много доволна от стягащия на Регал - ето този. Може и да си въобразявам, но наистина намалява подпухването. Ползвам поне трета опаковка (да не кажа четвърта)  Mr. Green За няма и 3 лева ми е перфектен  Peace

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 16:45 от Shiny*

# 61
Момичета помагайте, Хепи куин мисля, че беше пускала линк за сайт на който можеш да провериш съставките на козметичните продукти до колко са вредни, те бяха в червено а безвредните в зелено. Не мога да го намеря, някой знае ли го?

# 62
# 63
# 64
  • София

От този руж съм доволна, но не знам дали го продават в Лили и ДМ /в Елитис го има/

Скрит текст:

Не съм виждала продукти на Catherine Arley в Лили, нито в ДМ. Но по разни квартални магазини за козметика го има.

# 65
  • Варна
 Simple Smile

# 66
Благодаря и на двете, отивам да ровя. Simple Smile

# 67
Тези нещица са ми от днес, всичко изпробвах и първото ми впечатление за тях е страхотно, дано и занапред да е така Simple Smile
Скрит текст:

# 68
  • София
Enichka, да са ти честити! Хубави продукти си взела. Simple Smile След време ще очаквам повече подробности за тях.

# 69
Ники, благодаря. Мисля, че отзивите ще ми бъдат положителни Simple Smile

# 70
  • Пловдив
Ето още един сайт, където лесно се проверява състава на козметиката: http://cosdna.com/eng/ingredients.php  Peace

# 71
  • София
Какво ви е мнението за Taupe на Мейбълин колор тату? Бързо ли изсъхва, хубаво ли се нанася? Ако имате грим с него ще се радвам да видя или пък суочове или каквото и да е.

# 72
Аз го имам този цвят(Бубс,  Heart Eyes ), харесвам си го! Нямам снимки с грим, защото нямам навика да се снимам. Не са вечни тези сенки, не съхнат, както би очаквала и се събират в гънките. Като цяло си стои цвета цял ден, но не така плътен като при нанасяне. Имах и някакви перлени, розови, подарих ги.

# 73
  • София
Благодаря. Аз имам on and on bronze и pink gold и знам, че се събират, но знам ли. Може да си взема някой път, още се колебая струват ли си. Не искам ефект на "кал", тоест цвят, който някак се губи и изглежда като намазан /тъй като съм доста бяла/.

# 74
Не искам ефект на "кал", тоест цвят, който някак се губи и изглежда като намазан /тъй като съм доста бяла/.
Ми не ми е ефект на кал.  Laughing Да, в бурканчето така изглежда, но на окото стои хубаво! И аз съм светла, с кафяви очи съм харесвам ги, наистина. Peace

Общи условия

Активация на акаунт