Balea, Alverde, Catrice, Essence - 13 (Козметика от ДМ и Лили)

• 82 128
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
  • виртуално
тези моливи на Есенс са единствените, които според мен стават за нещо
Автоматичен молив за очи Essence Long Lasting eye pencil

благодаря, че споделихте за татуто на Мейбелин, направо се пристрастих
стои вече цял ден и не е мръднало, със сигурност ще купя още няколко бурканчета  Peace

# 286
  • Пловдив
стои вече цял ден и не е мръднало, със сигурност ще купя още няколко бурканчета  Peace

Може ли линк за татуто   bouquet

# 287
  • виртуално

Може ли линк за татуто   bouquet

вчера ги нанесох на целия подвижен клепач с пръст
днес само като очна линия с тънка четка
и в двата случая бяха бетон

# 288
Спомних си, че миналата година около празниците в магазините на ДМ имаше едни хубави комплекти състоящи се от лосион за тяло и душ гел в хубави козметични чантички. Дали вече има пуснати такива?

# 289
  • Варна
Аз имам един молив на Есенс,много лесно се нанася,но се размазва сръвнотелно лесно.
Тук се вижда

# 290
  • виртуално
Според мен силиконовите моливи на Импала са най-добрите в този ценови клас.
Купувам ги от Елитис за 3.50, лесно се нанасят и стоят около 4-5 часа без да се размажат.

# 291
Абсолютно да! Peace

# 292
  • Русе
И какво се оказва: 7 дневните ампули не стават за суха кожа, така ли е?

Кралице
, пробвай капсулите. Аз казах че съм се зачервила но него ден си боядисвах косата, правих си разни домашни процедури по лицето, слагах си и от маската с Q10 и накрая капсулката. Може да съм се зачервила от нещо друго или от всичко на камара. На следващите дни съм нямала такива проблеми.

# 293

Супер са, да. Това е първият молив, който не ми се отпечатва отгоре. Само, че бързо свършва, но си заслужава.  Simple Smile

# 294
  • София
И аз съм доволна от силиконовите моливи на Импала. Имам няколко цвята, но наистина бързо свършват, след всяко ползване ги подострям.
И на Essence имам два молива, но не ги използвам. Твърди са ми.

# 295

Супер са, да. Това е първият молив, който не ми се отпечатва отгоре. Само, че бързо свършва, но си заслужава.  Simple Smile
На мен ми се отпечатва, но аз съм с доста мазни клепачи.  Peace

# 296
  • София
Спомних си, че миналата година около празниците в магазините на ДМ имаше едни хубави комплекти състоящи се от лосион за тяло и душ гел в хубави козметични чантички. Дали вече има пуснати такива?

Вече има доста комплекти в ДМ, има едни които са в козметични чантички, сини и розови, не съм ги заглеждала незнам какво съдържат, но най-късно до края на месеца със сигурност ще заредят с всички миналогодишни и някой нови Wink

# 297
В Лили има ли такива комплекти от техните собствени марки?

# 298

Аз вчера видях такива,имаше мисля само един вид комплект в козметична чантичка,останалите бяха в картонени кутии. Peace

# 299
Здравейте момичета! Днес видях на немския сайт dm че пускат нов продукт...искам по-бързо да стигне до нас))

Общи условия

Активация на акаунт