Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 232

• 33 730
  • 735
  •   1
Отговори
# 675

Здравейте момичета, снощи до късно и днес от рано творите .Не мога да ви прочета. Пожелавам ви спорен ден.
Трудно е в собствената си държава без протекции да извоюваш заслужено признание на таланта си.Ако се замислите и нашите най-големи асове в музиката-Борис Христов,Гяуров,Кабаиванска;пък даже един Стоичков получиха признание първо в чужбина. Искам Енгин А. да успее да преодолее всички бариери по пътя си без да се налага да лази,без да разчита на някое рамо,а само на самородния си талант.Трудно е ,даже много трудно,но досега с поведението си той ни е показал,че и той иска да се издигне,като разчита само и единствено на себе си.Ако е здрав и има достатъчно воля,непременно ще успее.Аз поне,така го харесвам и затова е моят любимец,защото е независим и принципен.

# 676
Здравейте.  Simple Smile Simple Smile

Желая на всички успешен и усмихнат ден.  newsm51

Виждам, че вчерашното предаване е предизвикало негативна емоция в темата, което за мен лично е необяснимо. Какво да кажат повече за Енгин?? Сякаш имат информация....И те са в неведение, както и феновете. Говорят за нещата, за които имат информация- филми, сериали, актьори. Не мисля, че имат да кажат нещо повече за Енгин. Та пак да попитам- Защо тази реакция, защо сте разочаровани?? newsm78 newsm78

Ще се радвам някой да ми обясни.   bouquet

# 677
Дейзи, аз съм разочарована от поредното доказателство за липса на информация и за липса на комуникация с Енгин.
Лошото е, че липсите се запълват с каквото си искаш - вяра и надежди у някои, клюки и злоупотреба от други.
Енгин с това мълчание позволява да се развиват неудържимо различни негативни явления.
Там, където няма светлина, цари тъмнината с нейните рожби - клюката, догадката, слуховете, нелоялната реклама, и куп злоупотреби - малки и големи.

Тъжно, неприятно, но факт!

# 678

Давя се в емоции. Simple Smile)) Уникален е... и най-елементарната сцена прави така, че да не можеш да откъснеш поглед от него.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 679

Hug  Добър ден, на ВСИЧКИ в темата!  Hug

bouquet
Скрит текст:

Психоложка се разхожда с чаша вода сред учениците си,
докато преподава урок по овладяване на стреса.
Всички очакват да чуят класическия въпрос
"Наполовина пълна или наполовина празна?"
Вместо това, усмихвайки се, тя пита:
"Колко тежка е тази чаша вода?"
Отговорите варират между 100 и 500 грама.
Тя отговаря: "Абсолютното тегло няма значение.
 Теглото зависи от това колко дълго държиш чашата.
 Ако е минута - не е проблем.Ако я държа 1 час, ръката ще ме заболи.
 Ако я държа цял ден, ръката ми ще се скове или парализира.
При всеки от случаите тежестта на чашата не се променя,
но колкото по-дълго я държа, толкова по-тежка става тя."
Тя продължи: "Стресът и грижите в живота са като тази чаша вода.
Ако се сетиш за тях - нищо особено не се случва.
Продължиш ли да мислиш още, заболява.
 Ако цял ден мислиш за неприятностите,
се парализираш - не си способен на нищо друго..."

[/b][/color]

# 680
Дейзи, аз съм разочарована от поредното доказателство за липса на информация и за липса на комуникация с Енгин.
Лошото е, че липсите се запълват с каквото си искаш - вяра и надежди у някои, клюки и злоупотреба от други.
Енгин с това мълчание позволява да се развиват неудържимо различни негативни явления.
Там, където няма светлина, цари тъмнината с нейните рожби - клюката, догадката, слуховете, нелоялната реклама, и куп злоупотреби - малки и големи.

Тъжно, неприятно, но факт!

Така е , но не можем да се сърдим на медиите. Те си вършат работата- за Енгин са орделили 26 секунди, защото са нямали какво повече да кажат. За другите филми и сериали са казали повече, защото имат инфо.

За мен това е абсолютно очаквано, дори не съм изненадана. Енгин така си го е избрал. За мен лично е супер странно да се плючт медиите колко са пошли и отвратителни и след това точно  от тези медии да се чака информация за Енгин и да се сърдим, че са я дали, че не са му отделили повече вниание....те хубаво да му отделят, ама с каква информация ще си запълнят минутите като няма такава.  newsm78

Нищо изненадващо не виждам тук. Ествествено, че ще говорят за тези, за които имат актуална информация. както са казали хората....керванът си върви.

# 681
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=78IRGqBVINo

Я за настроение.... Супер....

# 682

Танушаnewsm10 за спойлера. Simple Smile)

Скрит текст:
Като историята със селянина и мелничаря. Simple Smile))

Селянин отнесъл чувал с жито на мелничаря, за да му го смели на брашно. На другия ден отишъл да си вземе брашното. Метнал чувала на рамо и си помислил: "Май ме е излъгал мелничаря. Чувалът е твърде лек". Но нищо не казал, а продължил към дома си. По средата на пътя си помислил: "Не ме е излъгал човека - брашното е толкова, колкото трябва да бъде"... малко преди са стигне дома си, си рекъл: "Мелничарят се е излъгал - дал ми е повече брашно за житото, което му отнесох". Simple Smile))
Всичко е въпрос на гледна точка и... време на понасяне. Simple Smile))
Wink

# 683
Тануша, за спойлера много точен коментар.
Твърде дълго не бива да се понася макар и лек товар.
С мълчанието на Енгин е същото. Миналата година си казвахме - отпуск, почивка, излизане от роля, със семейството си........................и чакахме и се надявахме.
Но мина година, тече втора, твърде дълго стана мълчанието, трудно се понася, не се намират вече оправдания.

# 684

Хайде още едно непокорно конче. Simple Smile))

Непокорен и непокорЕн. Simple Smile)

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 12:25 от marytza

# 685

Kissing Heart
Скрит текст:
[/b][/color]

# 686

Преди време някой беше предположил, че Енгин ще спре със снимането на сериали.  Thinking Форевър!  Wink Та по този повод един въпрос, който вероятно вълнува и други. Какво става с тази прекрасна тема? newsm78 До сега КВФ и АБО са преговорени 2 или 3 пъти. Ще се преговорят 257 пъти с научени вече наизуст реплики може би?  Thinking
Въпросът е към авторката. Какви са и идеите?  Thinking

afwitch

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 12:32 от Delyna

# 687

Като съм подкарала табуна... Simple Smile)) Нека и юначето Низипли си има свое конче... даже две. Simple Smile)

Точно като стреснато жребче. Simple Smile) Ах, този Енгин! ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И с мистерията, силата и тъмния блясък на любимия си актьор ви пожелавам приятен следобед. Simple Smile  Hug

# 688
Делина, не задавай провокативни въпроси.  Peace smile3505

Ние за заглавието на темата не можем да се разбрем, камо ли за съдържанието й....

# 689
Днес е световен ден на анимацията-така да се каже професионалният празник на Текин!

Деляна,твоята загриженост за бъдещето на темата малко ми напомня приказката за нероден Петко.Или да перефразирам израза на Марк Твен- слуховете за нейната смърт(на темата)  са силно преувеличени. Joy

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 13:03 от velijana

Общи условия

Активация на акаунт