То не е като по филмите

• 52 491
  • 789
  •   1
Отговори
# 540
 В реалността новите съм забелязала стават звезди (изпитано в основното училище от мен:) Но съм забелязала по филмите как лузър започва да движи със звезди и става по-голяма звезда от тях. Това вече в реалността не съм го виждала.

# 541
Я сега проверете кой черпи идеи от бг-мамма
http://www.goguide.bg/gradska-kultura/522?utm_source=GoGuide& … letter-29.10.2013

# 542
Изпуснах малко темата и не знам дали сте го обсъждали, но много се радвам на сцените под душа. Винаги са толкова проницателни, героите или отмиват целия ужас и осъзнават нещо екзистенциално, или лапат вода и я плюват понеже е секси...и почти никога не си слагат шампоан и не си мият тялото  Laughing Само водата която бавно се стича по идеално пригладената назад коса...кой нормален човек се къпе така?

А и другото...мацките по филмите никога не остават в колата. Въпреки най-сериозното предупреждение "стой тук и не мърдай", те просто са супер смели и по някакво стечение на обстоятелствата в повечето случаи добре, че са слезли от въпросната кола, незабелязано са се промъкнали и успяват да се намесят точно на време, халосват лошия и спасяват живота на якия мъжага. Тюх.

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 00:47 от Пoлu

# 543
Има едно сръбско-балканско филмче "Балкан-кан-кан". Главните герои отидоха в Албания и там попаднаха на две уж враждуващи групи, които пиеха на маса. Изпие човека стъкленото шише, удари си го в главата и то се счупи.  Crazy  Много живописно беше!
В реала няма как да стане.

# 544
Ако се предлага брак, винаги има фойерверки.  Laughing Laughing

# 545
Когато някой гузен се прибира вкъщи късно вечер, стъпва леко и тихо в тъмното и изведнъж се светва лампа от чакащия го в тъмнината. Защо тези хора стоят с часове на тъмно с чаша уиски в ръка? Или изгасят лампите като чуят, че прегрешилият се прибира, за да могат да ги светнат ефектно в точния момент Laughing

# 546
Да им почиват очите.  Naughty

# 547
  • София
И са в крак с модата за био и еко - пестят ток, като не светкат излишно лампи. А само като ке завърне героя, подпийнал или пък като трябва нещо страшно да се случва  Wink

# 548
На мен пък ми е чудно как хората пърдят и се уригват само в комедиите, а в драмите и трилърите - никога.
Мигар не е възможно да се изпуснеш докато ти е мъчно или напрегнато.

# 549
Американците винаги спасяват света  Crazy
И извънземните нападат винаги Щатите

+ извънземните говорят английски

Операция, лекарите съсредоточено оперират, ситуацията е напрегната, изпускат пациента, на монитора се появява права линия "тиииииииииииииииииии", всички свеждат глави, и след секунда, о чудо, "ти, ти, ти", признаци на живот! Пациента е спасен!

В сериали тип "От местопрестъплението", убийците никога не се сещат да си изхвърлят дрехите, обувките или да си измият ръцете. Задължително има останал барут по тях.

Ставайки през нощта да хапнат, никога не светват лампи, а отварят направо хладилника.

Влизайки в кабинета на шефа, той не рядко е с вдигнати крака на бюрото (подметките са чисто нови и няма следи от ходене) и чете вестник.

Влизайки под душа, пускат струята директно върху лицето си и никога не си нагласят водата към по-топла/студена.

В последните години президентът на САЩ е винаги афроамериканец. Предполагам се опитват да бъдат политически коректни.

Да отключиш най-секретната брава в света само с един кламер е фасулска работа.

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 18:06 от Ice Queen

# 550
  • Майничка
...Да отключиш най-секретната брава в света само с един кламер е фасулска работа.

... но ако те гони някой и най-простият райбер ще заяде. Mr. Green

# 551
Да добавя и:

При падане от 60ти етаж на небостъргач, лошият се приземява върху капака на автомобил, а добрия върху тентата на ресторант. В по-неприятния вариант добрия пада в кофата за боклук, но черните чували (задължително завързани така, че да има достатъчно въздух и да приличат на възглавници) отново му спасяват живота.

# 552
  • София
На мен пък ми е чудно как хората пърдят и се уригват само в комедиите, а в драмите и трилърите - никога.
Мигар не е възможно да се изпуснеш докато ти е мъчно или напрегнато.

А, нали мацката от Секса и града беше подпръцнала в сатенените чаршафи за ненам колко си долара на Mr. Big и беше повод за цяла серия - драма, та драма  Joy Joy Joy

# 553
Пропуснала съм я тази серия. Тюххх...

# 554
Ако се предлага брак, винаги има фойерверки.  Laughing Laughing

Или залез. Който предполагам символизира края на щастливия ергенски живот hahaha

Общи условия

Активация на акаунт