Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 232

• 33 749
  • 735
  •   1
Отговори
# 660

Аплаузи за пиесата "Много шум за нищо"!    Hands Clap Сега ще напиша едни свои леки подозрения с цялото си уважение към личността и таланта на Енгин Акюрек.  Peace Прокрадва ми се едно съмнение, че ЕА е любимец, най-талантлив, най-красив, най-добре облечен и т.н. за малка група осенена от личността му. В Турция, неговата родина за него не се пише, не се говори, не се припада и май малко хора извън някои форуми се сещат за него. Не се наемам да гадая това негова заслуга ли е, на някакви предполагаеми лоши недоброжелатели или стечение на обстоятелствата.  Thinking Забелязвам факти.  Peace У нас той първо бе видян в "Брак с чужденец", където всъщност никой не го "видя". Истински видян бе в КВФ и то благодарение на образът на Керим написан така, че да се хареса на женската аудитория. От тук тръгна интереса и бе видян АБО, където пък блесна наистина с талант. Опитите на този форум да го покаже повече с епизодичната роля в ЧЗ мисля останаха само в рамките на самата тема и то не за всички. Не ми скачайте веднага!  Peace Уважавам фенските ви пристрастия! Всеки има право на такива. Тази тема е място за една малка група от фанатизирани фенки, които доста често губят мярката в обичта към Идола. Щом това ги прави щастливи и осмисля дните и нощите им - olur! Приятен ден ви желая!   bouquet
 afwitch

# 661

Я!

smile3521 newsm53 newsm03

Благодаря ти, Боже!  Praynig

# 662
  • Пловдив

Дзак от Булут и Керим.

# 663

Delyna  Hug

Чудесен е опитът ти за анализ. Не се наемам да коментирам, защото нямам големи познания в киното, но ми харесва, че не бягаш от реалността и търсиш обяснение за случващото се.
Това, с което няма как да не се съглася, е следното изречение:
Цитат
Тази тема е място за една малка група от фанатизирани фенки, които доста често губят мярката в обичта към Идола

Марияна публикува откъса от предаването, в който се говори за Енгин - 24 секунди!
Аз съжалявам, че му отделиха толкова малко време. Съжалявам, че го показаха само в стари кадри.
Но, пък горният клип е нов, от вчера.  Simple Smile Феновете запълват липси... Simple Smile

# 664
Добро утро и хубав ден! newsm51

Той слушаше сърцето си, но животът му даде своите уроци...

# 665
  • Пловдив

Репортажа в гифчета...

# 666

Ох! Като ми изскочи такава някаква красота на страницата и спирам да дишам! Simple Smile))

Любов, Булут не се доверяваше на разума си... затова следваше сърцето. Бог, обаче, има план за всеки... беше принуден да заживее според правилата, да включи и разума в своя живот. Но сърцето му остана вярно на себе си - продължи да следва своя Идеал - Нарин, която беше идеална само в неговите очи. Ненапразно във филма звучи като мотив песента за Меджнун и Лейля...

# 667
  • На изток от рая...
Здравейте и успешна нова седмица на всички!

Delyna,
Като гледам многобройните анкети, не вярвам, че само ние се интересуваме толкова много от Енгин. Във всички анкети, които съм виждала е номер 1, или поне в челната тройка.

Съгласна съм обаче, че спечели толкова много фенове с образа си на Керим. Успехът отдавам на таланта му, но и на филма като цяло - сценаристи, режисьори, актьори. Едва ли и той щеше да добие такава популярност ако не беше масовия интерес към филма.

За медийния интерес - нормално е да няма много репортажи за него - първо до сега не снимаше, второ - открито показва желанието си да не бъде сниман и да не дава интервюта. Мисля, че след края на КВФ много се опитваха да се доберат до него, но май и на журналистите вече им омръзна играта на котка и мишка. За мен определено има някакъв проблем в общуването между ЕА и медиите като цяло. Вижда се огромната разлика в поведението му по време на снимките на "Облака", на първи сезон на КВФ - там е ведър, усмихнат, дава стойностни интервюта, свързани с работата и филмите, вижда се нормална комуникация между него и колегите му. След края на КВФ, човекът се затвори в себе си и открито не желае да комуникира с медии и фенове. Каква е причината само той си знае, надявам се че се чувства добре в кожата си.

