Сега ще напиша едни свои леки подозрения с цялото си уважение към личността и таланта на Енгин Акюрек.
Прокрадва ми се едно съмнение, че ЕА е любимец, най-талантлив, най-красив, най-добре облечен и т.н. за малка група осенена от личността му. В Турция, неговата родина за него не се пише, не се говори, не се припада и май малко хора извън някои форуми се сещат за него. Не се наемам да гадая това негова заслуга ли е, на някакви предполагаеми лоши недоброжелатели или стечение на обстоятелствата.
Забелязвам факти.
У нас той първо бе видян в "Брак с чужденец", където всъщност никой не го "видя". Истински видян бе в КВФ и то благодарение на образът на Керим написан така, че да се хареса на женската аудитория. От тук тръгна интереса и бе видян АБО, където пък блесна наистина с талант. Опитите на този форум да го покаже повече с епизодичната роля в ЧЗ мисля останаха само в рамките на самата тема и то не за всички. Не ми скачайте веднага!
Уважавам фенските ви пристрастия! Всеки има право на такива. Тази тема е място за една малка група от фанатизирани фенки, които доста често губят мярката в обичта към Идола. Щом това ги прави щастливи и осмисля дните и нощите им - olur! Приятен ден ви желая! 

Феновете запълват липси...
))
не им вярвам на анкетите.
Някои от тях не са направени така, че да не може да се гласува само веднъж и си стоят отворени. Чела съм как се призовава за денонощно гласуване. Ако анкетата не позволява се търсят други начини, други браузъри и какви ли не гимнастики.
Стига се дори до хакерски атаки.
Щом Енгин оглави и анкетата за най-добре облечен...

И тук имам леки подозрения, които няма да споделя. 

Хем елегантно, хем удобно. За мен е върхът.
Особено грозно изглеждат жени с къси поли - направо кривокраки, късокраки и дебелог***. Този стил на снимане - вдигаш високо ръка над главите на присъстващите, и щракваш - крие доста рискове.
)
не им вярвам на анкетите.
Някои от тях не са направени така, че да не може да се гласува само веднъж и си стоят отворени. Чела съм как се призовава за денонощно гласуване. Ако анкетата не позволява се търсят други начини, други браузъри и какви ли не гимнастики.
Стига се дори до хакерски атаки.
Щом Енгин оглави и анкетата за най-добре облечен...

,
OMG........................
Препоръчани теми