# 668
От вчера с др. фенове коментираме и споделяме във ФБ отношението си към Мустафа Булут... Аз моето знаете как го отразявам - предимно в колажи... Нощес публикувах "Мъжът" на стр. на темата, сега ще го допълня с останалите - все от 21-и еп. на АБО...

"Стената"

"Стражата"

"Господарят"

"Войник на Съдбата"

Ясно е, надявам се, какъв е моят прочит на Булут...

# 669

Като гледам многобройните анкети, не вярвам, че само ние се интересуваме толкова много от Енгин. Във всички анкети, които съм виждала е номер 1, или поне в челната тройка.

serenata ,  Hug не им вярвам на анкетите.  Naughty Някои от тях не са направени така, че да не може да се гласува само веднъж и си стоят отворени. Чела съм как се призовава за денонощно гласуване. Ако анкетата не позволява се търсят други начини, други браузъри и какви ли не гимнастики.  Wink Стига се дори до хакерски атаки.  ooooh! Щом Енгин оглави и анкетата за най-добре облечен...  Rolling Eyes Outta Joint  Joy

За мен определено има някакъв проблем в общуването между ЕА и медиите като цяло.

И аз мисля, че има проблем и, че той не е "малък" и не е "септемврийски".  Wink И тук имам леки подозрения, които няма да споделя.  smile3505

afwitch

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 10:54 от Delyna

# 670
Здравейте и от мен в първия ден на работната седмица.Много усмивки и добро настроение ви желая днес.Да имаме новини и снимки за нашето момче.И не на последно място,на голяма патерица да честитя празника на всички празнували.Споделям с вас тази прекрасна усмивка.     Heart Eyes Hug  

# 671

Много харесвам спортно-елегантния стил на обличане на Енгин. И по принцип, де. Simple Smile Хем елегантно, хем удобно. За мен е върхът. Simple Smile

Интересно... втората снимка е в типичен стил за турските репортери - заснето отгоре надолу. Прави ми впечатление, обаче, че фигурата не изглежда изкривена, както се е случвало с др. снимки, от др. събития. Вероятно защото момчето просто има хармонична фигура. Simple Smile

# 672
  • Пловдив

Енгин - 2010 г., месец ноември.
..................
Марица, аз харесвам всички стилове на Енгин. А за снимките - те не са студийни, а моментни и нито фотографът нито обектът са подготвени за тях.

# 673
Е, Марианка... вярно, че не са подготвени, но съм виждала такива снимки, на които обектите изглеждат като гноми. Sad Особено грозно изглеждат жени с къси поли - направо кривокраки, късокраки и дебелог***. Този стил на снимане  - вдигаш високо ръка над главите на присъстващите, и щракваш - крие доста рискове.

Но...  не се отразява зле на нашето момче. Simple Smile)

# 674
  • На изток от рая...

serenata Hug не им вярвам на анкетите.  Naughty Някои от тях не са направени така, че да не може да се гласува само веднъж и си стоят отворени. Чела съм как се призовава за денонощно гласуване. Ако анкетата не позволява се търсят други начини, други браузъри и какви ли не гимнастики.  Wink Стига се дори до хакерски атаки.  ooooh! Щом Енгин оглави и анкетата за най-добре облечен...  Rolling Eyes Outta Joint  Joy

Delyna   Hug,

На мен тези анкети с ежедневното или почасово гласуване също са ми били много странни. Учудва ме вманиачеността на някои фенове, които като че ли нямат друга работа и по цял ден това правят. Забелязала съм, че манията на феновете на някои турски актьори и актриси става дори открито агресивна, с грозни нападки и открита омраза към конкурентите. Нещо, което много ме натъжава. Никога няма да мога да разбера защо обожанието към даден актьор или актриса трябва непременно да води до омраза към техни колеги.

Виж на другите анкети, при които се гласува по 1 път винаги съм вярвала. Не съм си и помисляла , че чак до хакерски атаки се стига. Ако наистина е така #Crazy OMG........................ #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт